Hopp til innholdet
Hjem » Flotte møbler i industriell og rustikk stil

Flotte møbler i industriell og rustikk stil

  Dersom du er ute etter en industriell, vintage stil i hjemmet kan du dekorére hjemmet med noen av disse flotte møblene i industriell og rustikk stil. Disse flotte møblene kjennetegnes av av funksjonaliteten og mekanikk vises frem og ikke forskjønnes eller skjules.

  Demon hyllen fra Gubi er en industriell og rustikk vegghylle som passer like fint inn i entré som i stue eller soverom. Demon kommer i mange størrelser og flere spennende farger, her sammen med den nydelige og klassiske Tynell bordlampe, også fra Gubi. Se denne og flere andre lekre lamper i antikk stil.

  Demon – Gubi /Nordicnest.no

  Med inspirasjon fra gamle apotekdisker og kjøpmanndisker har Liverpool fra Bizotto et stilig industrielt og rocka design med mange skuffer og overflater i forskjellige mål, materialer og farger. Kombinasjonen av treverk og metall skaper et virkelig unikt møbel for deg som liker noe retro og industrielt.

  Liverpool industriell skjenk i apotekerstil /Glass og interiør

  Agatar er et stilig møbel i vintage-antikk stil med en rekke detaljer som fremhever den unike og sjarmerende retro-stilen. Perfekt om du ønsker et karismatisk skap og kommode i gang, stue eller soverom. Skapet er håndlaget i gjenvunnet treverk med naturlig patina og småskader som fullfører vintage stilen. Fremsiden består av hamret metall med små detaljer som håndtak av metall og nagler.

  Agatar – Antikk og håndlaget skap i retrostil /Homeroom.no

  Agatar er et dekorativt og sjarmerende håndlaget skap med to hyller og to vertikale skapdører. Et unikt og spesielt skap i vintage retro stil.

  Agatar – Antikk og håndlaget skap i retrostil /Homeroom.no

  Denver er et fantastisk flott møbel fra det nederlandske designhuset Dutchbone. Skapet av jern har et flott industrielt preg med rustikke detaljer av netting.

  Denver – Dutchbone /Unoliving.no

  Allison fra Bloomingville er et unikt og røft sofabord med nydelig grønn patina som passer kjempeflott inn for deg som ønsker en rustikk eller industrialisert stil. Allison er laget i aluminium, jern og mdf med en grønn patinert bordflate og støtteben i zink antikk.

  Allison – Antikk patina sofabord fra Bloomingville /Glass og interiør

  Spirit fra Nordal er et stort speil i en vakker kombinasjon av art deco og industriell design. Speilet er skapt av danske Nordal og har en ramme av jern eller treverk, med svart eller messing overflate.

  De firkantede detaljene gjør Spirit-speilet moderne, og skaper en ekstra dimensjon. Den er derfor like dekorativ som den er nyttig. Speilet er flott å bruke i gangen eller på soverommet som et dekorativt tillegg og til bruk i hverdagen.

  Spirit speil i svart jern fra Nordal /Confidentliving.no

  Space fra danske Muubs er et stilig salongbord som kombinerer eik og jern i et rustikkpreget og industrielt design.

  Space – Muubs /Nordicnest.no

  Cordoba er en stilig nyhet fra WOFI med en vintage art-deco stil over seg. En futuristisk bordlampe i 20-talls stil hvor metallremser omhyller den sentrale lyskilden. Ved å bytte ut pæren med en dekorpære kan du skape mange forskjellige stiler.

  Cordoba bordlampe – Wofi /Lampegiganten

  Rustico er en spennende ny serie med rustikke møbler av metall. Enkle materialer og den funksjonelle designen vises frem og gir en kul industriell look.

  Rustico – Kommode med industrielt preg /Homeroom
  Rustico – Høyt skap /Homeroom.no
  Vakkert skap i resirkulert tre /Unoliving.no

  Kjempeflott vintage stol i svart metall og brunt lær, perfekt som dekorativt element eller rundt et større spisebord.

  Vintage stoler i lær og metall /Unoliving.no
  Vintage stoler i lær og metall /Unoliving.no

  Underground kleshenger fra Gejst henter sin inspirasjon fra t-bane systemet i London og er en perfekt måte å ønske sine gjester velkommen på samtidig som man skaper en kul og industriell stil i hallen.

  Underground klesknagg /Nordicnest.no

  Camden fra Woodman er en vakker og elegant skjenk i lys trefinér med fiskebensmønster som passer kjempeflott inn i både stue og entré.

  Camden – Lav skjenk i fiskebenmønster fra Woodman /Unoliving.no

  Dersom du liker retro-inspirerte og rustikke møbler vil kanskje skjenken Gin fra Dutchbone være noe for deg? Dette vakre møbelet i jern og treverk er full av detaljer og passer kjempeflott inn i interiør med en industrialisert eller rustikk preg.

  Gin – Dutchbone /Unoliving.no
  Gin – Dutchbone /Unoliving.no

  Kicki er et stort speil som kan lenes inntil veggen og passer kjempefint inn i et rom hvor man ønsker en industriell stil. Kicki speilet har sprosser som kan minne om verkstedvinduer og kan henges opp i alle retninger.

  Kicki – Stort speil med sprosser /Homeroom

  Både trekasser og gamle metallskuffer gjør seg godt som interiør-elementer på f.eks kjøkken, gang eller i stuen. Her kan du oppbevare småting eller dekorere med grønne planter og urter og samtidig få en stilig rustikk look.

  Se utvalget av gamle kasser i metall og tre på Unoliving.no

  Bequest fra BePureHome er laget i furu med antikk sort finish og vakkert ornamerte dører i orientalsk mønster og stil. Med sin vintage og antikke stil er skapet full av karakter og kjempeflott å bruke både i hverdagen, men også som et dekormøbel gjerne i samspill med noen vakre antikke lamper.

  Bequest fra Bepurehome /Glass og interiør

  Sire fra Broste Copenhagen er en fantastisk flott krakk med klare industrielle trekk og gammeldags sjarm. Perfekt som et dekorativt element ved siden av en rustikk hylle eller til bruk i hverdagen.

  Sire – Broste Copenhagen /Nordicnest.no

  Å bruke et klesstativ som et dekorativt element tar seg godt ut og passer fint inn dersom man ønsker å skape en rustikk eller industriell interiørstil. Compac er et stort, sort klesstativ som man gjerne kan dekorere med fargerike tekstiler for å bryte opp og skape kontraster.

  Compac klesstativ /Homeroom

  Millie er en nett og flott vegghylle av enkle materialer som passer like fint inn på soverommet som i stuen eller entré. Heng den gjerne opp som et alternativ til et tradisjonelt nattbord.

  Millie vegghylle av metall /Homeroom

  Små detaljer teller, og med disse flotte rustikk-inspirerte blomsterkrukkene fra Ferm kan du komplementere den industrielle stilen i boligen eller leiligheten din.

  Bau – Rustikk inspirerte blomsterkrukker fra Ferm Living /Nordicnest.no

  Stoler med lærdetaljer passer flott inn sammen med møbler av metall og myker opp den industrielle stilen i interiøret. Her kan man slå seg ned og slappe av i høykvalitets møbler og stoler.

  Memphis sittepuffer av lær /Unoliving.no
  Santos – Benk av lær fra Fuhr Home /Unoliving.no
  Saccosekk av lær /Sackit.no

  Få inspirasjon til interiør og design, se gjerne også disse flotte lampene i industriell stil eller lamper i rustikk design.