Hopp til innholdet
Hjem » Skjenk og Kommode i Tre

Skjenk og Kommode i Tre

  Skjenk og kommoder er fine og allsidige møbler man kan plassere rundt omkring i boligen. Slike møbler i treverk øker stadig i popularitet, og det er ikke så overraskende. Lite kan vel slå det vakre tremønsteret, eller den dekorative sjarmen man får av en skjenk og kommode i tre.

  Enten du ønsker deg en skjenk av lyst treverk eller et møbel i en mørkere tresort, som f.eks akasie eller valnøtt, så kan du finne noen gode tips til vakre oppbevaringsmøbler her.

  Oscar skjenken i solid teak fra Alain van Havre er den perfekte multitasker: dens åpne rom kan brukes til å stille ut personlige gjenstander, mens skyvedørene gir muligheten til å organisere dokumenter ute av syne. Legg merke til de eksepsjonelle rillene i dørene: Hvert smale spor ble nøye håndskåret, noe som gjør hvert Oscar-stykke unikt.

  Oscar skjenk fra Ethnicraft /Nordicnest.no
  Oscar skjenk fra Ethnicraft /Nordicnest.no

  Tabwa-kolleksjonen tilbyr tidløse midtpunkter av minimalistisk silhuett med en unik og distinkt karakter. Moderne tremøbler forvandles til unike kunstverk hvor hvert mønster er nøye skåret ut av våre håndverkere. Oppkalt etter Tabwa-kulturen fra Sentral-Afrika, kommer kolleksjonens inspirasjon fra deres forkjærlighet for lineære geometriske motiver.

  Tabwa fra Ethnicraft /Nordicnest.no

  Air sidebord er et vakkert oppbevaringsmøbel skapt av formgiveren Mathieu Gustafsson for Design House Stockholm. I møtet mellom tre og naturmaterialet rotting kombineres den skandinaviske stilen med høy funksjonalitet. Sidebordets treribber danner et grafisk mønster som gir en fin kontrast til rottingen, noe som gir et luftig og transparent følelse. Perfekt som TV-møbel eller som elegant møbel i gangen.

  Air fra Design House Stockholm /Nordicnest.no

  Hylte fra svenske 1898 er en stilren serie skap og kommoder laget av solid eik og dyktige håndverkere. Møbelserien kombinerer tradisjonelle snekker-teknikker med moderne push to open som gir en glatt og sømløs front.

  Hylte kommode av eik fra 1898 /Nordicnest.no
  Hylte skap av eik fra 1898 /Nordicnest.no

  Treasures er en ny serie skjenk og kommode fra det danske designhuset Umage og som er laget av finert eik og tilgjengelig i mange variasjoner, blant annet kan skapene tilpasses med venetiansk stokk, tekstil eller skinn. Treasures har vakkert buede sider på skapet og utsvingbare vingedører for oppbevaring av drikkevarer.

  Treasures fra Umage /Glass og interiør
  Treasures fra Umage /Glass og interiør

  Lex fra Bloomingville er ett søtt og retro-aktig liten kommode som passer fint inn langs korte vegger eller i gang og entre. Skapet har vertikale lameller som skyves opp og er laget i lyst gummitre.

  Lex fra Bloomingville av gummitre /Nordicnest.no

  Nuts fra det nederlandske merket BePureHome er laget av sheesham tre og har vakker finish med utskårede dekorelementer i treverket. De to dørene er valnøttfarget og har fått et spesielt mønster som gir Nuts en autentisk karakter.

  Nuts – BePureHome /Glass og interiør

  Forrest er en elegant skjenk fra det nederlandske merket WOOOD. Forrest er laget av mangotre og har en naturlig mørk finish som oser av eksklusivitet og varme.

  Forrest – Woood /Glass og interiør

  Sixtem fra Italienske Bizzotto er en detaljrik og sjarmerende serie av kommoder, skap og skjenk i retro-vintage apotekerstil med en rekke skuffer i ulike størrelser, mønstre og fargetoner. Disse møblene i gammeldags stil er laget av en kombinasjon ut av treverk og stål og inneholder en rekke unike detaljer som gjør møblene riktig unike.

