Hopp til innholdet
Hjem » Store Gulvlamper med buer for lys over bord og sofa

Store Gulvlamper med buer for lys over bord og sofa

  Det finnes et stort utvalg av gulvlamper, her skal vi fokusere litt mer på store og brede gulvlamper som du kan plassere som lys over bord og stoler.

  Gulvlamper med lange eller buede lampehoder som går utover i rommet er lett flyttbare og passer fint i boligen hvor det er vanskelig med taklamper. Disse gulvlampene kan man bruke som leselys, eller bruke som lett flyttbare lamper man kan ha over et stuebord, seng, kontor eller spisebord.

  Cosiness er en ny gulvlampe fra det franske merket Market Set – Gulvlampen har en elegant base av tykk, hvit marmor som holder lampen stabilt på plass. Gulvlampen har en lang bue og en delikat sylindrisk/konisk formet stoffskjerm av bomullsbouclé som sprer lyset på en myk måte.

  Cosiness buet gulvlampe med marmorbase og stor stoffskjerm /Lampegiganten.no

  HerzBlut er en tysk lampeprodusent fra den tradisjonelle og landlige regionen Sauerland i Westphalia. Regionens store, tettvokste skoger har inspirert HerzBlut’s design som gjerne inkorporerer lokalt FSC sertifisert treverk i sin produksjon og lamper. Disse vakre lampene har en moderne finish, men er samtidig rustikke og tradisjonelle på mange måter. Lampene er derfor enkle å plassere i en bolig eller hytte med både moderne eller en mer tradisjonell stil.

  Herzblut lager en kjempeflott buet gulvlampe med en håndlaget stamme av buet eik som videre føres opp i en tynn svart metallstang som holder oppe en rund og tradisjonell lampeskjerm av hvit bomull. Kombinasjonen av mørkt treverk med sitt flotte tremønster og bomullskjermen skaper en elegant gulvlampe som passer like fint inn i hjemmet som på hytta.

  HerzBlut buet gulvlampe – Håndlaget /Lampegiganten.no

  HerzBlut har en rekke elegante design som passer kjempefint inn i både bolig og hytte. Deres lamper har gjerne en rustikk stil og sjarm og i høy håndlaget kvalitet.

  Central fra Serien Lighting er en stor og elegant buelampe med teleskopstang slik at lampeskjermen kan forskyves og dras ekstra langt inn over et spisebord eller sofabord. Denne store gulvlampen med bue er perfekt i en leilighet eller bolig hvor man ønsker et koselig lys over bord uten å bruke en nedhengt lampe.

  Central buet gulvlampe fra Serien Lighting /Lampemesteren.no

  Central bue gulvlampen har et lett og moderne utseende med en tynn lampeskjerm stang med en knekk som gjør det slik at lampen kommer høyt opp uten å måtte stå langt unna bord eller sofagruppe. Denne gulvlampen med buet stang kan derfor passe fint i trangere rom og der man ellers ikke har så mye gulvplass.

  Central buet gulvlampe fra Serien Lighting /Lampemesteren.no
  Central buet gulvlampe fra Serien Lighting /Lampemesteren.no

  Mesh fra Lucide er en kjempeflott gulvlampe med bue som egner seg flott som belysning i stue og i lesekroken. Lampeskjermen består av et dobbelt lag av brettet metall som skaper en fin effekt og samtidig skjermer litt for lyset sideveis, men det vil nok være lurt å velge en dekorpære av lavere effekt til akkurat denne.

  Mesh gulvlampe fra Lucide /Lampegiganten.no
  Mesh gulvlampe fra Lucide /Lampegiganten.no
  Northern Gear gulvlampe /Lunehjem

  Norske Northern har designet denne langstrakte gulvlampen som holdes på plass av en tung motvekt med et industrielt gir, du kan enkelt forandre på vinkelen ved å bruke en spake. Se gulvlampen hos Lunehjem.no

  Lobby gulvlampe / Lampemesteren

  Lady Costanza Gulvlampe fra Luceplan er en stor og buet gulvlampe med stor lampeskjerm som strekker seg inn i rommet og avgir en delikat og stemningsfull belysning.

  Kommer i tre farger: Lady Costanza -.Luceplan /Lampemesteren

  Lady Coztanza kan justeres i høyden ved hjelp av et teleskoprør og som er i stand til å rotere 360 ° i bunnen. Dette gir Lady Costanza en elegant, funksjonell fleksibilitet, som alltid, passer perfekt inn i rommet hvor den plasseres.

  Lady Costanza -.Luceplan /Lampemesteren
  Lady Costanza -.Luceplan /Lampemesteren
  Carronade fra LeKlint / Lampemesteren
  No 411 fra Lampe Gras / Lunehjem.no

  Tolomeo – Artemide

  Tolomeo er en flott og enkel gulvlampe fra Italienske Artemide. Denne gulvlampen har lange, utstrakte armer som du kan justere og en stor lampeskjerm i tekstil.

  De justerbare armene holdes oppe av stålwire i spenn som gir mange justeringsmuligheter, perfekt om du ønsker en gulvlampe som lyser over sofaen og ned på et bord.

  Artemide Tolomeo / Lampemesteren
  Birdy gulvlampe fra Northern / Lampemesteren

  Carrie

  Carrie fra Markslöjd er en minimalistisk og lett fremoverlent gulvlampe som egner seg langs vegg eller som leselys for lenestol, se den hos Kitchentime.

  Legen lampeserie fra Markslojd / Kitchentime

  Med en langarmet gulvlampe får du en fleksibel belysning der du måtte ønske det. Enten det er i lesekroken i sofaen, eller som lampe over et sofabord.

  Mantis fra Schottlander tar inspirasjon fra dyreriket og kneleren. Lampen er elegant minimalistisk og kan vippes med tiltbart lampehode. Se den hos Lampemesteren

  Lounge gulvlampe fra Frandsen /Lampemesteren.no

  Superarchimoon fra Danske Flos var kun ment som et morsomt påfunn til en lysmesse, men den store etterspørselen gjorde at lampen ble satt i produksjon.

  Superarchimoon er en stor og mektig gulvlampe til store kontorer eller boliger hvor det er høyt under taket. Gulvlampen er 210 cm høy og kan strekke seg 2 meter, se lampen hos Lampemesteren.no

  Twiggy

  Twiggy fra Italienske Foscarini er en elegant buet gulvlampe som henger dypt inn i rommet. Gulvlampen kommer i mange spennende farger og den er justerbar slik at den passer både høye og vanlige takhøyder.

  Twiggy /Lampemesteren
  Twiggy /Lampemesteren
  Twiggy /Lampemesteren

  Le Klint 320M Snowdrop

  Nydelig og stor gulvlampe fra Danske Le Klint. Gulvlampen har en stor buet form med en brettet plastskjerm på enden som skaper et fint og varmt lys over et bord eller en lenestol.

  Le Klint Snowdrop /Lampemesteren

  Gulvlampe Arc – Svart

  Kjempefin buet gulvlampe med en avlang, rundet lampeskjerm i svart-tekstil fra Zuiver

  Gulvlampe Arc fra Zuiver – Svart /Unoliving.no

  Les mer om Ikoniske Italienske Designlamper, Belysning til kjøkken, Skjenk og kommode til gang og stue eller Lamper til Hytte – Lekre lamper i hyttestil