Hopp til innholdet
Hjem » Interiør og møbler til gang – Entrémøbler Inspirasjon

Interiør og møbler til gang – Entrémøbler Inspirasjon

  Skap en gang og entré som ønsker deg velkommen hjem med en kombinasjon av delikat interiør til gangen og elegante entrémøbler med praktisk oppbevaring. Gang og entré skal gjerne kombinere den praktiske hverdagen med et fint og hjemmekoselig interiør hvor du kan ta imot venner og besøkende. Her skal vi se litt på interiørtips til gang og entre, samt flotte entremøbler som både er praktiske i bruk, men som også er med på å skape en flott atmosfære.

  Töjbox klesstativ til gang og entre /Glass og interiør
  HAN – smart og dekorativ knagglampe fra Faro /Lampegiganten
  A Line Skohylle av Eik – Perfekt designet for gangen /Lunehjem.no

  A Line fra Form & Refine er en solid og allsidig benk laget av Herman Studio av solid eik i flere farger og med håndtak av skinn. A Line benken har to separerte rom til oppbevaring under setet. Plasser den i gangen, på soverommet eller et annet sted du trenger sitteplasser og oppbevaring. Finnes også i en mindre størrelse.

  A Line fra Form & Refine av eik med stort oppbevaringsrom /Lunehjem.no
  A Line fra Form & Refine av eik med stort oppbevaringsrom /Lunehjem.no
  A Line benk mini fra Form & Refine av eik – perfekt som skittentøyskurv /Lunehjem.no

  Deniz fra Homemania er et smart, rimelig og praktisk entrémøbel for gang og entré hvor man både kan henge fra seg yttertøy og jakker og legge fra seg sko og annet småklær. Dette entremøbelet er perfekt for mindre boliger og leiligheter eller for deg som ikke trenger så veldig mye oppbevaringsplass men som ønsker å maksimere nytten av et møbel. Entremøbelet har et nedre skap hvor man kan legge fra seg ting, et jakkestativ og en øvre hylle hvor man kan plassere sko, capser o.l.

  Deniz fra Homemania /Homeroom.no

  Kerry er et nydelig entremøbel med et stort integrert speil og vakre runde og ovale former hvor man både kan henge fra seg klær og yttertøy, men også plassere bort sko, hansker og andre småting man måtte ha i lommene. Kerry har en melamin belagt overflate som gjør den ekstra enkel å rengjøre og med sin mørke trefarge passer den fint inn i de fleste interiørstiler.

  Kerry fra Homemania /Homeroom.no

  Rise & Shine fra NewWorks er et dekorativt speil som henger med en tråd og et lodd rundt en tykk knott av eik som kommer i fargene naturlig eller mørkt tre. Rise & Shine speilet er ikke bare dekorativt og flott, men kan også heises opp og ned for å forandre form og utseende.

  Rise & Shine Speil fra NewWorks /Lampemesteren.no
  Rise & Shine Speil fra NewWorks /Lampemesteren.no

  Provence Entre har et klassisk utseende i hvit maghoni-tre og MDF. Provence inneholder to skuffer med messingbeslag, en topphylle for dekor og småsaker og fem praktiske knagger hvor man kan henge fra seg klær, vesker og tilbehør. Kjempefin både i entré og på soverom.

  Provence Entre fra NovaSolo /Unoliving.no
  Bino Skoskap Hvit, Eike-look /Unoliving.no
  Mill Stumtjener fra Andersen /Glass og interiør
  Mill Stumtjener fra Andersen /Glass og interiør

  Cycnus fra AYTM er en vakker og elegant vegglampe som med sin dekorative form skaper et unikt og lekkert lysbilde i rommet. Kjempefin å bruke som en dekorativ vegglampe i stue, trapp eller gang og entré.
  Den karakteristiske skjermen er inspirert av fuglens vinger, og gir hele serien et lett og elegant uttrykk. Navnet ‘Cycnus’ betyr ‘svane’ og er en hyllest til den majestetiske skapningen.

  Cycnus – AYTM /Lampemesteren

  Boho Mirror er en kjempeflott speillampe med et mykt bakgrunnslys som gjør at denne passer kjempefint inn bak sofa, på vegg eller i gang og entré. Boho mirror er laget av tynne striper av papir som kan ligne på fjær ved første øyekast.

