Hopp til innholdet
Hjem » Myke og komfortable sofaer – Deilige sofaer for avslapping

Myke og komfortable sofaer – Deilige sofaer for avslapping

  I de senere år har sofadesign utviklet seg i to retninger, tradisjonelle sofaer for sitting eller de myke og dype sofaene du kan legge deg ned i mens du koser deg med favorittserien eller en film. Disse myke og gode sofaene passer perfekt for deg som først og fremst ligger i sofaen, eller til deg som skal ha en myk og komfortabel sofa i tv-stuen.

  Chardonne er en myk sofa i romantisk stil med runde former og 5 ryggputer og er tilgjengelig i tre forskjellige fargetoner.

  Chardonne Sofa /Homeroom.no

  Chicago er en romslig og myk sofa i klassisk stil som passer fint inn i forskjellige omgivelser og stiler. Sofaen har en solid ramme og en fantastiske oppbygging av kaldskum, sikksakkfjæring, elastiske bånd samt et herlig topplage av fjær- og skumstopp i sitteputene. Den myke formen og de avrundede kantene gjør sofaen ypperlig for avslapping.

  Chicago sofa /Jotex.no

  Rest er en innbydende og delikat sofa fra Muuto som er designet av den norske designduoen Anderssen & Voll. Sofaen er full av kvalitet og komfort med et fyll av dun og kaldskum, og vakkert utseende som er tilgjengelig i flere farger.

  Rest – Muuto /Lunehjem.no
  Rest – Muuto /Lunehjem.no

  Mags fra danske Hay er designet med maksimal komfort og minimale detaljer. Sofaen er konstruert ved hjelp av en solid konstruksjon med slitesterk skum og innvendig polstring for optimal levetid for å opprettholde overlegen komfort og kvalitet.

  Mags – Hay /Hviit.no

  Sofaen har et lavt design med dype seter som gir en deilig loungefølelse.

  Mags – Hay /Hviit.no
  Mags – Hay /Hviit.no
  Richmond Sofa Maxim Juke /Glass og interiør

  Shape er en herlig og dyp sofa med ett trekk av myk chenille som er tilgjengelig i flere farger. Med sin ekstra dype form og lave kanter er dette en sofa som er perfekt for ettermiddags-lur og avslapping.

  Shape Sofa /Homeroom.no

  Pynt opp ved siden av sofaen med en av disse vakre, runde sofabordene og en god belysning i stuen. Les mer om vakre retro lenestoler og møbler i mørkt tre.