Hopp til innholdet
Hjem » Svart Interiør & Mørke Møbler – Inspirasjon og tips

Svart Interiør & Mørke Møbler – Inspirasjon og tips

  Med interiør og møbler i svarte og mørke fargetoner kan man skape en kul stil i hjemmet som både er lun, stemningsfull og trendy. Her er et utvalg av svart interiør og møbler i sorte/mørke farge-toner som skaper en elegant følelse i boligen.

  Svarte møbler og interiør er populære valg til entré, soverom og stue, og man kan enkelt legge til fargefulle puter eller interiør-elementer for å mykne opp det mørke.

  Spisegruppe Doris med svart spisebord, messingdetaljer og rosa stoler / Homeroom.no

  Sammen med sorte møbler og interiør passer gjerne også andre sterke farger, spesielt også elementer i messing, sølv eller gylne farger. Møbler og interiør i andre farger blir forsterket sammen med det sorte og skaper en vakker kontrast.

  Woody er et stilrent og moderne sofabord som er laget av sortbeiset tre, håndlaget i Sverige av Cooee. Dette sofabordet kommer i to størrelser og både som avlang eller rund modell. Bordet er laget av tynnskåret treverk, som er bøyd og limt sammen på en elegant måte. Et kjempefint møbel til sofa eller lesekrok.

  Woody sofabord fra Cooee /Nordicnest.no

  Treasures er en ny serie skjenk og kommode fra det danske designhuset Umage og som er laget av finert eik og tilgjengelig i mange variasjoner, blant annet kan skapene tilpasses med venetiansk stokk, tekstil eller skinn. Treasures har vakkert buede sider på skapet og utsvingbare vingedører for oppbevaring av drikkevarer.

  Treasures fra Umage /Glass og interiør
  Treasures fra Umage /Glass og interiør

  Nuts fra det nederlandske merket BePureHome er laget av sheesham tre og har vakker finish med utskårede dekorelementer i treverket. De to dørene er valnøttfarget og har fått et spesielt mønster som gir Nuts en autentisk karakter.

  Nuts – BePureHome /Glass og interiør

  Forrest er en elegant skjenk fra det nederlandske merket WOOOD. Forrest er laget av mangotre og har en naturlig mørk finish som oser av eksklusivitet og varme.

  Forrest – Woood /Glass og interiør

  Roomers – Moderne, stilrent og funksjonelle møbler med hyller i lyst tre. Kontrastene i mellom de svarte rammene og de fine detaljene i lyst tre gir et tidsriktig og nordisk uttykk, hvilket passer godt inn i moderne, skandinaviske hjem.

  Roomers fra Tvilum /Unoliving.no

  SK4 fra &Tradition er en luksuriøs og vakker serie møbler som blant annet kommer i lekker og mørk valnøtt-tre. Solid håndverk og eksklusive materialer preger serien.

  SK4 – Valnøtt /Nordicnest.no
  In Between stol SK2 /Nordicnest.no

  Bequest fra BePureHome er laget i furu med antikk sort finish og vakkert ornamerte dører i orientalsk mønster og stil. Med sin vintage og antikke stil er skapet full av karakter og kjempeflott å bruke både i hverdagen, men også som et dekormøbel gjerne i samspill med noen vakre antikke lamper.

  Bequest fra Bepurehome /Glass og interiør

  Gravure fra Nederlandske Woood er en vakker linje av møbler i treverk til gang, soverom og stue. Her finner man kommoder, skjenk og skap i tre forskjellige materialer, blant annet denne i svart furu.

  Gravure – WOOOD / Glass og interiør
  Gravure – WOOOD / Glass og interiør
  Gravure – WOOOD / Glass og interiør

  Louisiana er en flott retro-inspirert skjenk i mangotre med svart finish. En av dørene har front av rotting fra sukkerrør som skaper en lekker gammeldags stil over møblet. Louisiana kommer også som et høyt skap man kan plassere på soverom eller i gang for å gjemme bort klær og yttertøy.

  Louisiana – Retro skap/skjenk / Homeroom
  Louisiana – Retro skap/skjenk / Homeroom

  Haze er et elegant svart vitrineskap som passer like godt inn på badet, som i gang eller stuen. De fine glassdørene av mønstret glass skjuler innholdet, men avslører samtidig det fargede innholdet, hvilket skaper en vakker effekt sammen med det ellers stilrene og mørke skapet.

  Haze – Ferm Living / Lunehjem.no

  Benytt gjerne tekstiler slik som gardiner, tepper, sengetepper eller en fin sengegavl for å skape et mørkt og koselig rom.

