Hopp til innholdet
Hjem » Ujevne Speil – Elegante speil i asymmetrisk og ujevn form

Ujevne Speil – Elegante speil i asymmetrisk og ujevn form

  Et speil med ujevn form eller asymmetrisk form er en fantastisk måte å skape en litt annerledes dekor og blikkfang på i hjemmet. Et speil med ujevn form fanger oppmerksomheten og skaper et dekorativt lag i interiøret, samtidig som man skaper en illusjon av volum og dybde i rommet.

  Serax er en stilig og moderne serie av ujevne speil med en tydelig svart ramme som omkranser disse formrike veggspeilene. Serien består av tre speil i variende størrelser som gjerne kan kombineres om hverandre og henges sammen for å skape et skulpturelt uttrykk langs veggen. Serax speilene er like fine i stue, som i gang, entre og baderom.

  Serax – En serie formrike speil med svart ramme /Lunehjem.no

  Alison er et stort og vakkert speil med myke kurver og former som passer kjempefint inn i gang og entré.

  Alison speil /Homeroom.no

  Pond fra danske Ferm Living har hentet inspirasjon fra vannets bevegelser i utformingen av disse unike speil fasongene. Speilet har en formfull og assymmetrisk fasong, med kurver og bevegelser, lik hvordan vannet flommer ut til sidene i en dam. Pond kommer i flere størrelser og kan henges på vegg, både loddrett og vannrett.

  Pond fra Ferm Living /Lunehjem.no
  Pond fra Ferm Living /Lunehjem.no

  Layer er et dekorativt og lekkert speil med ujevn og asymmetrisk form. Layer speilet fra Broste Copenhagen består av flere lag med speilglass som ligger oppå hverandre. Det øverste laget er tradisjonelt klart speilglass, mens de underliggende lagene er laget av farget speilglass som skaper refleksjoner og dybde.

  Layer fra Broste Copenhagen /Glass og interiør
  Layer fra Broste Copenhagen /Glass og interiør

  Les gjerne mer om vakker interiør og design, se blant annet Alma fra Lene Bjerre – En magisk fargerik vase til dekor og pynt, Julestjerner med Farge og Vakre Sidebord i Design – Små og flotte bord til hverdagsrom, stue og soverom.