Hopp til innholdet
Hjem » Vakre Orientalske lamper med vakkert lys

Vakre Orientalske lamper med vakkert lys

  Her kan du se flere flotte og vakre lamper i orientalsk stil. Denne stilen kjennetegnes av et antikt utseende med detaljrike og intrikate mønstre. Orientalske lamper kan gjerne henges fra taket, hvor de vakre mønstrene i metallet danner et vidunderlig lysbilde, og kaster vakre skygger i rommet. Den orientalske stilen er lett gjenkjennelig med sine detaljerte mønstre i lampeskjermen som lager hull fra hvor lyset slipper ut og har tradisjonelt vært mye brukt i arabiske land, india og midtøsten.

  Jasmin er en nydelig pæreformet indisk orientalsk lampe med et intrikat design og mønstrete perforeringer som slipper igjennom lyset. Lampen kommer i flere versjoner, farger og størrelser og passer kjempefint inn over et spisebord eller som dekorativ belysning.

  Jasmin orientalsk lampe /Lampegiganten.no

  Orient fra Fritz Hansen er en moderne tolkning av tradisjonelle østlige og orientalske lamper med et orient inspirert formspråk, men med en moderne stilren finish og lekre moderne farger. Lampene har et strømlinjet lett design med supert lysutbytte og er perfekt som dekorative pendler over kjøkken eller i stue.

  Orient Fritz Hansen /Lampemesteren.no
  Orient Fritz Hansen /Lampemesteren.no
  Orient Fritz Hansen /Lampemesteren.no
  Dekorativ og indiskinspirert lampe /Homeroom.no

  Byrsa fra Belgiske Lucide er en orientalsk-inspirert bordlampe med et intrikat design og fantastisk finish. Byrsa stråler elegant med sine fantastiske fargede glasskrystaller plasert i små lyshull på lampen. Bordlampen kommer i brunt metall med en rekke intrikate og har detaljerte mønstre rundt omkring i lampen og er innsatt med fargerikt glass, som skaper et fint lysspill over bakveggen. .

  Byrsa fra Lucide /Lampegiganten

  Chanda og Deva fra AG Home er begge vakre lamper med en orientalsk vri. Velg mellom antikk-rust eller patinert metall.

  Deva – AG Home / Homeroom
  Chanda – AG Home / Homeroom

  Oasis er en liten gulvlampe i marokkansk og orientalsk stil som også kan brukes som bordlampe på større flater eller plasseres langs gulvet og trapp. Lampen har et intrikat og detaljert mønster i metallskjermen hvor lyset trenger ut og kaster nydelige skygger og lysspill over langs vegg.

  Oasis fra Kare Design /Lampegiganten.no

  Hermine er en lekker serie av lamper fra danske By Rydens med orientalsk østlig inspirert design. Skjermene har et detaljert perforert mønster og en matt messing metallskjerm. Disse vakre orientalske lampene er perfekt for å skape en koselig atmosfære i hjem og innredning.

  Hermine – Orient lampe fra By Rydens /Homeroom.no
  Hermine – Orient lampe fra By Rydens /Homeroom.no
  Hermine – Orient lampe fra By Rydens /Homeroom.no
  SITA bordlampe /Homeroom
  Etti orientalsk taklampe /Lampegiganten
  Bordlampe Tahar /Lampegiganten

  Harald er en orientalsk inspirert lampe med svart tekstilskjerm og ringformede utstansinger. Innsiden til lampeskjermen er gullfarget. Når lyset slås på sørger refleksjonene og åpningene for en spesielle lyssetting orientalsk aksent.

  Harald – orientalsk inspirert lampe /Lampegiganten.no
  ISHITA taklampe, grønnsjattert. /Homeroom

  Se flere vakre Glamorøse og elegante lamper – Skap en belysning med stil, Belysning til kjøkken eller Antikke lamper – Lamper med sjel & antikt design