Hopp til innholdet
Hjem » Helios – 150W Dimbart vokselys til planter og grønnsaker. Full spekter IR og UV

Helios – 150W Dimbart vokselys til planter og grønnsaker. Full spekter IR og UV


  Helios er et vekstlys og vokselys til planter og grønnsaker som er perfekt for installasjon i hjem eller drivhus. Vekstlampen har passiv kjøling som vil si at lampen ikke har en egen vifte og er dermed helt stillegående, noe som er praktisk dersom du skal bruke vekstlyset innendørs i eget hjem før du transporterer plantene ut i hage eller drivhus på våren.

  Helios fra LEDlife – 150W vekstlys til planter /LEDlyskilder.no

  Helios plantelys har ett fullt spekter lysnivå, samt IR og UV. Vekstlyset fungerer slik at du også får det hvite lyset som normalt, men også de viktige lysfargene blå og rød. Her kan du lese mer om hvordan et vektslys fungerer.

  Anbefalt monteringsavstand for dyrking av grønnsaker og planter:

  • Spiring: 61-76 cm
  • Frøplante: 61 cm
  • Grønnsaker: 46-61 cm
  • Blomstring: 30-46 cm 

  Vekstlampen har en driftstemperatur fra -20 grader til +45 og er dermed et godt alternativ for helårsbruk. I lampen sitter det samsung dioder og lampen har en minimum driftstid på 50.000 timer.

  Siden Helios plantelyset har et full spekter lys vil denne vekstlampen virke godt for planter og grønnsaker, men samtidig lyse på en diskret måte og normal måte.

  Helios fra LEDlife – 150W vekstlys til planter /LEDlyskilder.no

  Bruk den gjerne for å spire og få plantene til å vokse på en god måte innendørs i hjem og kjeller før du flytter lampe og planter ut i drivhus. Dersom du har et stort drivhus eller flere planter kan man enkelt sammenkoble flere av disse vekstlampene sammen for bedre rekkevidde.

  Les gjerne mer om hvordan vekstlys og plantelys fungerer og Vekstlys til Planter: Et vekstlys lar plantene vokse om vinteren.