Hopp til innholdet
Hjem » Ballroom Lampe – Vakre Lamper og Pendellamper i fargerikt glass og fine former

Ballroom Lampe – Vakre Lamper og Pendellamper i fargerikt glass og fine former

  Ballroom pendellampe

  Ballroom-lampene fra Design By Us er et eksempel på nydelig og kreativ belysning som kombinerer moderne estetikk med en touch av klassisk eleganse. Disse lampene har en fantastisk evne til å tilføre en luksuriøs atmosfære til ethvert rom, takket være deres utsøkte design og vakre håndverk.

  Design By Us er et dansk designfirma kjent for sin unike og dristige tilnærming til interiørdesign, og Ballroom-lampene er intet unntak. Lampene er håndlaget av dyktige glassblåsere som skaper de delikate glasskulene, mens metallrammene og detaljene gir et sofistikert og moderne uttrykk.

  Ballroom lampene kommer i flere størrelser /Lampemesteren.no
  Ballroom lamper i munnblåst glass og vakre farger /Lampemesteren.no

  Ballroom-lampene er tilgjengelige i en rekke farger og utførelser, noe som gjør det enkelt å tilpasse dem etter individuell smak og interiørstil. De vakre glasskulene skaper et spill av lys og skygge som gir en følelse av dybde og atmosfære til omgivelsene.

  Disse lampene er like velegnet i en privatbolig som i hoteller, restauranter eller andre offentlige rom. Enten man velger en Ballroom-taklampe, vegglampe eller bordlampe, vil den garantert bli et blikkfang og bidra til å skape et eksklusivt og innbydende miljø. Design By Us’ Ballroom-lamper er et ypperlig eksempel på hvordan innovativt design og tradisjonelt håndverk kan smelte sammen og skape belysningsløsninger som er både vakre og funksjonelle.

  Ballroom lamper

  Ettersom hver eneste ballroom lampe er munnblåst og unik, vil det også forekomme små særegenheter og naturlige ujevnheter i glasset som bidrar til å spre og reflektere lyset på sin unike måte. Hver lampe i Ballroom serien har også en fin og dekorativ håndmalt ring som komplimenterer helheten.

  De nydelige og fargerike Ballroom lampene kommer i en komplett serie bestående av taklamper, lysekroner, gulvlamper, bordlamper og vegglamper og er perfekte for å skape en fargerik og dekorativ belysning i hjem og leilighet.

  Ballroom-pendlene er typisk skandinavisk, og fengsler med sitt vakre og fargefulle design av munnblåst glass. Klare, dype farger og et elegant design er ofte noe som kjennetegner lampene i ballroom serien. Skap gjerne en fargefull og dynamisk innredning ved å kombinere ulike fargenyanser sammen.

  Ballroom Vegglampe fra Design By Us /Lampemesteren.no
  Ballroom pendellamper /Lampemesteren
  Rosa ballroom «XL» /Andlight

  Spesifikasjoner på Ballroom pendellampen fra Design By Us

  • Munnblåst glass
  • Håndmalte detaljer
  • Diameter på 19 cm eller 33 cm
  • 2.5 meter lang ledning
  • E27 pæresokkel
  • Svart stoffledning
  • Lampekopp i metall
  Ballroom pendellamper /Lampemesteren
  Flere farger og myke former /Lampemesteren
  Lille lampe i Ballroom serien /Lampemesteren

  Siden hver ballroom lampe er munnblåst vil hver lampe være unik og forskjellig fra hverandre.

  Munnblåste lamper /Lampemesteren

  De vakre og populære ballroom lampene kommer i flere fine farger som gjerne lar seg kombinere med hverandre.

  Pink/Gold – Lampemesteren

  Ballroom pendellampen kommer i to forskjellige størrelser med en diameter på 19 cm og 33 cm. Heng lampene gjerne sammen i forskjellige lengder over ett bord eller i ett hjørne av stuen.

  Ballroom kommer også i en vakker taklampe variant /Lampemesteren

  Ballroom taklampe /Lampemesteren
  Ballroom kommer også i en bordlampe variant /Lampemesteren

  Design by us har utvidet sortimentet nå kommer ballroom pendlene også som vakre og elegante vegglamper. Har hviler den store og vakre glasskuppelen på en tynn, lakkert arm som går ut fra veggfestet.

  Som resten av ballroom lampene kommer også vegglampene i en rekke flotte farger og størrelser.

  Ballroom vegglampe «Smoke» /Lampemesteren
  Ballroom Vegglampe /Lampemesteren

  Les mer om ettermontering av downlights, belysningtips av stue, interiørtips til hytta eller se disse flotte nye hagemøblene i bambus.