Hopp til innholdet
Hjem » Sommerhimmel på en mørk vinterdag!

Sommerhimmel på en mørk vinterdag!

  Belysningsfirmaet LifeLike har utviklet nye LED produkter, hvor sol og sommerhimmel i tak kan skape opplevelsen av å jobbe under åpen himmel året rundt.

  Et moderne arbeidsliv betyr for mange at mye av dagen brukes innendørs uten påvirkning fra natur eller tilgang til tilstrekkelig med dagslys. Flere studier viser at dette på mange måter ikke er hensiktsmessig, og at flere sliter som følge herav med dårlig trivsel, lav energi, stress, dårlig døgnrytme, depresjon og migrene *NREL.

  Tilgang til naturlig lys i løpet av dagen kan i tillegg ha positiv effekter på humør og tretthet *PPP.
  LifeLike paneler gjenskaper disse effekter med simulert dagslys i løpet av arbeidsdagen din. Produktene består av flimmerfrie LED paneler med himmel- eller naturmotiv, panelene har en fargetemperatur i 5700K simulert dagslys.

  Velg din egen opplyste himmel /Lifelike.no

  Motiv og lys kan justeres etter ønsker, og det er bare fantasien som setter grensen. Utsikt og naturlige omgivelser kan tenkes inn i arbeidsmiljøet på en ny måte og dermed være et godt alternativ og supplement til rom med få eller ingen vinduer.

  Energieffektiv belysning
  Produktene leveres med 105lm/w energieffektive LED dioder, og produktene generelt har en lang forventet levetid på minimum L70B10 > 60.000 timer. Det tilsvarer mer enn 20 års lys ved et gjennomsnittlig bruk på 8 timer om dagen, alle årets dager.

  Samtidig oppfyller LifeLike panelene alle krav til god belysning inne med god fargegjengivelse (Cri80+), lav blending (UGR<21) og brannmotstandsklasse EN13501-1 til B-s2, d0.

  Colortech funksjonen lar deg velge mellom 3 fargetemperaturer i enten varm hvit 3000K, nøytral hvit 4000K eller kald hvit 5700K. Er produktene kjøpt for varmere atmosfære eller profilering, kan fargetemperatur enkelt tilpasses ved justering på innbygget dip-switch.

  Enkel og fleksibel installasjon:
  Panelene kommer med LED-driver og med 2m ledning og støpsel for enkel installasjon, og brukes innfelt i system-himlinger eller installeres i ramme eller med wire. Eksempel på installert prosjekt med 25 stk 60 x 60 LifeLike paneler:

  1) Motiv og plan for installasjonen. Panelene leveres markert med nummer for plassering. /Lifelike.no
  2) Panelene installeres i system himlingen etter anvisning og kobles til strøm med ledning og støpsel. /Lifelike.no
  Ferdig resultat med motiv av fjord og fjell. /Lifelike.no

  Samfunnsansvar
  LifeLike donerer 1% av omsetningen til One Tree Planted, en non-Profit organisasjon med fokus på global gjenplanting av trær under mottoet ”tenn et lys, plant et tre”.
  Det betyr konkret, at for hvert solgte produkt planter Lifelike i samarbeid med One Tree Planted ett tre for de minste paneler og opp til fem trær for de største paneler.

  Lifelike forteller at de har valgt å støtte One Tree Planted av flere årsaker, blant annet fordi de er med til å sikre arbeidsplasser og utvikling i tredje verdens land, samtidig som treer renser luften vår, øker biodiversiteten og trekker store mengder drivhusgasser ut av atmosfæren.

  Interessert?
  LifeLike printer og monterer motivene lokalt i Gloppen kommune, mens selve elektronikken fortsatt er kjøpt via samarbeidspartnere i utlandet.

  Produktene kan kjøpes på www.lifelike.no eller via forhandlere av LifeLike.

  Les gjerne mer om kontor lamper i vakkert design, praktisk og flott kjøkkenbelysning eller fordelene ved å bytte til LED-lysrør.