Skjenk og Kommode i Tre

Publisert av Lunelamper den

Skjenk og kommoder er fine og allsidige møbler man kan plassere rundt omkring i boligen. Slike møbler i treverk øker stadig i popularitet, og det er ikke så overraskende. Lite kan vel slå det vakre tremønsteret, eller den dekorative sjarmen man får av en skjenk og kommode i tre.

Enten du ønsker deg en skjenk av lyst treverk eller et møbel i en mørkere tresort, som f.eks akasie eller valnøtt, så kan du finne noen gode tips til vakre oppbevaringsmøbler her.

Dea fra Lene Bjerre: Retro skap med koniske ben og hule dører med svart kant og skyvefunksjon. Skapet er laget av bærekraftig mangotre, MDF og sukkerrør i fargene natur og svart. Vakkert møbel med retro-look.

Dea – Lene Bjerre / Kitchentime.no
Dea – Lene Bjerre / Kitchentime.no
Dea – Lene Bjerre / Kitchentime.no

Barbier fra Zuiver skaper en varm og lun stemning med sine mørke lameller av asketre. Retro kommode og skjenk i elegant stil som passer flott inn i både stue, gang eller soverom. Dekorér gjerne med noen flotte bilder, malerier eller sjarmerende retro-lamper.

Barbier – Lekker & Retro /Reforma
Barbier – Lekker & Retro /Reforma

Gravure fra WOOOD er en stilig og annerledes skjenk, med skjulte dører hvor overflaten i treverk og det vakre tremønsteret får full oppmerksomhet. Gravure kommer også i en svart versjon.

Gravure fra WOOOD /Glass og interiør
Gravure fra WOOOD /Glass og interiør

Meena er et fantastisk nytt og dekorativt skap/kommode fra Nederlandske Dutchbone i vintage/retro påfugl-dekor i kombinasjon med sider av mørkt treverk og en bunn av svart metall som skaper flotte kontraster og fremhever den fargefulle dekorasjonen.

Perfekt for deg som ønsker noe annerledes og retro i interiøret!

Meena – Dutchbone /Reforma.no
Meena – Dutchbone /Reforma.no

Påfugl-motivet var mye brukt tidligere for å skape fargefulle mønstre i alt fra møbler til servise og tepper, noe dutchbone har hentet frem igjen med dette fantastiske retro-møbelet.

Class fra nederlandske Dutchbone er en elegant, mørk og luksuriøs skjenk med vakre detaljer av messing og utsøkte materialer. Skjenken har blant annet et dekorativt fiskebensmønster og en flott trestruktur.

Class – Dutchbone /Reforma
Class – Dutchbone /Reforma

Volterra er en elegant skjenk av mørkt mangotre med flotte retro-inspirerte designlinjer, blant annet det dekorative fiskeskjell mønsteret av overlappende mangotre-fliser.

Volterra – Elegant skjenk i mangotre /Jotex
Volterra – Elegant skjenk i mangotre /Jotex

HiFive er en populær og lekker designserie fra norske Northern som kombinerer moderne linjer med klassiske, retro-inspirerte detaljer, som f.eks de flotte lamellene. HiFive kommer i svart, lys eik eller luksuriøs røkt-eik, og kan også henges direkte på veggen.

HiFive – Northern /Lunehjem
HiFive – Northern /Lunehjem

Stockholm er en lys og moderne skjenk av hvitoljet eik med hvitmalte fronter i en klassisk og ren skandinavisk stil. Stockholm kommer også som tv-benk og spisebord dersom du ønsker å komplimentere med resten av møbelserien i huset.

Stockholm – Skjenk i hvitoljet eiketre /Reforma

Den lekre møbelserien «Webbing» fra HK Living kombinerer elegant og stilfull retro-design med moderne farger og materialer. Webbing er en hel serie av lekre møbler, og kommer både som skjenk, kommode, skap og romdelere. Alle med en overflate av mørk eller lyst tre og lys, flettet rotting som skaper en vakker kontrast.

Webbing skjenk i svart med lys, flettet rotting /Reforma
Webbing skjenk i lekker retrostil /Reforma
Se hele serien /Reforma

Guadeloupe av mørk mangotre er en elegant kommode og passer særskilt godt inn på soverommet eller i entré. Toppen av kommoden er i gjennomsiktig glass som kan vise frem innholdet, mens resten av kommoden er av mørkt og eksklusiv mangotre med ett flott tremønster.

Guadeloupe – Kommode /Jotex

Med en ramme av mørkebrun, elegant teak og overflater av flettet rotting skaper «Teak» fra Danske Nordal en elegant, luksuriøs følelse i rommet. Designet har klare retro-inspirerte linjer, og bringer frem minner fra tiden hvor møbler bar preg av sjarm, eleganse og godt håndverk.

Teak fra Nordal /Reforma

Alaska er en stor og solid skjenk av massiv, mørkt akasie tre. Skjenken har et enkelt, stilrent tradisjonelt design som skaper flott kontrast til f.eks lyse/hvite vegger.

Alaska – Skjenk i akasietre /Homeroom
Alaska – Skjenk i akasietre /Homeroom

Jove er en høy kommode/skap fra det nederlandske designhuset Dutchbone, og har et fantastisk flott utseende, full av detaljer og sjarm!
Her kan du forelske deg i alle de finurlige utskjæringene eller det nydelige tremønsteret som preger denne vakre, høye kommoden i gyllen treverk.

Jove – Dutchbone /Reforma
Jove – Dutchbone /Reforma

Betty er en lettplassert og sjarmerende liten skjenk/kommode i svart mangotre og med fronter av glass. Perfekt ved siden av sengen eller i små stuer.

Betty – Liten skjenk /Homeroom

Trenger du mer skapplass vil Amber fra danske Nordal være et elegant valg. Dette flotte vitrineskapet er laget av lyst akasietre og glass, og har et nydelig tremønster.

Amber – Høyt skap i akasietre /Confident Living

Med linjer fra det elegante 1920-tallet har danske Nordal utformet denne nydelige skjenken/buffetskapet med et herlig tremønster i acacia og mangotre.

Skap i acacia og mangotre fra Nordal /Reforma

S3 serien fra Andersen er en dekorativ og moderne serie med skap, kommoder og skjenk i utsøkte tresorter som eik og valnøtt. S3 har moderne linjer og et rent, skandinavisk preg over seg. Se hele utvalget hos Glass og interiør.

Andersen S3 serie /Glass og interiør
Andersen S3 serie /Glass og interiør
Andersen S3 serie /Glass og interiør
Andersen S3 serie /Glass og interiør

Les gjerne mer om interiør og design. Blant annet flott interiør til hytta, eller flotte bord i heltre. Samtidig vil du kanskje dekorere din nye skjenk eller kommode med en fin bordlampe?