Hopp til innholdet
Hjem » Lekre Lamper i kobber – Varmende & eksklusive kobberlamper

Lekre Lamper i kobber – Varmende & eksklusive kobberlamper

  Lamper i kobber vil gløde i hjemmet med sine vakre og varme kobbertoner. Enten det er fargen av kobber du liker, den speilblanke overflaten, eller den vakre patinaen en lampe av ubehandlet kobber utvikler over tid, så kan du finne tips til å dekorere med flotte kobberlamper til hjemmet.

  Kobberfarget hengelampe VELI /Lampegiganten

  Lamper i kobber har ikke bare et eksklusivt utseende som vil tiltrekke seg oppmerksomhet. Kobber sprer også lyset på en fin og varmende måte, samtidig som det kan passe inn blant de fleste interiørstiler og fargevalg i hjemmet.

  Ikoniske Eclisse fra Artemide ble designet i 1965 og hentet sin inspirasjon fra månens bevegelser over himmelen. Denne bordlampen har en enkel form og dimmes simpelthen ved å vri den indre skjermen fra «fullmåne» til «halvmåne» og mindre.

  Eclisse i kobber fra Artemide /Lampemesteren.no
  TR5 kobberpendel fra Tom Dixon /Lampemesteren.no

  Tradisjonell industrilampe i kobber fra Westinghouse som passer inn i bar, restaurant og landlige og rustikke hjem hvor du ønsker en industriell stil. Lekker overflate av hamret kobberskjerm i vintage stil.

  Industrilampe i kobber fra Westinghouse /Lampegiganten.no

  De elegante kobber-pendlene fra Tom Dixon har en speilblank overflate av kobber som passer kjempefint inn i stue og kjøkken. Her kan du se serien Trio, round og wide hengende sammen.

  Kobberpendler fra Tom Dixon /Lampegiganten.no
  Kobberpendler Round fra Tom Dixon /Lampegiganten.no

  Pynt opp hjemmet med denne fantastiske bordlampen i kobber fra Tom Dixon, denne bordlampen er en del av en hel serie med kobberlamper som du kan se lengre ned på siden.

  Melt Bordlampe i kobber /Lampegiganten
  Melt bordlampe og resten av serien /Lampegiganten

  Provence er en klassisk industrilampe av metall som er lakkert med en speilblank kobberfinish som gir et glitrende og dekorativt utseende. Lampene er for eksempel perfekte å henge opp over kjøkkenøy.

  Provence takpendel av kobber /Lampegiganten.no

  Doo-Wop i kobber er en vakker lampe fra danske Louis Poulsen som har blitt en attraktiv designlampe takket være sin fine retro form, og elegante utseende som opprinnelig ble designet i 1952.

  Doo Wop – Kobber /designlite
  Doo Wop – Kobber /designlite

  Louis Poulsen – PH Artichoke 480 Kobber Rosa

  Den ikoniske PH Artichoke og den opprinnelige originalen er kanskje utenfor de flestes budsjett, men er allikevel et naturlig førstevalg på denne listen.

  Lansert i 1958, PH Artichoke består av 72 individuelle blader av solid kobber med en rosa finish på innsiden. Plasseringen via 12 rader sikrer blendingsfri belysning, uansett vinkel, og gir eksepsjonell varme og vakkert lys. Den høye kvalitetstandarden hos Louis Poulsen gjør at mye av arbeidet med lampen gjøres manuelt for hånd av dyktige håndverkere.

  Louis Poulsen – PH Artichoke 480 Kobber Rosa /Lampemesteren.no

  Malu – Avlang pendel, antikk kobber

  Avlang pendellampe i eksklusiv kobberfarge fra Lucande. Lampen er laget i hamret metall og med håndmalte detaljer, perfekt for lange spisebord eller kjøkkenflater.

  Malu – Lucande /Lampegiganten
  Malu – Lucande /Lampegiganten

  Callum svart-kobber Moderne pendellampe

  Moderne, abstrakt og vakre geometriske former – som en edelsten vil Callum glitre i hjemmet. Kombinasjonen svart og kobber er dekorativ, samtidig som kobberet på innsiden skaper refleksjoner og et varmt lys.

  Callum svart-kobber – Eglo Leuchten /Lampegiganten

  Micro Zenta bordlampe – Kobber

  Elegant og stilren bordlampe i et typisk skandinavisk design, med speilende og blank kobber fra Danske Herstal.

  Micro Zenta bordlampe – Kobber /Confident Living

  Belid diablo led pendel – kobber

  Den eksklusive Diablo serien fra Svenske Belid er blant deres mest populære lamper. Lampene lages fremdeles på deres fabrikk i Sverige og blir som vakre smykker i hjemmet.

  Belid diablo led pendel – kobber /Lampeguru

  Vinduslampe Emerald

  Dekorativ glasslampe med kobberspiler i geometriske former, nydelig å henge ved vinduer eller sammen i en klynge.