  Sixtem serien fra Italienske Bizzotto /Glass og interiør
  Sixtem serien fra Italienske Bizzotto /Glass og interiør

  Dea fra Lene Bjerre: Retro skap med koniske ben og hule dører med svart kant og skyvefunksjon. Skapet er laget av bærekraftig mangotre, MDF og sukkerrør i fargene natur og svart. Vakkert møbel med retro-look.

  Dea – Lene Bjerre / Kitchentime.no
  Dea – Lene Bjerre / Kitchentime.no
  Dea – Lene Bjerre / Kitchentime.no

  Agatar er et stilig møbel i vintage-antikk stil med en rekke detaljer som fremhever den unike og sjarmerende retro-stilen. Perfekt om du ønsker et karismatisk skap og kommode i gang, stue eller soverom. Skapet er håndlaget i gjenvunnet treverk med naturlig patina og småskader som fullfører vintage stilen. Fremsiden består av hamret metall med små detaljer som håndtak av metall og nagler.

  Agatar – Antikk og håndlaget skap i retrostil /Homeroom.no

  Agatar er et dekorativt og sjarmerende håndlaget skap med to hyller og to vertikale skapdører. Et unikt og spesielt skap i vintage retro stil.

  Agatar – Antikk og håndlaget skap i retrostil /Homeroom.no

  Rupert fra Italienske Bizzotto er en serie kommoder, skap, skjenker og tv-benker som er laget i mørkt mangotre satt sammen i kombinasjon med svart metall som skaper en lekker og industriell kontrast. Møblene er fulle av detaljer og små forskjeller som gjør dem til et vakkert smykk i innredningen.

  Rupert – Moderne kommoder og skjenk i vintage apotekerstil /Glass og interiør
  Rupert – Moderne kommoder og skjenk i vintage apotekerstil /Glass og interiør

  Barbier fra Zuiver skaper en varm og lun stemning med sine mørke lameller av asketre. Retro kommode og skjenk i elegant stil som passer flott inn i både stue, gang eller soverom. Dekorér gjerne med noen flotte bilder, malerier eller sjarmerende retro-lamper.

  Barbier – Lekker & Retro /Unolving.no
  Barbier – Lekker & Retro /Unoliving.no

  Flop fra Woodman er et stilrent høyskap som også kommer i en lavere skjenk variant med masse lagringsplass og et elegant utseende i lys eller mørk eikefinér.

  Flop fra Woodman /Unoliving.no

  Gravure fra WOOOD er en stilig og annerledes skjenk, med skjulte dører hvor overflaten i treverk og det vakre tremønsteret får full oppmerksomhet. Gravure kommer også i en svart versjon.

  Gravure fra WOOOD /Glass og interiør
  Gravure fra WOOOD /Glass og interiør

  Meena er et fantastisk nytt og dekorativt skap/kommode fra Nederlandske Dutchbone i vintage/retro påfugl-dekor i kombinasjon med sider av mørkt treverk og en bunn av svart metall som skaper flotte kontraster og fremhever den fargefulle dekorasjonen.

  Perfekt for deg som ønsker noe annerledes og retro i interiøret!

  Påfugl-motivet var mye brukt tidligere for å skape fargefulle mønstre i alt fra møbler til servise og tepper, noe dutchbone har hentet frem igjen med dette fantastiske retro-møbelet.

  Meena – Dutchbone /Unoliving.no

  Class fra nederlandske Dutchbone er en elegant, mørk og luksuriøs skjenk med vakre detaljer av messing og utsøkte materialer. Skjenken har blant annet et dekorativt fiskebensmønster og en flott trestruktur.

  Class – Dutchbone /Unoliving.no
  Class – Dutchbone /Unoliving.no

  Volterra er en elegant skjenk av mørkt mangotre med flotte retro-inspirerte designlinjer, blant annet det dekorative fiskeskjell mønsteret av overlappende mangotre-fliser.

