Hopp til innholdet
Hjem » Dekorativ og klassisk industrilampe i damplampe stil til hjemmet

Dekorativ og klassisk industrilampe i damplampe stil til hjemmet

  Den riktige lampen kan skape et vakkert blikkfang og en tråd igjennom resten av interiørstilen, dersom du liker den industrielle interiørstilen, vil du sannsynligvis elske denne fantastiske lampen i klassisk damplampe stil fra Danske House Doctor.

  Volum industrilampe – House Doctor /Kitchentime.no
  Volum industrilampe – House Doctor /Kitchentime.no

  Volum er en rustikk og flott industrilampe i jern og aluminium med et distinkt utseende som fremhever en rustikk eller industriell industristil. Lampen er stor og passer dermed flott inn over et spisebord eller over en kjøkken-øy eller kjøkken-bar. Med sin blanke og moderne overflate kan denne industrilampen også passe flott inn i mer moderne og minimalistiske hjem som et fint kontrastelement.

  Volum industrilampei svart – House Doctor /Kitchentime.no
  Volum industrilampe – House Doctor /Kitchentime.no

  Volum industrilampen kommer med en lang ledning på 2.6 meter slik at du kan henge den fra høye tak eller langt ned. Volum kommer også i en litt mindre variant som gjerne kan henges sammen med den store versjonen.

  Volum industrilampe i damplampe stil – House Doctor /Kitchentime.no

  Her kan du finne flere lamper og belysning i vintage og retro stil, f.eks disse flotte industrilampene eller denne fine vegglampen i oljelampe-stil.