Hjem » Moderne Lysekrone med LED – Store LED lamper og lysekroner

Moderne Lysekrone med LED – Store LED lamper og lysekroner

Moderne lysekroner med LED har gjerne et stilrent og geometrisk uttrykk hvor led-lyset er helt eller delvis skjult i lysekronen for å skape et rent, men allikevel elegant utseende. Moderne LED lysekroner er kjempefine å henge opp i stuen eller over et spisebord, men kan også gjerne brukes som moderne belysning i trapp eller på et soverom.

Arcchio Aleksi i svart /Lampegiganten.no

Lyani er en moderne og sirkulær lysekrone med innfelt led-lys rundt hele lysekronen både oppe og nede. Dette sammen med den svært glansfulle og forkrommede overflaten etterlater et inntrykk av eleganse og luksus. Denne moderne og runde lysekronen kommer i flere størrelser slik at den kan passe til ditt hjem og rom. De kan til og med henge sammen i etasjer for å skape et ekstra overdådig uttrykk.

Lyani moderne og rund lysekrone /Lampemesteren.no

Sakina har et annerledes og kunstnerisk utseende hvor lysekronen bøyer og snor seg i et dekorativt mønster og lyser opp rommet på en helt spesiell og dekorativ måte. Sakina er en forholdsvis høy, men smal lampe som passer kjempefint inn som et dekorativt og elegant lampe over trapp eller i rom med høy takhøyde.

Sakina – Moderne LED lysekrone /Lampegiganten.no
Sakina – Moderne LED lysekrone /Lampegiganten.no

Auron er en flott LED pendellampe med avlang form hvor led-lyset snor seg bortover lampen og gir et nydelig lys både opp og ned i rommet. Lampen er høydejusterbar og passer kjempefint inn over et spisebord eller til kjøkken.

Auron Moderne LED pendellampe avlang /Lampegiganten.no

Ezana fra Lucande er en spennende og dekorativ moderne lysekrone med led som består av flere lysende ringer som omkranser og overlapper hverandre og gir et veldig stilig og tiltalende uttrykk. Hver lysende ring har en indre del av led lys og en bakside i flott pulverlakkert overflate i nikkel eller hvit aluminium. Denne LED lysekronen er stor og elegant og vil derfor passe fint inn over et spisebord eller i en foaje.

Ezana – Moderne led lysekrone /Lampemesteren.no
Ezana – Moderne led lysekrone hvit /Lampemesteren.no

Philline fra Lindby er en stilig og flott hengelampe med tre lysende ringer som omkranser hverandre og lyser opp rommet på en fantastisk måte.

Philline fra Lindby /Lampegiganten.no

Les gjerne mer om vakre hvite lamper, gode tips for belysning i stuebelysning til kjøkken eller se våre tips til Antikke lamper med sjarm og personlighet. Få gode interiørtips om Skjenk og kommode til gang og stue eller Vitrineskap til kjøkken og stue.