  Vinduslampe Emerald /Homeroom

  Serena T – Flos

  Lek deg med det indirekte lyset som flommer fra denne vakre skulpturen av en lampe fra Flos. Med sin speilblanke overflate og skjulte lyskilde blir lampen et fantastisk blikkfang i boligen.

  Serena T – Flos /Lampemesteren

  Etch Kobber – Tom Dixon

  Etch er en svært dekorativ pendellampe fra Tom Dixon som med sine sider av strukket og perforert kobber vil skape et nydelig lys-spill i ethvert rom. Etch kommer også i en rekke andre spennende materialer og farger, som gull, sort og mange flere.

  Etch Kobber – Tom Dixon /Lampemesteren

  Hübsch Lampe Kobber / Glass

  Dekorativ glasslampe av riflet glass og kobber-sokkel fra Hubsch.

  Hübsch Lampe Kobber & Glass /Glass og interiør

  Umage Conia – Kobber

  Conia fra Umage er laget av akryl plast med kobberfargede blader. Imitasjonen gjør at lampen kan ha en veldig lav vekt, samtidig som prisen blir veldig god. Med titalls blader i kongle utseende, blir lampen et nydelig smykke i hjemmet.

  Umage Conia – Kobber /Lampeguru
  Umage Conia – Kobber /Lampeguru

  Semi – Kobber pendel fra Gubi

  Så enkel – men likevel så imponerende elegant. Semi er en minimalistisk lampe med vakre geometriske former og skarpe kanter. Takpendelen kommer i flere farge-varianter og i størrelser fra 30 cm i diameter, helt opptil 60 cm i diameter!

  Semi – Kobber pendel fra Gubi /Lampemesteren

  4 på rad – Glass & Kobber

  Perfekt til avlange spisebord – Fiona består av 4 glasskupler med en varm kobbertone, som virker både luksuriøs og innbydende.

  Bell – Tom Dixon

  Nydelige myke former med en overflate av speilende blank kobber. Bell fra Tom Dixon har også et opal glass i bunnen av lampeskjermen som gir et diffust og vakkert lys ned til bordet. Kobber lampen er vakker nok som et dekorativt element i seg selv, og passer fint inn på et sidebord eller på en skjenk.

  Bell – Tom Dixon /Lampemesteren

  Frandsen lounge mini gulvlampe i kobber

  Mini-Lounge er en to meter høy gulvlampe av skinnende blank kobber, med en Frandsen Ball på enden. Den fine buede formen gjør at du kan bruke gulvlampen til å belyse et sofabord uten en nedhengt lampe.

  Frandsen lounge mini gulvlampe i kobber /Lampeguru

  Lampe Gras – Raw Kobber

  Lampe Gras er kjent for sin industrielle vintage stil. Med sin lange historie var Lampe Gras en av pionerene innen justerbar belysning og var med å lette arbeidsforholdene i fabrikker rundt omkring i Europa.

  Denne arven har Lampe Gras hyllet i sin serie med lamper i Raw kobber. Lampene kommer til både vegg, tak, gulv og bord. Og vil utvikle en vakker patina etter år med bruk.

  Lampe Gras – Raw Kobber /Lampemesteren
  Lampe Gras – Raw Kobber /Lampemesteren
  Lampe Gras – Raw Kobber /Lampemesteren
  Lampe Gras – Raw Kobber /Lampemesteren
  205 Hvit/Svart med innvendig kobberskjerm – Lampe Gras /Lampemesteren

  Durham – Phillips MyLiving

  Phillips Durham er en veldig flott pendellampe med et svart ytre og en innside av kobber. Kobber-innsiden skaper ikke bare et varmt og vakkert lys, den hjelper også til å spre lyset som gjør den ypperlig å henge over en kjøkken øy, eller et spisebord.

  Durham – Phillips MyLiving /Lampeguru
  Durham – Phillips MyLiving /Lampeguru

  Kobberfarget LED-vegglampe Chiros

  Kobberfarget LED-vegglampe Chiros /Lampegiganten

  Copper Wide – Tom Dixon

  Copper serien fra Tom Dixon skapes ved at rent kobber legges på overflaten av en polykarbonat globe-form. Den blir så presset og strukket.

  Copper Wide – Tom Dixon /Lampemesteren

  Atmosphere cobber globus

  Dekorativ globus av høy kvalitet – Glem hva du trodde om globuser fra barndommen, denne elegante og flotte globus har et eksklusivt utseende, med rene hvite farger sammen med kobber elementer.

  Atmosphere cobber globus /Lampeguru

  Glasskuppel Bordlampe fra Havsö

  Glasskuppel Bordlampe fra Havsö /Homeroom

  Näve Explosion

  Fantastisk bordlampe i kobber og glass som er like dekorativ når lyset er av som på.

  Näve Explosion /Lampegiganten

  Les mer om ettermontering av downlights, belysningtips av stue, interiørtips til hytta eller se disse flotte nye hagemøblene i bambus. Get lighting inspiration, check out beautiful lighting ideas at stunninglights.com