Hopp til innholdet
Hjem » Moderne Lamper i Tre fra Secto Design

Moderne Lamper i Tre fra Secto Design

  Er du ute etter en moderne og stilren belysning i hjemmet som både ser bra ut og skaper en fin atmosfære vil kanskje de elegante trelampene fra Finske Secto Design passe fint inn. Lampene er laget av FSC sertifisert treverk og er skåret ut med moderne laser og cnc maskiner i nye og innovative former og design.

  Vakre lamper i tre fra Secto Design/Lanna.no

  Ved å bruke naturlig treverk sammen med stilren skandinavisk design vil disse vakre lampene i tre passe kjempefint inn i både det moderne hjem og til hytten. Lampene skaper med sine materialer, farger og fasonger en behagelig atmosfære og et rolig, koselig lys. Samtidig ser de også moderne og flotte ut.

  Moderne produksjon skaper nye spennende fasonger/Lanna.no

  Octo modellen til Secto design er den desidert mest populære varianten og den kommer i flere størrelser og farger. Denne populære «vase» formede trelampen er kjempefin alene, men passer også særdeles godt å henge sammen med flere lamper over et bord eller i løse luften.

  Octo modellen fra Secto /Lanna.no
  Octo lampe i svart/Lanna.no

  Kontro fra Secto Design er en annen populær lampe, som andre secto design lamper er også denne satt sammen for hånd av dyktige håndverkere med sans for detaljer og høy kvalitet. Kontro er en rund taklampe med spiler av bjørk som peker skråveis oppover og nedover og kaster lys og skygger ut i rommet på en vakker måte.

  Kontro taklampe fra Secto /Lanna.no
  Owalo – avlang lampe i tre fra secto/Lanna.no

  Owalo er en annen spennende lampe som har en avlang form og kan henges ned fra taket over kontorpult, bord eller kjøkkenøy. Perfekt for deg som ønsker en delikat og elegant belysning over lange bord.

  Avlang lampe i tre fra Secto/Lanna.no
  Avlang lampe i tre fra Secto/Lanna.no

  Les gjerne mer om lamper fra Secto Design eller oppdag tips til fine hyttelamper eller lamper til stue.