Store Gulvlamper med buer for lys over bord og sofa

Publisert av Lunelamper den

Det finnes et stort utvalg av gulvlamper, her skal vi fokusere litt mer på store og brede gulvlamper som du kan plassere som lys over bord og stoler.

Gulvlamper med lange eller buede lampehoder som går utover i rommet er lett flyttbare og passer fint i boligen hvor det er vanskelig med taklamper. Disse gulvlampene kan man bruke som leselys, eller bruke som lett flyttbare lamper man kan ha over et stuebord, seng, kontor eller spisebord.

Northern Gear gulvlampe /Lunehjem

Norske Northern har designet denne langstrakte gulvlampen som holdes på plass av en tung motvekt med et industrielt gir, du kan enkelt forandre på vinkelen ved å bruke en spake. Se gulvlampen hos Lunehjem.no

Lobby gulvlampe / Lampemesteren

Lady Costanza Gulvlampe fra Luceplan er en stor og buet gulvlampe med stor lampeskjerm som strekker seg inn i rommet og avgir en delikat og stemningsfull belysning.

Kommer i tre farger: Lady Costanza -.Luceplan /Lampemesteren

Lady Coztanza kan justeres i høyden ved hjelp av et teleskoprør og som er i stand til å rotere 360 ° i bunnen. Dette gir Lady Costanza en elegant, funksjonell fleksibilitet, som alltid, passer perfekt inn i rommet hvor den plasseres.

Lady Costanza -.Luceplan /Lampemesteren
Lady Costanza -.Luceplan /Lampemesteren
Carronade fra LeKlint / Lampemesteren
No 411 fra Lampe Gras / Lunehjem.no

Tolomeo – Artemide

Tolomeo er en flott og enkel gulvlampe fra Italienske Artemide. Denne gulvlampen har lange, utstrakte armer som du kan justere og en stor lampeskjerm i tekstil.

De justerbare armene holdes oppe av stålwire i spenn som gir mange justeringsmuligheter, perfekt om du ønsker en gulvlampe som lyser over sofaen og ned på et bord.

Artemide Tolomeo / Lampemesteren
Birdy gulvlampe fra Northern / Lampemesteren

Carrie

Carrie fra Markslöjd er en minimalistisk og lett fremoverlent gulvlampe som egner seg langs vegg eller som leselys for lenestol, se den hos Kitchentime.

Legen lampeserie fra Markslojd / Kitchentime

Med en langarmet gulvlampe får du en fleksibel belysning der du måtte ønske det. Enten det er i lesekroken i sofaen, eller som lampe over et sofabord.

Mantis fra Schottlander tar inspirasjon fra dyreriket og kneleren. Lampen er elegant minimalistisk og kan vippes med tiltbart lampehode. Se den hos Lampemesteren

Lounge gulvlampe fra Frandsen

Superarchimoon fra Danske Flos var kun ment som et morsomt påfunn til en lysmesse, men den store etterspørselen gjorde at lampen ble satt i produksjon.

Superarchimoon er en stor og mektig gulvlampe til store kontorer eller boliger hvor det er høyt under taket. Gulvlampen er 210 cm høy og kan strekke seg 2 meter, se lampen hos Lampemesteren.no

Twiggy

Twiggy fra Italienske Foscarini er en elegant buet gulvlampe som henger dypt inn i rommet. Gulvlampen kommer i mange spennende farger og den er justerbar slik at den passer både høye og vanlige takhøyder.

Twiggy /Lampemesteren
Twiggy /Lampemesteren
Twiggy /Lampemesteren

Le Klint 320M Snowdrop

Nydelig og stor gulvlampe fra Danske Le Klint. Gulvlampen har en stor buet form med en brettet plastskjerm på enden som skaper et fint og varmt lys over et bord eller en lenestol.

Le Klint Snowdrop /Lampemesteren

Gulvlampe Arc – Svart

Kjempefin buet gulvlampe med en avlang, rundet lampeskjerm i svart-tekstil fra Zuiver

Gulvlampe Arc – Svart /Reforma