  Volterra – Elegant skjenk i mangotre /Jotex
  Volterra – Elegant skjenk i mangotre /Jotex

  HiFive er en populær og lekker designserie fra norske Northern som kombinerer moderne linjer med klassiske, retro-inspirerte detaljer, som f.eks de flotte lamellene. HiFive kommer i svart, lys eik eller luksuriøs røkt-eik, og kan også henges direkte på veggen.

  HiFive – Northern /Lunehjem
  HiFive – Northern /Lunehjem

  Carl er en lys og moderne skjenk av lys og økonomisk eike-look med hvitmalte fronter i en klassisk og ren skandinavisk stil. Carl kommer også i en lignende tv-benk «Alexandra» dersom du ønsker å komplimentere med resten av møbelserien i huset.

  Carl- Skjenk i hvitoljet eikelook /Unoliving.no

  Den lekre møbelserien «Webbing» fra HK Living kombinerer elegant og stilfull retro-design med moderne farger og materialer. Webbing er en hel serie av lekre møbler, og kommer både som skjenk, kommode, skap og romdelere. Alle med en overflate av mørk eller lyst tre og lys, flettet rotting som skaper en vakker kontrast.

  Webbing skjenk i svart med lys, flettet rotting /Kitchentime.no
  Webbing skjenk i lekker retrostil /Kitchentime.no
  Se hele serien /Kitchentime.no

  Guadeloupe av mørk mangotre er en elegant kommode og passer særskilt godt inn på soverommet eller i entré. Toppen av kommoden er i gjennomsiktig glass som kan vise frem innholdet, mens resten av kommoden er av mørkt og eksklusiv mangotre med ett flott tremønster.

  Guadeloupe – Kommode /Jotex

  Med en ramme av mørkebrun, elegant teak og overflater av flettet rotting skaper «Teak» fra Danske Nordal en elegant, luksuriøs følelse i rommet. Designet har klare retro-inspirerte linjer, og bringer frem minner fra tiden hvor møbler bar preg av sjarm, eleganse og godt håndverk.

  Teak fra Nordal /Unoliving.no

  Alaska er en stor og solid skjenk av massiv, mørkt akasie tre. Skjenken har et enkelt, stilrent tradisjonelt design som skaper flott kontrast til f.eks lyse/hvite vegger.

  Alaska – Skjenk i akasietre /Homeroom
  Alaska – Skjenk i akasietre /Homeroom
  Vakkert skap i resirkulert tre /Unoliving.no

  Jove er en høy kommode/skap fra det nederlandske designhuset Dutchbone, og har et fantastisk flott utseende, full av detaljer og sjarm!
  Her kan du forelske deg i alle de finurlige utskjæringene eller det nydelige tremønsteret som preger denne vakre, høye kommoden i gyllen treverk.

  Jove – Dutchbone /Unoliving.no
  Jove – Dutchbone /Unoliving.no

  Betty er en lettplassert og sjarmerende liten skjenk/kommode i svart mangotre og med fronter av glass. Perfekt ved siden av sengen eller i små stuer.

  Betty – Liten skjenk /Homeroom

  Trenger du mer skapplass vil Amber fra danske Nordal være et elegant valg. Dette flotte vitrineskapet er laget av lyst akasietre og glass, og har et nydelig tremønster.

  Amber – Høyt skap i akasietre /Confident Living

  S3 serien fra Andersen er en dekorativ og moderne serie med skap, kommoder og skjenk i utsøkte tresorter som eik og valnøtt. S3 har moderne linjer og et rent, skandinavisk preg over seg. Se hele utvalget hos Glass og interiør.

  Andersen S3 serie /Glass og interiør
  Andersen S3 serie /Glass og interiør
  Andersen S3 serie /Glass og interiør
  Andersen S3 serie /Glass og interiør

  Les gjerne mer om interiør og design. Blant annet flott interiør til hytta, eller flotte bord i heltre. Samtidig vil du kanskje dekorere din nye skjenk eller kommode med en fin bordlampe?