Hopp til innholdet
Hjem » Bjelke Lampe – Stilige bjelkelamper for hygge og rustikk belysning

Bjelke Lampe – Stilige bjelkelamper for hygge og rustikk belysning

  En bjelke lampe kan man lage selv eller kjøpe ferdig og passer perfekt inn på hytte eller i enebolig hvor man ønsker en rustikk og sjarmerende belysning som er naturtro og ekte. Bjelkelamper er som regel laget av en avlang trebjelke eller tre-grein med nedhengte pendellamper som er surret rundt og henger ned.

  Det fine med en lampe av bjelke, grein eller stokk er at det ikke er så vanskelig å lage en selv. Man kan for eksempel ta seg en tur i skog og hei og gå på leting etter fine emner i passe lengde og utseende. Når man har finnet en passende bjelke eller grein fra et tre kan man tørke denne og henge rundt nedhengte pendler og lampeholdere av stoffledning.

  Tips: I nettbutikken finner du 70+ stoffledninger og flere typer lampeholdere til dine egne lampeprosjekter.

  Becky er en stilig og rustikkpreget avlang pendellampe av treverk og lampeholdere som passer kjempefint inn over et langbord eller en kjøkkenbenk. Med sine uskjermede lyskilder kan du enkelt forandre utseendet på lampen simpelthen ved å bytte ut lyspærene til hvite, sotede eller andre dekorpærer.

  Becky – Avlang pendellampe av tre og rustikke lampeholdere /Lampegiganten.no

  Terra serien fra Envolight er en serie bjelkelamper i furu med en røff og naturlig finish. Disse tregrein-lampene er et populært valg på hytter hvor man ønsker å skape den rustikke og hyggelige følelsen med naturlige elementer i dekoren. Hver og en lampe i Terra serien er unike og har et kjempeflott tremønster som ser bra ut i seg selv, men som i fremtiden også kan beises i forskjellige farger dersom du ønsker litt forandring.

  Terra – Envolight /Lampegiganten.no

  Disse avlange trebjelkelampene er kjempefine å plassere over et avlangt bord i spiseplassen. Benytt gjerne noen varme og dekorative lyspærer for å skape en koselig og varm belysning som fremmer avslapping og hygge.

  Terra – Envolight /Lampegiganten.no

  Cintia er en kjempeflott trebjelke lampe med rustikke elementer av tykke tau, tvinnet stoffledning og kraftige stålfester som omkranser trebjelken. Passer kjempeflott inn som takbelysning i leilighet, hytte eller bolig der man ønsker en landlig, litt industriell og rustikk dekor.

  Cintia bjelkelampe i tre og stål /Lampegiganten.no

  Nekala er en stilig, avlang lampe av uthulet trebjelke/grein med skjulte lyskilder som lyser jevnt og koselig ned mot bordet. Lampen er laget i naturlig eukalyptustre med en kjempeflott og naturlig overflate med mange årringer, humper og et vakkert tremønster. En lampe som både kombinerer naturlige elementer med et stilrent og moderne design.

  Moderne trebjelke lampe med integrert LED /Lampegiganten.no

  Eviton fra Lindby er en klassisk og stilren pendellampe med bjelkeform av pipetre. Den har en naturfarget trebjelke som fungerer som takfeste og ned fra den henger det seks stålvaiere. Vaierne er surret rundt en trebjelke til, og ender til slutt i forskjellige høyder med seks pendellamper ned mot bordet. Lampen gir med sine mange lyskilder ett vakkert og godt lys.

  Eviton bjelkelampe /Lampegiganten.no

  Oldbury er en stilig og industriell hengelampe med nedhengte stållamper som er festet i en avlang trebjelke i beiset brun. Lampeskjermene i metall er ikke så dype slik at lyset fra lyspærene både går nedover og skrått ut mot sidene, dette sørger for at man får et fint og jevnt lys ned mot for eksempel et spisebord eller sofabord.

  Oldbury – Industriell og rustikk trebjelke lampe /Lampegiganten.no

  Legno er en massiv lampe av trestokk med integrerte lamper. Lampen er laget i en stokk av massiv furu med mørk beis og store, kraftige stålfester i svart som gir et rustikt og industrielt preg. Legno er perfekt til det landlige interiøret eller som belysning til en hytte hvor man har lyst på naturlige elementer i interiøret.

  Legno – Furu stokk lampe i massiv tre /Lampegiganten.no

  Les gjerne mer om vakre lamper i treverk og flotte trelamper. Se også disse fine lampene til hytte, Glamorøse og elegante lamper eller se våre tips om Belysning til kjøkken – Fine lamper til kjøkkenet.