Hopp til innholdet
Hjem » Retro Interiør – Skap vakkert interiør og stil med en retro følelse

Retro Interiør – Skap vakkert interiør og stil med en retro følelse

  Dekorér hjem og bolig med vakre møbler og interiør i retro stil. Skap et hjem med sjarm og eleganse med disse flotte interiørobjektene i elegant retro og vintage stil. Perfekt for å skape et unikt og dekorativt hjem.

  Treasures fra Umage er designet av Jonas Søndergaard og har en herlig kombinasjon av det stilrene og moderne, satt sammen med tydelig inspirasjon fra retro møbler og gamle trender. Treasures skjenk og kommode har vakkert buede sider, perforerte, utsvingbare dører av flettet rotting i lekker retro-stil.

  Treasures fra Umage /Glass og interiør
  Treasures fra Umage /Glass og interiør
  Soleil – Lekker starburst pendellampe med gullfargede rør fra Markslöjd /Lampegiganten.no
  Soleil – Lekker starburst pendellampe med gullfargede rør fra Markslöjd /Lampegiganten.no

  Binta er en serie lamper i vintage gammeldags stil med en nostalgisk lampeskjerm av tekstil med skjellete kanter som kommer i flere elegante farger. Lampene er perfekt for deg som ønsker et romantisk og gammeldags stil over belysningen i hjem, hytte eller kafé. Binta lampene kommer som både nedhengte pendellamper, bord og gulvlamper og skaper et varmt og koselig lys.

  Binta – Klassiske lamper i retro, gammeldags stil /Lampegiganten.no
  Binta – Sjarmerende «Bestemor-lamper» /Lampegiganten.no

  Agatar er et stilig møbel i vintage-antikk stil med en rekke detaljer som fremhever den unike og sjarmerende retro-stilen. Perfekt om du ønsker et karismatisk skap og kommode i gang, stue eller soverom. Skapet er håndlaget i gjenvunnet treverk med naturlig patina og småskader som fullfører vintage stilen. Fremsiden består av hamret metall med små detaljer som håndtak av metall og nagler.

  Agatar – Antikk og håndlaget skap i retrostil /Homeroom.no

  Agatar er et dekorativt og sjarmerende håndlaget skap med to hyller og to vertikale skapdører. Et unikt og spesielt skap i vintage retro stil.

  Agatar – Antikk og håndlaget skap i retrostil /Homeroom.no

  Med inspirasjon fra gamle apotekdisker og kjøpmanndisker har Liverpool fra Bizotto et stilig industrielt og rocka design med mange skuffer og overflater i forskjellige mål, materialer og farger. Kombinasjonen av treverk og metall skaper et virkelig unikt møbel for deg som liker noe retro og industrielt.

  Liverpool industriell skjenk i apotekerstil /Glass og interiør
  Fremover – Vakre lysestaker i retro farger og stil /Glass og interiør

  Rille fra danske Nordal er en kjempeflott og dekorativ vase i rillet, rav-farget glass med lekre retro-vibber. Perfekt for å dekorere en skjenk eller en hylle.

  Rille – Retro vase i ravfarget glass fra Nordal /Confidentliving.no

  En vakker lampe i retro-stil er perfekt for å skape et lekkert og interessant interiør med deilige retro-vibber. Panthella fra Louis Poulsen er designet av den anerkjente danske designeren Verner Panton i 1971 og har siden vært et perfekt symbol på datidens fargefulle og lekne design.

  Perfekt for å skape litt farger i dekoren /Lampemesteren.no
  Panthella Mini i Krom /Lampemesteren.no

  Sixtem fra Italienske Bizzotto er en detaljrik og sjarmerende serie av kommoder, skap og skjenk i retro-vintage apotekerstil med en rekke skuffer i ulike størrelser, mønstre og fargetoner. Disse møblene i gammeldags stil er laget av en kombinasjon ut av treverk og stål og inneholder en rekke unike detaljer som gjør møblene riktig unike.

  Sixtem serien fra Italienske Bizzotto /Glass og interiør
  Sixtem serien fra Italienske Bizzotto /Glass og interiør

  Bequest fra BePureHome er laget i furu med antikk sort finish og vakkert ornamerte dører i orientalsk mønster og stil. Med sin vintage og antikke stil er skapet full av karakter og kjempeflott å bruke både i hverdagen, men også som et dekormøbel gjerne i samspill med noen vakre antikke lamper.

  Bequest fra Bepurehome /Glass og interiør

  Otto fra Bloomingville er et nydelig lite møbel av naturlige materialer i en stilig og kul retro stil. Dette er et lite og flott rundt skap i treverk med vakker patina og nydelig mønstrede skapdører av flettet rotting.