  Boho Mirror Brun – Globen /Nordicnest.no

  Spirit fra Nordal er et stort speil i en vakker kombinasjon av art deco og industriell design. Speilet er skapt av danske Nordal og har en ramme av jern eller treverk, med svart eller messing overflate.

  De firkantede detaljene gjør Spirit-speilet moderne, og skaper en ekstra dimensjon. Den er derfor like dekorativ som den er nyttig. Speilet er flott å bruke i gangen eller på soverommet som et dekorativt tillegg og til bruk i hverdagen.

  Spirit speil i svart jern fra Nordal /Confidentliving.no

  Et elegant gulvteppe er en rask måte å skape et helt nytt inntrykk og utseende i gang og entre på, her kan du raskt forandre stilen ved å bruke nye farger, skjule nedslitte partier i gulvet og samtidig få det fint og mykt.

  Gulvtepper i mange stiler og materialer /Nordicnest.no
  Beach gulvteppe i strie /Nordicnest.no

  Rikke Malling er designeren bak Raining Circle teppe i hvit og gull fra Woud. Den danske designer har fått inspirasjon fra 1970’erne i form avformer og farger. Raining Circle er et vevet teppe laget med den fineste ull fra New Zealand og Indien. Teppet gir rommet et dynamisk uttrykk med de flotte detaljer og det flotte design.

  WOUD Raining Circle Ullteppe /Unoliving.no
  Gloria Knagg fra Essem /Nordicnest.no
  Gloria Knagg fra Essem /Nordicnest.no

  Bruk gjerne vakre speil for å pynte opp i gang og entré. Praktisk både i hverdagen for en siste sjekk før man går ut døren, eller som et flott dekorelement som skaper refleksjoner og romfølelse. De vakre veggspeilene fra Hubsch kombinerer speil med en praktisk liten hylle som kan brukes til pynt eller for å legge fra seg nøkler og kort.

  Vegghengt speil fra Hubsch med hylle /Glass og interiør
  Vegghengt ovalt speil fra Hubsch med hylle /Glass og interiør
  Nancy – Svenskprodusert sittebenk med skohylle i lær og sort metall /Nordicnest.no

  Demon hyllen fra Gubi er en industriell og rustikk vegghylle som passer like fint inn i entré som i stue eller soverom. Demon kommer i mange størrelser og flere spennende farger, her sammen med den nydelige og klassiske Tynell bordlampe, også fra Gubi. Se denne og flere andre lekre lamper i antikk stil.

  Demon – Gubi /Nordicnest.no

  Flowerpot hylle fra Design House Stockholm er en kjempefin pyntehylle som med letthet kan plasseres i entré og stue. Her kan du dekorere med fine grønne planter, blomster eller bøker.

  Flowerpot Stand – Design House Stockholm /Nordicnest.no
  Omega dekorlampe – Kjempefin i trapp og entré /Homeroom.no

  Betty benkene fra &Tradition er laget av tykke bånd av linfiber som er flettet over en solid ramme av eik og er tilgjengelig i flere moderne farger. En kjempefin sitteplass til gang og entre hvor man kan ta av og på sko eller legge fra seg ytterjakker på og plassere skoene under.

  Betty fra &Tradition – Flere størrelser og farger /Hviit.no
  Betty fra &Tradition – Flere størrelser og farger /Hviit.no

  Jove er et utrolig lekkert møbel og skap fra det nederlandske designhuset Dutchbone som er full av vakre utskjæringer, detaljer og sjarm. Perfekt for å dekorere gang og entré på en unik måte.
  Les gjerne mer om skjenk og kommode i tre.

  Jove – Dutchbone /Unoliving.no
  Jove – Dutchbone /Unoliving.no

  Showcase er et lekkert og moderne hyllesystem fra Anne Linde hvor du selv kan sette sammen og utvide med flere hyller og tilbehør etter behov og hvor stor plass du har i gang og entre.

