Hopp til innholdet
Hjem » Greenpan – Elegante non-stick gryter og panner uten teflon og kjemikalier

Greenpan – Elegante non-stick gryter og panner uten teflon og kjemikalier

  Det har over årene blitt mer kjent hvor skadelig teflon, pmma og andre kjemikaliebaserte non-stick belegg kan være for helsen dersom overflaten skades ved f-eks bruk av metall eller andre redskaper som skaper hull i belegget.

  Dette har Greenpan løst ved å utvikle en unik diamantbehandlet keramikkoverflate som er non-stick, men helt uten skadelig teflon, PFAS, PFOA, bly, kadmium andre kjemikalier.

  Padova fra Greenpan – diamantbehandlet keramikkpanner og gryter /Nordicnest.no

  Padova-settet av panner og gryter kommer i friske farger men har mer enn utseendet til gode. Gryter og panner er bygget i en duosmidd hard anodisert aluminiumskonstruksjon som gjør dem ekstra tøffe og ripebestandige, samtidig som de fremmer jevn varmefordeling.

  Padova giftfri nonstick gryter og panner /Nordicnest.no
  Padova fungerer utmerket til gass, induksjon, elektrisk eller ovn /Nordicnest.no

  Giftfri nonstick belegg og jevn varmefordeling

  Ekstra slitesterkt non-stick-belegg forsterket med diamant som varmer jevnt og gir utmerkede og langvarige resultater. Belegget er trygt for metallredskaper og rengjøres lett opp hver gang.

  Magneto er en forsterket base som gir jevnere varmefordeling og hindrer vridning over tid.

  Magneto™ er en tykk base med kobberforsterkede ferromagnetiske partikler påført bunnen av hver panne. Siden den er integrert i basen, trenger du aldri å bekymre deg for vridning. Enten du bruker en induksjons-, elektrisk- eller gasskomfyrtopp, kan du forvente rask, jevn varmefordeling og feilfrie resultater.

  Padova fra Greenpan kommer i en rekke friske farger /Nordicnest.no

  Les gjerne mer om Runde sofabord i fine design til enhver interiørstil, Hagemøbler i Bambus – Naturlig & Sjarmerende og Skjenk og Kommode i Tre.