Hjem » Avlange lamper – Flotte rektangulære lamper til bord

Avlange lamper – Flotte rektangulære lamper til bord

Her finner du ideer og inspirasjon til lange lamper som passer perfekt inn over et bord og som gir et flott, men behagelig lys. Disse rektangulære og avlange lampene og pendellampene er perfekte å henge opp over langbordet eller spisebordet, både hjemme eller på hytta. Her kan lampene henge og skape et vakkert blikkfang i rommet samtidig som de gir et pent og mykt lys ned over bordflaten.

TR Rail – Menu /Andlight.no
TR Rail – Menu /Andlight.no

Enrique fra Lindby er en flott og lang lampe med fire rav-fargede glasskjermer som lyser ned mot bordet, men som samtidig gir en flott glød utover i rommet. Lampen har en moderne kombinasjon av treverk og svart metall som skaper et stilrent design og gir samtidig en varme til innredningen.

Enrique fra Lindby – Dekorativ og moderne avlang pendellampe med farget glass /Lampegiganten.no

Ambit Rail fra Muuto er designet av svenske TAF Architects og er håndlaget i henhold til gamle håndverksmetoder. Denne avlange lampen er påfestet 3 lampeskjermer og gjør den perfekt som belysning over avlange bord eller over en utstikkende kjøkkenøy. Med sine svært tynne kabler og ledninger ser det ut som om lampen faktisk svever i luften.

Ambit Rail fra Muuto – Tilgjengelig i flere moderne farger /Nordicnest.no

Bebban fra Lindby er en flott og stilren avlang lampe til spisebord og stue med halvsynlige pærer som skaper et godt lys og et kult design. Materialet i svart metall gir en rustikk, men samtidig moderne følelse over lampen.

Bebban fra Lindby /Lampegiganten
Eglo Oldbury Langbordspendel /Lampeguru.no

Patrik er en flott og stilren pendellampe av stoff/tekstil med en elegant gyllen innside som reflekterer lyset og skaper en god varme i rommet. Lampen har en buet og avlang form og passer derfor også veldig godt inn over et avlangt bord.

Patrik fra Lucande – Stofflampe med gyllen innside /Lampegiganten

Hollow fra PR Home er en avlang hengelampe med en karakteristisk rustikk og industrialisert look bestående av en rekke lyskilder som er omkranset av messing farget netting.

Hollow fra PR Home /Kitchentime
Hollow fra PR Home /Kitchentime

Splendor fra By Rydéns er en nydelig, avlang glasslampe som består av en rekke munnblåste glasskupler og kommer i fargene «Rav» og den mørkere «Røk».

Splendor Bar – By Rydéns / Nordicnest.no

Ambit Rail fra Muuto kommer i fire forskjellige farger og har syltynne vaiere og skjult ledning via rør som går fra lampeskjerm til lampeskjerm. Denne lampen egner seg fint for plassering over avlange bord eller en kjøkkenøy.

Ambit Rail – Muuto /Lampemesteren

Respiro fra franske DCW er en lekker avlang pendellampe som passer perfekt inn over et spisebord. Som en åpen bok spres det et dekorativt, varmt lys ned over bordet fra den gullfargede innsiden av lampen.

Respiro svart med gullfarget innside /Lampemesteren

Candle Light: En nydelig pendellampe fra tyske Kare-Design med imitasjonslys som oversvømmer rommet med et romantisk, varmt levende lys.

Light Candle – Kare Design /Lampegiganten.no

Et annet godt alternativ til en avlang lampe er å henge flere pendellamper sammen på rad over bordet, på den måten kan du selv skape din egen helt unike belysning og du kan selv velge fritt blant de lampene du synes ser best ut.

Plivirre pendler over spisebord /Lampemesteren
Nobb Edgy fra Halo design /Lampeguru
Soleil – Le Klint /Lampemesteren.no
Cebu fra PR Home over kjøkken øy /Nordicnest.no
Kobberlamper fra Lampe Gras /Lampemesteren

Disha er en lekker og moderne avlang lampe til spisebordet som består av en rektangulær og åpen ramme av sort metall som omhyller fire dekorpærer på rad. Bruk gjerne filament eller karbon pærer for å få en ekstra lekker belysning.

Disha – Kjempefin lampe til spisebordet /Lampegiganten

Diplomat lampen fra Aneta / Scan Lamps er en vakker lampe i klart glass hvor selve lyskildene settes i fokus. Som lampe på hytten kommer den virkelig til sin rett!

Diplomat – Scan Lamps /Homeroom

Oris – En stor og avlang lampe i tre med 4 lyskilder på rekke i en ramme av treverk. Designet av Lucide.

Oris – Stor avlang lampe i tre /Lampegiganten.no
Ceramiche lamper /Lampegiganten
Tamina hengelampe med fargede glasskupler på rad /Lampegiganten

Casta er en stor og avlang taklampe i tekstil / hvitt stoff fra Tyske Fischer & Honsel. Den har en moderne form som gir ett godt lys nedover mot ett bord eller en kjøkkenbenk, men samtidig demper tekstilskjermen lyset sideveis.

Troag fra Italienske Foscarini er en moderne og spennende avlang pendellampe, perfekt som belysning over lange bord eller en kjøkkenøy. Lampene kommer i tre størrelser, samt fargene sort og hvit.

Troag – Foscarini /Andlight.no

Få mer inspirasjon og tips om belysning og lamper, se blant annet disse vakre pendellampene i glass, flotte trelamper til bolig og hytte, fine lamper i stoff og tekstil eller disse sjarmerende lampene i antikk stil.