Hopp til innholdet
Hjem » Gravity – Eksklusiv og Elegant Moderne Lysekrone fra Forestier

Gravity – Eksklusiv og Elegant Moderne Lysekrone fra Forestier

  Gravity lysekronen fra Franske Forestier bringer dristig skjønnhet til ethvert rom gjennom sin lagdelte silhuett. Designet av Kateryna Sokolova består lysekronen av tettsittende trådskiver som utsondres av en sentral akse i en serie konvekse former av økende dristighet. Lampen har en slank, lite iøynefallende lyskilde av LED som kaster lyset inn i midten av lampen, og deretter utover i miljøet og ut langs spilene for å skape et ekstravagant lysbilde.

  Dette er en stor og vakker lysekrone som passer til et rom med god takhøyde hvor man ønsker én eller flere store glamorøse og ekstravagante lamper som tiltrekker oppmerksomheten til besøkende. Velg mellom svart metall eller en gyllen champagne farget versjon.

  Lagvise metallspiler som skaper et nydelig lysspill /Lampemesteren.no
  Gravity fra Forestier /Lampemesteren.no

  Gravity pendellampen fra Forestier har et utsøkt designuttrykk og en smart konstruksjon som får lampens utsvevende trådskiver til å fremstå som flytende i den løse luften. Skjermens kombinasjon av metallstenger og -sirkler er en del av et harmonisk samspill av former som flyter sammen og skaper en vakker visuell effekt når lampen slås på.

  Velg mellom sort metall eller gyllen champagne /Lampemesteren.no

  Gravity kommer i to versjoner, hvor Gravity 1 er omtrent dobbel så høy som Gravity 2. Gjerne kombinér modellene sammen hengende i litt forskjellig høyde til å skape en praktfull belysning i et større rom.

  Gravity 1 – Perfekt til store rom /Lampemesteren.no
  Gravity 2 – Elegant lysekrone med metallspiler /Lampemesteren.no

  Mens lyset stråler ned fra det topphengte lyskilden, og kaster lyset nedover og gjennom hele rammen vil den nedre kjeglerammen som hviler i midten av lampen trakte lyset og konsentrere det nedover mot overflaten.

  Gravity fra Forestier /Lampemesteren.no

  Gravity fra Franske Forestier er en elegant og vakker lampe som passer til store og luftige rom hvor man ønsker en lampe som vekker oppmerksomhet og skaper et vakkert lysbilde. Se gjerne flere tips til lamper og belysning her på nettsiden.

  Les gjerne mer om eksklusive og glamorøse lampetips her, Trelamper til Bolig – Vakre og Naturlige lamper i Tre eller Skjenk og kommode til gang og stue – Inspirasjon og tips.