Hopp til innholdet
Hjem » Rusakko fra Marimekko – En mønsterfull og fargerik serie til bord og pynt

Rusakko fra Marimekko – En mønsterfull og fargerik serie til bord og pynt

  Dersom du er ute etter en fargefull og dekorativ serie til ett servise eller til interiøret vil kanskje den sjarmerende nye serien Rusakko fra finske Marimekko være noe for deg. Denne fargerike og mønsterfulle serien full av organiske og geometriske former er en fryd for øyet og tiltrekker seg oppmerksomheten ved sin bruk av både jordfarger og kraftige kontrastfarger.

  Rusakko er inspirert etter de finske skoger og har en mønsterrik hvit hare som fokus i sitt design, omgitt av naturlige elementer fra skog og natur.

  Rusakko kombinerer kontraster og mønstre på en vakker måte /Nordicnest.no
  Ett dekorativt bord /Nordicnest.no
  Masse farger og intrikate mønstre /Nordicnest.no

  Rusakko er en dekorativ serie full av mønstre og vibrante farger, ikke bare kan du dekorere middags og frokostbordet med denne særegne og elegante serien. Men du kan også videreføre elementer, farger og mønstre inn i andre rom i hjemmet, f.eks ved å pynte med de fine putene, henge opp ett rusakko kjøkkenhåndkle eller pynte bordet med en flott duk eller voksduk.

  Forkle og pute i rusakko serien /Nordicnest.no
  Den mønster og fargerike rusakko serien kommer også i mønstrede tekstiler /Nordicnest.no
  Bordduk og tallerken med den hvite haren omgitt av skogens elementer /Nordicnest.no

  Oppdag gjerne flere vakre tips til bord og hjem, les mer om Ujevne Speil – Elegante speil i asymmetrisk og ujevn form, Interiør og møbler til gang – Entrémøbler Inspirasjon og Retro Interiør – Skap vakkert interiør og stil med en retro følelse.