Hopp til innholdet

Multi Lite – Utsøkte lamper fra Gubi siden 1972

Siden Multi Lite ble først designet i 1972 har denne utsøkte lampen fra Gubi prydet både hjem, kafeer og fine restauranter med sitt vakre lys og fantastiske design.
Multi-Lite er en spennende lampe i vakker dansk design som består av to halvsirkler som omkranser den sentrale lyskilden. Disse halvsirklene kan man bevege rundt- skape dekorative former og et vakkert lysspill.

Multilite – Gubi /Lampemesteren

Nyheten Multi-Lite Matt black er en hel-sort multi-lite lampe med detaljer av gyllen messing og matt-sort overflate. Denne lekre nye modellen passer utmerket inn blant den moderne eller skandinaviske interiørstilen og glir fint inn blant sorte interiørdetaljer, eller som et kontrastelement til hvite vegger.

Multilite i matt sort – Gubi /Lampemesteren

Ideen bak Multi-lite var at designeren Louis Weisdorf, ønsket seg en lampe som kunne skifte fasong og lysbilde via noen få enkle grep. Man kan selv justere/rotere lampen og dermed oppnå forskjellige kombinasjoner, hvor lyset kan peke i forskjellige retninger.
Multi-lite har siden 1972 vært en av de mest populære designlampene fra Gubi, og kommer idag i syv forskjellige fargekombinasjoner med gjennomgående detaljer av messing og krom.

Multilite – Gubi /Lampemesteren
Multi-Light fra Gubi /Andlight

Som belysning og lampe over et spisebord kommer multi-lite til sin rett. Lampen har en tidløs og stilfullt utseende som garantert vil vekke oppmerksomhet og forlystelse fra gjester og besøkende.
Multi-lite passer også fint inn som belysning i stue, gjerne heng den i stuekroken eller ved siden av sofaen som et dekorativ – og justerbart stemningslys.

Multilite – Gubi /Lampemesteren
Multilite – Gubi /Lampemesteren

På bildet nedenfor kan du se noen av de fine fargene og materiale multi-lite er tilgjengelig i, du kan samtidig også se alle de flotte formene det er mulig å skape – simpelthen ved å justere på lampen for hånd. Gubi Multi-Lite fås i syv forskjellige fargevarianter, hvor detaljer av krom og messing er gjennomgående for alle modellene.

Multi-lite kommer i mange spennende farger /Andlight
Gubi Multi-lite Gulvlampe /Andlight

Dersom du henger multi-lite sammen over et bord eller i et anheng i stuen, kan du med fordel henge lampene i forskjellige høyder og justere dem i forskjellige former for å skape en effektfull belysning.

Heng dem gjerne sammen /Andlight
Multi-lite skaper dekorativ belysning – også i entré /Andlight
Multilite – Gubi /Lampemesteren

Den vakre multi-lite lampen fra gubi kommer både som gulvlampe, pendellampe og bordlampe. Hver og én er fin for seg selv, men man kan med fordel kombinere lamper fra samme designserie for å skape en vakker rød-tråd gjennom belysningen.

Multilite – Gubi /Lampemesteren

Multi-lite i pastell og messing /Andlight

Dersom du liker lamper med stil og vakker design vil du kanskje også like å lese om disse lampene av ikonisk italiensk design, fine designlamper til kontoret, eller hvordan skape god belysning i stuen.