  Mørke & Sorte gardiner / Homeroom
  Mørke & Sorte gardiner / Homeroom
  Bello – Retro sengegavl i mørkt, dreid treverk / Homeroom
  F-Shelf Black / Glass og interiør

  Dekorér kommoden eller skjenken med dette vakre vinstativet som kommer i både sort metall eller gyllen messing.

  Vinstativ / Homeroom

  Carli er et lekkert og spennende sofabord fra det danske designhuset Bloomingville. Bordet er produsert i svart aluminium og har et rustikt, industrialisert preg over seg.

  Carli – Svart Aluminiumsbord / Kitchentime.no

  Interiørdetaljer av messing, sølv, rav, treverk og farget glass gjør seg utrolig fint sammen med mørke møbler og sort interiør stil.

  Dekorér gjerne med gylne detaljer til mørke møbler. Her bordlampen EVE og vakre vaser fra Homeroom.no
  Troll Vase fra Menu /Hviit.no
  Fargede glassvaser og glasslamper fra Iittala / Glass og interiør
  Fargede glassvaser og glasslamper fra Iittala / Glass og interiør
  Dessi – Dekorativt skap /Homeroom

  Sunny – Et dekorativt svart speil med intrikate detaljer og gullfarget PU speil som skaper en vakker kontrast.

  Sunny – Med gullspeil / Homeroom

  Rocco Sofaen fra Nederlandske WOOOD har en herlig retro-touch over seg. Sofaen som kommer i mørk honninggul eller sort variant har et dekorativt, klassisk blomstertrykk med flere andre delikate detaljer.

  Rocco Sofa – Woood / Glass og interiør
  Rocco Sofa – Woood / Glass og interiør

  Brass er en stilren klokke fra danske Nordal som kombinerer svart og gyllen messing på en elegant måte. Klokken har håndlagde elementer og passer perfekt som en praktisk dekorasjon i hjemmet.

  Brass – Nordal / Kitchentime.no

  Bordlampemodellen 6631 «Luxus» ble designet i 1926 av Christian Dell og er blitt en ikonisk bordlampe som symboliserer elegant tysk design. Denne vakre bordlampen i svart metall og elegant messing passer samtidig spesielt godt inn som stuebelysning på et sidebord eller på nattbordet i et mørkt og avslappet soverom.

  Kaizer Idell / Andlight.no

  Class fra nederlandske Dutchbone er en mørk og luksuriøs skjenk med vakre detaljer og utsøkte materialer av mørkt akasietre. Skjenken er full av elegante detaljer, fiskebensmønster og messing.

  Class – Dutchbone /Unoliving.no
  Class – Dutchbone /Unoliving.no

  Skapet Francis fra Maze sin eksklusive møbelserie Pieces er produsert i skinn og metall. Møblene er sveiset for hånd i Småland i Sverige, og er laget av perforert svart metall med lærdetaljer foran som gjør skapet enkelt å åpne.

  Francis – Maze / Lunehjem.no

  Opal fra Bloomingville er et klassisk skap i svart eik som passer fint inn i stue eller på store bad hvor man ønsker en ekstra touch av eleganse.

  Opal – Lekkert skap i svart eik / Kitchentime.no

  Dersom man har et ellers mørkt interiør, f.eks mørk eller sort maling på veggene, så kan det ofte være lurt å legge inn elementer i andre farger. F.eks kan man legge et dekorativt teppe på gulvet i stuen, entré eller soverom. Farger som natur eller gyldne farger passer kjempefint sammen med en ellers mørkere interiørstil.

  Lysere tepper til en mørk interiørstil /Homeroom

  Abalone er en lekker ny loungestol fra Eva Solo i formpresset mørk eikefinér med myke, runde kurver og en komfortabel sittestilling. Abalone har et vakkert design hvor tremønsteret kommer godt frem på baksiden av stolen. Kommer også som barkrakk og spisestol.

  Abalone – Eva Solo / Glass og interiør
  Abalone – Eva Solo / Glass og interiør
  Abalone – Eva Solo / Glass og interiør

  Focus er en tidløs klassiker fra det danske designmerket Nordal som med sine enkle former skaper et vidunderlig og dekorativt lys. Plassér gjerne bordlampen på et sidebord eller på toppen av en kommode for dekorativ belysning i stue, entré eller soverom.

  Focus – Svart bordlampe fra Nordal /Kitchentime

  Maze Bill svarte knaggrekker /Glass og interiør
  Retro Webbing Svart /Kitchentime

  Se mer elegant interiør og design, f.eks interiør til hytta eller skjenk og kommode til gang.