Hopp til innholdet
Hjem » Clava Dine – Hengelampe til kjøkkenbord og øy

Clava Dine – Hengelampe til kjøkkenbord og øy

  Clava Dine er en lekker serie hengelamper som er skapt for å gi et godt, men behagelig lys over kjøkkenbord og kjøkkenøy. Clava Dine kommer fra danske Umage, tidligere VITA, som også har designet de populære EOS fjærlampene.

  Clava Dine lampene fra Umage har en ren form som gir et fint og bredt lys nedover mot bord og overflater, i tillegg har lampene et dekorativt mønster langs skjermen som slipper ut litt lys sideveis og skaper et fint dekorasjonslys. Dersom du er på utkikk etter noen stilrene hengelamper som passer til kjøkken og spisebord vil Clava Dine være verdt en ekstra titt.

  Clava Dine i matt-hvit/Lampemesteren.no
  Clava dine i en pastellmyk rødfarge/Lampemesteren.no

  Hengelamper i pastell og tre
  Clava Dine lampene kommer i mange flotte og myke farger av pastell, samt en ny serie med versjoner laget i treverk. Lampene med sin myke pastellversjon passer fint inn på kjøkkenet og skaper fine kontraster til bordflater og kjøkken, eller de kan brukes for å lage et samspill med interiørelementer, f.eks med blomstervaser i pastell eller vaser i farget glass.

  Mørk Eik – hengelampe i tre/Lampemesteren.no

  Den nye serien i treverk passer kjempefint inn på kjøkkenet både om man har en moderne, skandinavisk stil og gipsvegger, eller om man har panel i hvitt eller en trefarget vegg. Disse trelampene kommer i 3 versjoner, med mørk eik, lys eik og sort eik.

  Sortmalt treverk, kjempefin til sorte og hvite kjøkken/Lampemesteren.no
  Naturlig og lys lampe av eik/Lampemesteren.no

  Clava Dine i blankpolert stål skaper et fantastisk inntrykk i rommet der den henger og fanger opp nydelige gjenskinn fra resten av rommet, noe som skaper en dekorativ og levende belysning.

  Blankpolert stål- kjempefin til en moderne eller industriell stil /Lampemesteren.no

  Clava Up fra Umage er en vegg og taklampe i plafond-fasong som er laget tre med vakre spiler som lyset trenger igjennom og en fin overflate med synlige trefiber og mønstre. Clava Up er ypperlig å bruke som en dekorativ vegg og taklampe i husets rom og kommer i flere fargevarianter. Clava up lampene kommer også i to størrelser, noe som for eksempel gjør det mulig å kombinere stor og liten hengende sammen på veggen i forskjellige høyder for ekstra dekorativ effekt.

  Clava Wood Up i lyst tre /Lampemesteren.no
  Clava Wood Up i mørkt tre /Lampemesteren.no
  Et alternativ: Semi fra GUBI – En stram og ren pendellampe /Lampemesteren.no

  Les gjerne mer om lamper og belysning til kjøkken, vakre lamper i tre, lamper og belysning til hytte eller se tips til andre flotte lamper over spisebordet. Les gjerne også mer om Vakre hyller til kjøkkenet – For oppbevaring og dekor på Ylir.no