Hopp til innholdet
Hjem » Plivello fra Le Klint – En Ekstravagant og Vakker Lampe med Retro-vibber

Plivello fra Le Klint – En Ekstravagant og Vakker Lampe med Retro-vibber

  Plivello er en vakker håndlaget pendellampe fra danske Le Klint som fremkaller minner av klassiske nivå-lysekroner fra det glamorøse 1920-tallet. Plivello er håndbrettet med lag for lag av papirskjerm som er bygget opp i flere etasjer og etterlater en lampe som skaper et skikkelig inntrykk der den plasseres.

  Den elegante og glamorøse Plivello serien fra danske Le Klint /Lampemesteren.no

  Le Klints velkjente og tradisjonelle foldeteknikk fra deres fabrikk i Odense skaper ikke bare en fin historie og kvalitet rundt lampen, men de mange foldene i materialet skaper dybde og bevegelse i lyset fra pærene. Man får dermed en lampe som skaper et nydelig og dekorativt lysbilde.

  Klassisk og glamorøs – Plivello fra Le Klint /Lampemesteren.no
  Plivello – Klassisk etasjelampe med flerfarget papir /Lampemesteren.no

  Plivello hinter tilbake på klassiske og retro lysekroner og lamper med eleganse og glamour. Denne lysekronen og lampen er perfekt for deg som ønsker en stor og elegant lampe i stue, lobby, trapp eller restaurant og hotell. Lampene kommer i klassisk hvit med dekorative ringer av gylllen aluminium eller i en to-farget versjon

  Plivello fra Le Klint – Av håndbrettet papir /Lampemesteren.no

  Den vakre Plivello fra Le Klint har en detaljert og åpen struktur med et intrikat interiør som inviterer deg inn for å utforske lampens indre konstruksjoner ytterligere, noe som gjør at den også er vakker nedenfra. Pendelen kan derfor fungere i mange forskjellige rom, som for eksempel i entré med stor takhøyde, over spisebordet eller som et statement-stykke i et hjørne.

  Plivello fra Le Klint /Lampemesteren.no

  Denne vakre lampen er perfekt til å skape et glamorøst og ekstravagant interiør i hjem eller restaurant. For flere tips til lamper og belysning, se gjerne disse vakre glamorøse lampene eller Trelamper til Bolig – Vakre og Naturlige lamper i Tre.