Hopp til innholdet
Hjem » Alma fra Lene Bjerre – En magisk fargerik vase til dekor og pynt

Alma fra Lene Bjerre – En magisk fargerik vase til dekor og pynt

    Den lekre nye Alma serien av vaser fra Lene Bjerre har et unikt uttrykk og nesten magiskt utseende med luksuriøse farger og et fascinerende fargespill. Hver vase er unik og laget av munnblåst glass som deretter er hånddyppet i et fargepulver som gir hver og en vase unike og spennende fargenyanser. Vasene kommer i karakteristiske hovedfarger som brun og isfjell grønn, men ettersom hver vase er håndlaget vil alle kunne ha små fargeforskjeller og sine egne unike nyanser.

    Alma fra Lene Bjerre i isfjell grønn /Kitchentime.no

    Alma Vasens myke form med sin avsmalnende munning av messing gjør at den passer like bra som en del av et blomsterarrangement som blikkfang på det oppdekkede bordet. Kjempeflott som et kontrastelement i innredning og dekor.

    Alma vasene kommer i to størrelser /Kitchentime.no

    Alma vasene har et utrolig vakkert utseende som skaper et eksepsjonelt fint samspill med grønne planter og blader fra blomster. Les gjerne mer om vakker interiør og design, se blant annet Julestjerner med Farge – Vakre, store fargede julestjerner til dekorasjon og pynt og Apotekerdisk – Kjøpmannsdisk og apotek kommoder med mange hyller og skuffer.