Store Gulvlamper med buer for lys over bord og sofa

Det finnes et stort utvalg av gulvlamper, her skal vi fokusere litt mer på store og brede gulvlamper som du kan plassere som lys over bord og stoler.

Gulvlamper med lange eller buede lampehoder som går utover i rommet er lett flyttbare og passer fint i boligen hvor det er vanskelig med taklamper. Disse gulvlampene kan man bruke som leselys, eller bruke som lett flyttbare lamper man kan ha over et stuebord, seng, kontor eller spisebord.

Northern Gear gulvlampe

Norske Northern har designet denne langstrakte gulvlampen som holdes på plass av en tung motvekt med et industrielt gir, du kan enkelt forandre på vinkelen ved å bruke en spake. Se gulvlampen hos Lunehjem.no

Lobby gulvlampe / Christiania Belysning
Jieldé – Loft D9404

Designet i 1950, Loft fra Jieldé er en skikkelig designklassiker!
En gulvlampe som kan vris og vinkles slik du ønsker den gjør den svært versatil i plasseringen, se den på WoRoom.no

Carronade fra LeKlint / Lampemesteren
No 411 fra Lampe Gras / Lunehjem.no
Artemide Tolomeo / Christiania Belysning

Tolomeo er en flott og enkel gulvlampe fra Italienske Artemide. Denne gulvlampen har lange, utstrakte armer som du kan justere og en stor lampeskjerm i tekstil.

De justerbare armene holdes oppe av stålwire i spenn som gir mange justeringsmuligheter, perfekt om du ønsker en gulvlampe som lyser over sofaen og ned på et bord.

Birdy gulvlampe fra Northern / WoRoom.no

Carrie fra Markslöjd er en minimalistisk og lett fremoverlent gulvlampe som egner seg langs vegg eller som leselys for lenestol, se den hos Kitchentime.

Legen lampeserie fra Markslojd / Kitchentime

Med en langarmet gulvlampe får du en fleksibel belysning der du måtte ønske det. Enten det er i lesekroken i sofaen, eller som lampe over et sofabord.

Mantis fra Schottlander tar inspirasjon fra dyreriket og kneleren. Lampen er elegant minimalistisk og kan vippes med tiltbart lampehode. Se den hos Lampemesteren

Mer  Lys og lamper over en kjøkkenøy
Lounge gulvlampe fra Frandsen

Superarchimoon fra Danske Flos var kun ment som et morsomt påfunn til en lysmesse, men den store etterspørselen gjorde at lampen ble satt i produksjon.

Superarchimoon er en stor og mektig gulvlampe til store kontorer eller boliger hvor det er høyt under taket. Gulvlampen er 210 cm høy og kan strekke seg 2 meter, se lampen hos Lampemesteren.no

Twiggy fra Italienske Foscarini er en elegant buet gulvlampe som henger dypt inn i rommet. Gulvlampen kommer i mange spennende farger og den er justerbar slik at den passer både høye og vanlige takhøyder.

Le Klint Snowdrop

Shower Mega
Back to top