  Otto – Bloomingville /Nordicnest.no

  Superliving har også forelsket seg i 70-tallets retro farger og dekorative mønstre, slik som de fargefulle servisene i Olivia, Lulu og Emma serien, dekorert i retrostil med påfugl-mønstret dekor.

  Retro servise fra Superliving /Nordicnest.no
  Retro servise fra Superliving /Nordicnest.no

  En annen vakker serie er Villeroy & Boch MetroChic, full av nydelige geometriske mønstre i en lekker art-deco stil.

  Villeroy & Boch MetroChic /Glass og interiør

  Air fra svenske Design House er en vakker retro-inspirert kommode og skjenk som passer kjempeflott inn i stue, gang eller på soverommet. Air kommer i tre farger med flotte rutete, retro skapdører av flettet rotting.

  Air – Design House Stockholm /Nordicnest.no

  Meena er et fantastisk og dekorativt møbel og kommode i retro, art-deco stil med overdådige mønstre og dekor. Skapet fra nederlandske Dutchbone er velbygd av dyktige håndverkere og med sine påfuglmønstrete skapdører er dette skapet perfekt for å skape kontraster og et fargerikt retro inspirert interiør.

  Meena – Retro kommode fra Dutchbone /Unoliving.no

  Den fantastiske Atomic lampen fra danske Nordal skaper en strålende belysning med sine mange lyspærer som omkranser hverandre. Inspirert av 60-tallets futuristiske design, ideer og fascinasjon for verdensrommet, skaper Atomic et utenomjordlig vakkert lys hvorenn den henger.

  Atomic – Lekker retro taklampe fra Nordal /Confidentliving.no

  Teak er et eksklusivt skap i vakker teak-tre med en vakker retro-stil som passer kjempeflott inn i alle husets rom. Perfekt til både kjøkken, stue, bad eller gang og entré, teak er et fantastisk flott blikkfang i utsøkt kvalitet fra danske Nordal.

  Teak – Nordal /Unoliving.no

  Multilamp Gulvlampe er en annerledes lampe med et annerledes og skulpturelt uttrykk. Det industrielle utseendet fra stativets svarte ramme er kombinert med 6 stoffskjermer som gir et retro preg inn i designet. Lampen er helt ideell i rom der det er stor takhøyde og hvor man ønsker en retro, industriell stil.

  Multilamp Gulvlampe fra Seletti /Lampemesteren.no
  Staalnacke Mosaique håndkle i nydelig retro-mønster /Glass og interiør
  Staalnacke Mosaique håndkle i nydelig retro-mønster /Glass og interiør

  Circle Gold fra Nordal er et nydelig og vakkert rundt speil full av karakter og sjarm. Speilet har en gyllen hylle for plassering av dekorasjoner eller for å legge fra seg nøkler og telefon.

  Circle Gold speil fra Nordal /Confidentliving.no

  Tynell Collection henter linjer og inspirasjon fra den overdådige art-deco og art-nouveau perioden på tidlig 1900-tallet. Denne utsøkte bordlampen med sitt natur-inspirert design skaper et nydelig og varmt lys. Se gjerne flere lamper i art-deco stil.

  Tynell Collection 5321 fra GUBI /Andlight

  Jove er et utrolig lekkert møbel og skap fra det nederlandske designhuset Dutchbone som er full av vakre utskjæringer, detaljer og sjarm. Perfekt for å dekorere gang og entré på en unik måte.
  Les gjerne mer om skjenk og kommode i tre.

  Jove – Dutchbone /Unoliving.no

  Med nydelige retro farger og striper kombinert med den lekne formen til karusell og ballonger har Louis Poulsen skapt Cirque.

  En nydelig pendellampe serie i ned-tonede farger og myke former – en retro-inspirert ny klassiker til hjemmet. Se utvalget og alle fargene hos Lampemesteren.

  Cirque fra Louis Poulsen /Lampemesteren

  Alfredo er en vakker og elegant vase i en nydelig grønnfarge fra velkente Georg Jensen. Flott som dekorativt hjelpemiddel i interiøret plassert på en kommode eller en skjenk.

  Alfredo fra Georg Jensen /Confidentliving.no

  Spirit fra Nordal er et stort speil i en vakker kombinasjon av art deco og industriell design. Speilet er skapt av danske Nordal og har en ramme av jern eller treverk, med svart eller messing overflate.

  De firkantede detaljene gjør Spirit-speilet moderne, og skaper en ekstra dimensjon. Den er derfor like dekorativ som den er nyttig. Speilet er flott å bruke i gangen eller på soverommet som et dekorativt tillegg og til bruk i hverdagen.

  Spirit speil i svart jern fra Nordal /Confidentliving.no

  Les gjerne mer om Art Deco møbler, belysning og interiør, Retro & Vintage Lamper i gammel stil eller Vintage & Retro møbler – Bring tilbake litt stil.