Hopp til innholdet
Hjem » Oyster Lampe fra Ferm Living – Skulpturell og formrik vegglampe til dekor

Oyster Lampe fra Ferm Living – Skulpturell og formrik vegglampe til dekor

  Oyster lampen fra danske Ferm Living er en spennende og innovativ vegglampe som er perfekt for dekorativ belysning hengende alene på en vegg i gang, stue eller bad. Oyster har en dekorativ, organisk form på grunn av de myke, livlige kurvene og er støpt i resirkulert aluminium med en ru overflate i svart.

  Oyster vegglampe fra Ferm Living /Lampemesteren.no

  Lampens tekstur og finish har et særegent, grovt uttrykk over seg. Noe som skyldes at lampen er støpt og ikke produsert i en cnc-maskin. Dens grove, sorte overflate bukter og buer seg, med en skjult lyskilde som skaper liv og et vakkert indirekte lys.

  Oyster er en stor og avlang vegglampe, perfekt som veggdekorasjon /Lampemesteren.no

  Oyster er perfekt dersom du har lyst på en skulpturell og organisk formet vegglampe som kan pynte opp veggen. Kjempefin å bruke sammen med andre sorte dekorelementer i boligen eller som kontrast element til hvite eller fargede vegger. Oyster lampen har innebygget LED som skaper lys og skygger, og skaper et levende utseende som fremhever lampens myke, organiske form.

  Les gjerne mer om vakre lamper til bad, se tips om vegglamper eller se Antikke lamper – Lamper med sjel & antikt design.