Hjem » Flotte møbler i industriell og rustikk stil

Flotte møbler i industriell og rustikk stil

Dersom du er ute etter en industriell, vintage stil i hjemmet kan du dekorére hjemmet med noen av disse flotte møblene i industriell og rustikk stil. Disse flotte møblene kjennetegnes av av funksjonaliteten og mekanikk vises frem og ikke forskjønnes eller skjules.

Denver er et fantastisk flott møbel fra det nederlandske designhuset Dutchbone. Skapet av jern har et flott industrielt preg med rustikke detaljer av netting.

Denver – Dutchbone /Reforma.no

Space fra danske Muubs er et stilig salongbord som kombinerer eik og jern i et rustikkpreget og industrielt design.

Space – Muubs /Nordicnest.no

Dette runde spisebordet er satt sammen av resirkulert treverk holdt på plass av en grov ramme i svart metall. Resultatet er et bord med et vakkert industrielt utseende.

Rundt spisebord industri /Reforma.no
Rundt spisebord industri /Reforma.no

Robust spisebord i rustikk stil av resirkulert treverk med detaljer av sort støpejern.

Rektangulært spisebord i støpejern og resirkulert tre /Reforma.no

Rustico er en spennende ny serie med rustikke møbler av metall. Enkle materialer og den funksjonelle designen vises frem og gir en kul industriell look.

Rustico – Kommode med industrielt preg /Homeroom
Rustico – Høyt skap /Homeroom.no

Kjempeflott vintage stol i svart metall og brunt lær, perfekt som dekorativt element eller rundt et større spisebord.

Vintage stol i lær og metall /Reforma.no
Vintage stol i stål og industriell stil /Reforma.no

Underground kleshenger fra Gejst henter sin inspirasjon fra t-bane systemet i London og er en perfekt måte å ønske sine gjester velkommen på samtidig som man skaper en kul og industriell stil i hallen.

Underground klesknagg /Nordicnest.no

Kicki er et stort speil som kan lenes inntil veggen og passer kjempefint inn i et rom hvor man ønsker en industriell stil. Kicki speilet har sprosser som kan minne om verkstedvinduer og kan henges opp i alle retninger.

Kicki – Stort speil med sprosser /Homeroom
Vintage Patina Skap /Reforma.no

Både trekasser og gamle metallskuffer kan man finne i nettbutikken til Reforma.no. Disse gjør seg godt som interiør-elementer på f.eks kjøkken, gang eller i stuen. Her kan du oppbevare småting eller dekorere med grønne planter og urter og samtidig få en stilig rustikk look.

Se utvalget av gamle kasser i metall og tre på Reforma.no

Sire fra Broste Copenhagen er en fantastisk flott krakk med klare industrielle trekk og gammeldags sjarm. Perfekt som et dekorativt element ved siden av en rustikk hylle eller til bruk i hverdagen.

Sire – Broste Copenhagen /Nordicnest.no

Å bruke et klesstativ som et dekorativt element tar seg godt ut og passer fint inn dersom man ønsker å skape en rustikk eller industriell interiørstil. Compac er et stort, sort klesstativ som man gjerne kan dekorere med fargerike tekstiler for å bryte opp og skape kontraster.

Compac klesstativ /Homeroom
Industriell tralle /Reforma.no

Millie er en nett og flott vegghylle av enkle materialer som passer like fint inn på soverommet som i stuen eller entré. Heng den gjerne opp som et alternativ til et tradisjonelt nattbord.

Millie vegghylle av metall /Homeroom

Små detaljer teller, og med disse flotte rustikk-inspirerte blomsterkrukkene fra Ferm kan du komplementere den industrielle stilen i boligen eller leiligheten din.

Bau – Rustikk inspirerte blomsterkrukker fra Ferm Living /Nordicnest.no

Stoler med lærdetaljer passer flott inn sammen med møbler av metall og myker opp den industrielle stilen i interiøret. Her kan man slå seg ned og slappe av i høykvalitets møbler og stoler.

Memphis sittepuffer av lær /Reforma.no
Santos – Benk av lær fra Fuhr Home /Reforma.no
Saccosekk av lær /Sackit.no
London – Flott sittestol /Reforma.no

Få inspirasjon til interiør og design, se gjerne også disse flotte lampene i industriell stil eller lamper i rustikk design.