Hopp til innholdet
Hjem » Speil med farget glass – Flotte speil med farge

Speil med farget glass – Flotte speil med farge

  speil med glass i farger

  Et speil med farget glass skaper et utrolig vakkert blikkfang og passer likegodt inn i stue, soverom og gang eller entré. Å henge opp speil i hjemmet har mange kjente fordeler, ikke bare fanger man opp vakre refleksjoner av lys og farger, men det skaper også en følelse av at rommet virker større. Og med disse elegante speilene i farget glass får man alle fordelene med speil, samtidig som man får et ekstra dekorativt element.

  Circum serien fra danske AYTM er en populær serie av speil med farget glass i en lekker moderne innpakning. Velg mellom flere farger på glasset, blant annet den rødlige «Rose» eller den rav-fargede, gylne «Amber» varianten.

  Circus – AYTM /Lampemesteren.no
  Circus – AYTM /Lampemesteren.no
  Circus – AYTM /Lampemesteren.no
  Circus – AYTM /Lampemesteren.no

  Studio Roso fra Fritz Hansen er en virkelig unik serie av speil med tonet og farget glass som skaper et uhyre vakkert uttrykk. Disse såkalte regnbue speilene skaper unike og vakre refleksjoner og spill med lys som vil være en glede å studere.

  Studio Roso – Fritz Hansen /Nordicnest.no

  Studio Roso er laget av et speilglass som har blitt farget på en helt unik måte. Speilene skaper uendelig med nyanser som varierer avhengig av lyset i rommet og vinkelen man ser speilet fra.

  Studio Roso – Fritz Hansen /Nordicnest.no
  Studio Roso – Fritz Hansen /Nordicnest.no
  Bar – 2 farget speil fra Jotex.no

  Erat fra Lucie Kaas er ett par søte bordspeil med farget glass av enten blått glass eller rosa glass. Dette er fine små speil som man gjerne kan plassere på toppen av en kommode eller skjenk i gang eller stue.

  Erat – Lucie Kaas /Glass og interiør

  Mirage fra Tivoli/Normann Copenhagen har et lekent design hvor et klassisk speil kombineres med farget glass for å skape en dekorativ kontrast. Mirage kommer i tre varianter, heng dem gjerne opp sammen for å skape et artistisk samspill.

  Mirage speil med fargede punkter /Nordicnest.no
  Bandit fra Zuiver – Kobberfarget speil /Unoliving.no

  Walls fra House doctor er en serie runde speil rent design som kommer i flere fine farger, blant annet mørkt glass, rosa eller gyllen.

  Walls – House Doctor /Kitchentime.no
  Walls – House Doctor /Kitchentime.no

  Få flere vakre interiørtips, se blant annet skjenk og kommode til gang og stue, interiør til hytta eller disse flotte bordene i heltre.