Hopp til innholdet
Hjem » Apotekerdisk – Kjøpmannsdisk og apotek kommoder med mange hyller og skuffer

Apotekerdisk – Kjøpmannsdisk og apotek kommoder med mange hyller og skuffer

  En apotekerdisk eller kjøpmannsdisk er en kommode og skjenk med mange hyller og skuffer hvor man kan plassere ulike gjenstander og lagre småting. Tidligere ble slike kommoder brukt i apoteker og butikker hvor eieren kunne lagre mindre produkter for salg over disk.

  En apotekerdisk og kjøpmannsdisk er kjempefin å plassere i hjem og på hytte hvor man ønsker et retro og vintage preg på innredningen. Disse kjøpmannsdiskene og kommodene har mange hyller og skuffer i forskjellige størrelser og stiler. Ofte kombinerer man forskjellige sorter av treverk eller utskjæringer for å skape vakre kontraster og en autentisk vintage stil.

  Liverpool fra Bizotto har hentet inspirasjon fra antikke apotekerdisker og kjøpmannsdisker og kombinert dem med industrielle elementer og skapt en lekker og dekorativ «rocka» skjenk og kommode med mange skuffer i forskjellige mål, former og overflater av treverk og metall.

  Liverpool industriell skjenk i apotekerstil /Glass og interiør
  Liverpool industriell skjenk i apotekerstil /Glass og interiør

  Sixtem er en detaljrik og sjarmerende serie av kommoder, skap og skjenk i retro-vintage apotekerstil med en rekke skuffer i ulike størrelser, mønstre og fargetoner. Serien er laget i treverk som furu og kryssfinér, men inneholder også detaljer i sink og stål. Den ulike sammensetningen av materialer gir disse møblene sitt helt unike look og passer kjempefint for deg som ønsker en innredning med sjel, varme og sjarm.

  Sixtem serien fra Italienske Bizzotto /Glass og interiør
  Sixtem serien fra Italienske Bizzotto /Glass og interiør
  Sixtem lav skjenk i tre og stål fra Italienske Bizzotto /Glass og interiør
  Sixtem høyt skap i tre fra Italienske Bizzotto /Glass og interiør

  Dhaval fra Italienske Bizzotto er en unik og lekende skjenk av treverk i vakre mønstre, farger og utskjæringer. Skjenken er hovedsaklig laget av resirkulert mango og akasie tre med dekorative mønstre og utskjæringer i hylleflatene.

  Dhaval skjenk i resirkulert treverk /Glass og interiør

  Rupert er en dekorativ linje av kommoder, skap og tv-benker i apoteker og kjøpmannstil med skapdører og skuffer av forskjellige størrelser, former og materialer. Rupert er laget av en kombinasjon av kjempefint mango-tre med et nydelig tremønster og svart metall som skaper en kjempeflott kontrast. Møblene er fulle av detaljer som forskjellige dørhåndtak og ulik skjærhet av treverket.

  Rupert – Moderne kommoder og skjenk i vintage apotekerstil /Glass og interiør
  Rupert – Moderne kommoder og skjenk i vintage apotekerstil /Glass og interiør

  Air fra Design House Stockholm er et lekkert skap i treverk og rotting som har hentet designinspirasjon fra tradisjonelle og gammeldagse apotekerskap med rammer av ulike former og størrelser. Skapene har ellers et stilrent design og passer kjempefint inn i både den moderne og mer klassiske stilen.

  Air – Moderne møbler i retro stil fra Design House Stockholm /Nordicnest.no
  Air – Moderne møbler i retro stil fra Design House Stockholm /Nordicnest.no

  Officina er en utrolig detaljrik retro skap og kommode med dekorative skuffer og hyller som hver og én er et lekkert smykke i seg selv. Med sine kjempeflotte og intrikate detaljer og utskjæringer er dette et møbel som man gjerne kan sette frem og vise for gjester og besøkende. Perfekt for deg som ønsker et skap og kommode i vintage og retro stil som har hentet inspirasjon fra apoteker og kjøpmannstilen.

  Officina detaljrike vintage møbler /Glass og interiør
  Officina detaljrike vintage møbler /Glass og interiør

  Les gjerne mer om tips til møbler og interiør, se blant annet flotte møbler og interiør i retro stil, få gode ideer til møbler i gang med disse entremøblene eller få god oppbevaringsplass i disse stilige og flotte skjenk til stue og gang.

  Vi har også en rekke andre artikler om belysning, se blant annet disse nydelige lampene i tre, tips for belysning av kjøkken eller vakre lamper til hytte.