Hopp til innholdet
Hjem » Vitrineskap til kjøkken og stue – Til pynt, porselen og oppbevaring

Vitrineskap til kjøkken og stue – Til pynt, porselen og oppbevaring

  Et vitrineskap gjør seg kjempefint i hjemmet og passer elegant inn i stuen, på kjøkkenet eller ved siden av et spisebord, her kan du oppbevare servise, porselen, vaser eller andre pyntevarer som du kan plassere frem når du får gjester. Et vitrineskap i tre kan også brukes i flere av husets rom, bruk den f.eks til å oppbevare håndklær på badet, gjem bort skoene fra gangen eller oppbevar sengetøy eller klær i et vitrineskap på soverommet.

  Her kan du finne flotte vitrineskap i både farget og naturlig treverk som kommer i både moderne eller en retro, klassisk stil. Et vitrineskap er gjerne litt som et høyt skap eller skjenk, og har tradisjonelt hatt glassdører i front for å vise frem tallerkener og porselen. I dag finner man derimot et rikholdig utvalg av forskjellige design slik at du kan få inspirasjon til å velge ditt vitrineskap.

  Haze fra Ferm Living er et lekkert og moderne vitrineskap i hvitt eller svart pulverlakkert metall med flotte skapdører i mønstret glass som tilslører innholdet. Dette vitrineskapet står på metallben og bygger lite i dybden, noe som gjør at den passer flott inn i mindre leiligheter og stuer – eller til deg som ønsker en innredning som ikke bygger mye ut i dybden.

  Haze – Ferm Living /Nordicnest.no

  Agatar er et stilig møbel i vintage-antikk stil med en rekke detaljer som fremhever den unike og sjarmerende retro-stilen. Perfekt om du ønsker et karismatisk skap og kommode i gang, stue eller soverom. Skapet er håndlaget i gjenvunnet treverk med naturlig patina og småskader som fullfører vintage stilen. Fremsiden består av hamret metall med små detaljer som håndtak av metall og nagler.

  Agatar – Antikk og håndlaget skap i retrostil /Homeroom.no

  Agatar er et dekorativt og sjarmerende håndlaget skap med to hyller og to vertikale skapdører. Et unikt og spesielt skap i vintage retro stil.

  Agatar – Antikk og håndlaget skap i retrostil /Homeroom.no

  Teak er et eksklusivt skap i vakker teak-tre med en vakker retro-stil som passer kjempeflott inn i alle husets rom. Perfekt til både kjøkken, stue, bad eller gang og entré, teak er et fantastisk flott blikkfang i utsøkt kvalitet fra danske Nordal.

  Teak – Nordal /Unoliving.no

  Ilka er et fargefult alternativ til et tradisjonelt vitrineskap som passer flott inn i blant fargerik tapet eller som et kontrastelement til en hvit stue. Ilka er laget i vakkert mangotre med geometriske mønstre i forskjellige farger.

  Ilka – Kave Home /Homeroom.no
  Hübsch Vitrineskap Sort Metall /Glass og interiør

  Retro fra HK Living er et kjempeflott og populært skap som fungerer flott for oppbevaring av både klær, porselen eller andre saker du ønsker å ha orden på. Retro er laget i tre og kommer i flere farger som passer din innredning, med sine vakre ovale dører av flettet rotting skaper møbelet en flott dekor i hjemmet.

  Retro Oval – HK Living /Nordicnest.no
  Retro Oval – HK Living /Nordicnest.no

  Odd fra BePureHome er et vintage vitrineskap i gammeldags stil med flotte detaljer i treverk og malt i antikk-sort.

  Odd – Antikt vitrineskap i sort tre /Glass og interiør

  Barbier er et lekkert vitrine og bar skap fra Zuiver i retro-stil med flotte detaljer som skaper et elegant inntrykk i hjem eller hytte. Skapet er laget med langsgående lameller som man skyver for å åpne opp innsiden, noe som birdar til dens unike sjarm. Barbier kommer i mørk valnøtt eller litt lysere ask.

  Barbier skap fra Zuiver /Unoliving.no

  Organize fra BePureHome er et klassisk og tradisjonelt vitrineskap i sortmalt tre med glassdører som passer flott inn i en tradisjonell eller landlig interiørstil.

  Organize Vitrineskap /Homeroom.no

  Nuts er et kjempevakkert vitrineskap med utskårede detaljer som passer kjempeflott inn i både en mørk eller lys interiørstil. Skapet er laget i indisk rosetre og en delikat valnøtt farget front med utskjæringer som skaper dybde og dekor.

  Nuts – Vakkert skap i rosetre og valnøtt /Glass og interiør

  Air fra Design House Stockholm er et nydelig skap med høye ben i treverk og naturlig rotting som både er funksjonelt og dekorativt. Vitrineskapet Air har en smal utforming og er dermed lett å plassere rundt omkring i boligen og kan like gjerne plasseres på kjøkkenet som på hjemmekontoret.

  Air Vitrineskap – Design House Stockholm /Nordicnest.no

  Grandino fra Nordic Furniture Group er en flott, moderne vitrineskap med lameller av askefinér og eiketre med dobbelt skap og skuff.

  Grandino – Moderne vitrineskap i tre /Homeroom.no
  Vitrineskap i eik fra Hubsch /Glass og interiør

  Et vitrineskap kan fint plasseres i flere av husets rom og egner seg ypperlig til å oppbevare alt fra porselen og servise, til håndklær og yttertøy. Få inspirasjon til flere vakre møbler i hjemmet, se blant annet skjenk og kommode til stue og gang, vakre entremøbler og interiør til gang og entre, Vintage & Retro møbler eller Flotte møbler i industriell og rustikk stil.

  På lunelamper kan du også få gode tips og inspirasjon om belysning, les mer om planlegging av belysning, fine trelamper til bolig og vakre lamper til hytte.


  Bygg dine egne lamper og belysning
  Bygg dine egne lamper og belysning /Lampedeler.no