  Showcase fra Anne Linde /Glass og interiør
  Gullfarget glass – Circus – AYTM /Lampemesteren.no

  Studio Roso fra Fritz Hansen i regnbueglass er en virkelig unik serie av speil med tonet og farget glass som gir en utrolig vakker effekt, full av farger og refleksjoner. Les mer om speil i farget glass.

  Studio Roso – Fritz Hansen /Nordicnest.no

  Daydreamer fra Bold Monkey er et fantastisk møbel som løfter interiøret i et hjem og vil være perfekt for deg som ønsker en art-deco inspirert design i hjemmet. Daydreamer kommer i flere vakre art-deco inspirerte mønstre.

  Gravure fra Nederlandske Woood er en vakker serie av møbler i furu med skjulte skapdører som passer kjempeflott inn som entremøbel og oppbevaringsplass. Velg mellom sort og naturlig treverk.

  Gravure – WOOOD / Glass og interiør
  Gravure – WOOOD / Glass og interiør

  I gang og entre har man som regel spotter og downlights som belysning, ofte i moderne leiligheter er dette den eneste belysningskilden, noe som etter min mening skaper et uheldig og flatt lys. Et godt lys kan man gjerne dele opp i flere lag og man bør derfor vurdere andre lyskilder, f.eks vegglamper, bord og gulvlamper. Se flere tips om vegglamper eller planlegging av belysning.

  Multi fra svenske Markslojd er en smart liten vegglampe med hylle og mobillader i ett. Her kan du legge fra deg nøkler og mobil samtidig som du får et ekstra lag med lys.

  Multi vegglampe /Homeroom

  Dersom du har en smal gang med lite rom for å plassere entrémøbler behøver du ikke å bli fortvilt, du kan nemlig skape en veldig lekker interiørstil i en smal entré.

  Bruk veggene til å henge opp personlige bilder og glade minner, du kan også dekorere med avlange tepper på gulvet, smale hyller og vegghengte lamper.

  Gridy Fungi vegghyllene fra Menu er små med avrundede kanter som passer flott inn i gang og entré, også i smale ganger og korridorer. Her kan du legge fra deg hverdagens nøkler og kort, eller pynte med små planter og suvenirer.

  Gridy Fungi fra Menu /Hviit.no
  Gridy Fungi fra Menu /Hviit.no
  Wire hyllene fra Nordal – Kan brukes på mange måter og settes sammen /Unoliving.no
  A-Magazine Gallery – Andersen /Glass og interiør

  Dersom du ønsker sorte møbler og dekorelementer vil de svarte knaggene og knektene i Maze Bill serien være et godt valg for å henge fra seg klær, vesker og yttertøy. Les mer om sorte møbler og sort interiør.

  Maze Bill svarte knaggrekker /Glass og interiør

  Aruba er en vakker og dekorativ vegglampe som er ypperlig å bruke i gang og entre, såvel som i resten av boligen. Lampen bygger lite i dybden og egner seg derfor også fint som belysning i trange korridorer og entre. Lampen er laget av flettet rotting i natur som passer fint sammen med de fleste interiørstiler og farger.

  Aruba fra Globen Lighting/Homeroom.no

  Millie hyllene er smale og dekorative metallhyller som kommer i lekker sort eller messing og passer kjempefint inn over et entrémøbel eller en kommode. De kan også fint henge alene i gang og entre med lite plass.

  Millie vegghylle i messing /Homeroom

  Loca Knax er et smart og elegant vegghylle system som gjør det enkelt å henge fra seg yttertøy, jakker og vesker, uten at noe stikker ut fra veggen når kleshengeren ikke er i bruk. Loca Knax gir et rent look til gang og entre og kommer i mange farger og størrelser.

  Loca Knax /Glass og interiør
  Vegghengt skohylle i eik med fiskebenmønster fra Hubsch /Glass og interiør
  Planet Lamp – Please wait to be seated /Andlight.no

  Få flere tips om interiør og design, se også skjenk og kommode til gang og stue, myke og komfortable sofaer, lange spisebord til mange gjester eller fine dekorfigurer til pynt på møbler og hyller.

  En god belysning er også en viktig del av interiøret, se mer om tips til kjøkkenbelysning og lamper til kjøkken, fine dekor og pyntelamper eller vakre lamper til hytta.