Hopp til innholdet
Hjem » Escape – Moderne og dramatisk lampe i tre til hjem eller restaurant

Escape – Moderne og dramatisk lampe i tre til hjem eller restaurant

  Escape fra LZF er en spennende avantgarde lampe i tre med et moderne design som vekker oppmerksomheten og samtidig skaper et dekorativt lys. Lampen har et komplekst design som skaper et kjempeflott lys som samtidig ser flott og dekorativ ut. Dette er en perfekt lampe for deg som ønsker noe som ser moderne og stilig ut, samtidig som den har den flotte strukturen og varmen til en lampe som er laget av naturlig treverk.

  Escape – Avantgarde pendellampe av tre fra LZF /Lampegiganten.no

  Lampene kommer i to størrelser og i en rekke fargetoner slik at man kan kombinere dem om hverandre i forskjellige rom eller over forskjellige bord dersom man har en restaurant eller en kafé.

  Escape – Moderne pendellampe i tre og flere farger fra LZF /Lampegiganten.no

  Designet av Ray Power som en moderne pendellampe har Escape flere finérplater av treverk, satt sammen på en måte som minner om domino brikker som trosser tyngdekraften med sitt dramatiske og spennende utseende. Lampen består av flere rektangulære trefinér plater som krysser hverandre og omfavner den sentrale lyskilden.

  Escape – Avantgarde pendellampe av tre fra LZF /Lampegiganten.no

  Ettersom Escape kommer i flere størrelser og fargetoner er disse lampene av tre perfekte for å henge opp i en vertikal klynge i høye eller trange rom, slik som entré, foaje eller i et trapperom.

  Escape – Avantgarde pendellampe av tre fra LZF /Lampegiganten.no

  Escape ble designet av den irske designeren Ray Power, hvis kreasjoner har vunnet flere internasjonale priser. Pendellampen produsert av LZF er laget av tre som er bærekraftig og miljøvennlig (FSC®-sertifisert).

  Les mer om elegante og flotte lamper i tre, blant annet Clava Dine, en kjempeflott pendellampe av treverk til kjøkken og spisebord. Se gjerne også Glamorøse og elegante lamper – perfekt for å skape et vakkert inntrykk og Belysning til kjøkken – Fine lamper til kjøkkenet.