Bord i Heltre | Flotte, Solide sofabord & spisebord i heltre

Publisert av Lunelamper den

For deg som ønsker et bord av kvalitet som kan vare i mange år burde man gå for et sofabord eller et spisebord i heltre. Det finnes flere forskjellige tresorter å velge mellom, men de mest populære treverkene til bord av solid treverk er som oftest eik, valnøtt eller mangotre.

Spesielt mangotre har økt i popularitet de senere årene, mye henger nettopp sammen med at kunder ønsker et bord som tåler mye og kan brukes i mange år, men også fordi møbel-trendene viser at mørke bord i heltre øker i popularitet.

Her kan du finne tips og inspirasjon om vakre heltre sofabord og spisebord til hjemmet og hytta. Ved å velge et bord i heltre får du ett bord som tåler mye, varer lenge og ofte har en mer slank utførelse.

Teak fra danske HK Living er et vakkert og rustikt sofabord som er laget av resirkulert teak og har en slitt vintage-look, noe som skaper karakter.

Teak – HK Living /Nordicnest.no

Triss er et flott sofabord med bordplate og side av eik med en støtte av klart glass. Et moderne bord med vakker trestruktur og varme.

Triss – sofabord i eik og glass /Homeroom.no

Denita er et lekkert og stilfullt sofabord med rund form. Sofabordet er laget av mørkt mangotre med en elegant trestruktur og bordplate av gyllen messing som skaper en vakker kontrast.

Denita – Rundt sofabord i messing og mangotre / Homeroom.no

Spisebordene fra Richmond Dining kombinerer gammelt resirkulert heltre med moderne støtteben i metall, her kan du ofte velge mellom svarte støtteben eller lekre ben i krommet metall.

Spisebord fra Richmond Dining /Glass og interiør

Bordene fra Richmond dining kommer i en rekke forskjellige størrelser og former, både runde og avlange bord som passer fint inn i en landlig, industriell eller rustikk spiseplass.

Spisebord fra Richmond Dining /Glass og interiør

Bisselina – Et nydelig rundt stue og sofabord i mangotre med mørk finish og treverk i flott utskåret mønster.

Bisselina – Mango i mørk finish /Homeroom

Tenhult er ett lekkert sofabord av massivt heltre på ben av sort metall som fint komplimenterer det mørke treverket. Bordet har et tydelig rustikt preg som gjør den ideell til en landlig eller industriell interiørstil.

Tenhult Sofabord /Jotex.no
Tenhult Sofabord /Jotex.no

Brentwood spisegruppen kombinerer moderne sorte detaljer og design med naturlige materialer. Spisebordet har en overflate av massiv teak som skaper en fin kontrast til de sorte spisestolene.

Brentwood Spisegruppe /Homeroom

Lekkert og minimalistisk spisebord i solid eik fra Hay. Fri for ornamenter eller unødvendige detaljer gjør bordet slankt og minimalistisk noe som også gjør bordet lett å plassere og kan lett kombineres med stoler av forskjellige farger og design.

Triangle Spisebord fra HAY /Lunehjem

Det rektangulære spisebordet connecticut er laget av massivt mangotre med en lekker mørk finish og avrundede kanter. Spisebordet har mange fine detaljer som bringer frem retro følelsen og bena er plassert slik at det er enkelt å sitte mange rundt bordet.

connecticut /Jotex

Mundo er et lekkert bord i solid bambus fra det kule danske merket Bloomingville. Bordet har vakker utforming med flotte detaljer og lameller av bambus på bordflaten. Passer like fint innendørs som ute på terassen eller i hagen. Sjekk gjerne også ut disse fine hagemøblene i bambus.

Mundo – Vakkert bord i massiv bambus /Reforma.no
Mundo – Lameller av bambus /Reforma.no

ReformaStockholm er spesialist på resirkulerte bord av solid tre i flere fasonger og tresorter. Noen av deres mest populære spisebord og sofabord kan du se bilder av under, men det anbefales å ta en titt i deres nettbutikk og se det store utvalget av unike bord i heltre.

Rundt spisebord i resirkulert tre fra Reforma.no
Salongbord i resirkulert heltre /Reforma

Se alle de flotte bordene i resirkulert treverk til stue og spiseplass hos Reforma.no

Rundt spisebord i resirkulert tre fra Reforma.no

Det rustikke heltre spisebordet «Bekal» av massivt mangotre har flotte detaljer av myke avrundede hjørner og dreide støtteben i klassisk mønster. Bordet har en innbydende og koselig design som passer fint inn i tradisjonell interiør eller på hytta.

Bekal – Spisebord av massivt mangotre med dreide detaljer /Jotex

Drop Leaf ble designet allerede i 1956 og produseres idag av designhuset &tradition. Bordet kan lett klappes sammen og har et lekkert design i massiv heltre av enten eik eller mørk valnøtt.

Lekker & rustikk – Sono spisebordet har et delikat rustikt-preg med svartlakkerte stolben og overflate av massiv akasietre.

Sono – Rustikt spisebord i massiv akasie /Homeroom.no
Sono – Rustikt spisebord i massiv akasie /Homeroom.no

Cena er ett flott og dekorativt sofabord i mørkt heltre med dekorative årringer og mønster. Bordet har en vakker sentral søylefot av svart metall.

Cena – Sofabord i mørk heltre /Jotex
Lyst sofabord i heltre fra Woodman /Glass og interiør

Kall er et lite bord i massiv heltre som passer kjempefint som f.eks et sidebord eller ett lite settebord i gang, ved siden av seng eller ved siden av sofa og lenestol. Bordet består av massiv mørkt mangotre med lekre buede støtteben.

Kall – Lite sidebord i massiv tre /Homeroom

Se flere flotte interiør og design produkter, se fine runde sofabord eller les om lange spisebord til store selskaper og fest. Les gjerne våre råd om du ønsker god belysning i stuen eller ønsker tips til lampe over spisebord.