Hopp til innholdet
Hjem » Lamper med Fjær – Fine Fjærlamper med koselig lys

Lamper med Fjær – Fine Fjærlamper med koselig lys

  Fine fjærlamper og andre koselige varianter med mye «fluff». Disse populære lampene med fjær laget ett vakkert og stemningsfullt lys, perfekt som belysning på soverom, barnerom eller i stue og entre.

  Disse fine lampene med fjær, tyll og mer moderne materialer skaper luftige og lette lamper med fantastisk lysspill og atmosfære.

  Fjærlamper gir et nydelig dempet lys – EOS Hvit /Lampemesteren

  Selv om de er mest populære i stuen eller på soverommet vil en fjærlampe eller en annen fluffy lampe kunne passe inn i de aller fleste rom. Både i hjemmet og på hytta.

  Her har jeg samlet noen av de mest populære lampene i fjær men også noen interessante utfordrere. Ta en titt på disse fjærkledde og luftige lampene med sitt koselige lys.

  Pauline er en kjempelekker gulvlampe med rund lampeskjerm av fjær. Denne vakre fjær gulvlampen sprer lyset på en helt fantastisk måte og skaper en fortryllende atmosfære i rommet. Perfekt lampe til stue, gang eller soverom, med denne kan du skape et koselig og mykt lys, slik lamper med fjær gir.

  Pauline – Gulvlampe med fjær /Lampegiganten

  EOS – Umage / Vita

  Ingen vei utenom de populære fjærlampene til Umage (tidligere Vita). EOS fjærlampene er kledd i gåsefjær, har et lekkert utseende og et deilig bløtt og behagelig lys.

  Disse fjærlampene er like vakre å se på enten dem er tent eller ikke og kommer i flere behagelige farger.

  Kommer i 5 størrelser. EOS Hvit /Lampemesteren
  Kommer i 3 størrelser. EOS Grå /Lampemesteren
  Kommer i 3 Størrelser – EOS Light Rose /Lampeguru

  EOS Bord, Vegg og Gulvlamper

  Den populære EOS lampen kommer også som bordlampe, vegglampe og gulvlampe. Perfekte som dekorative elementer, uansett om lyset er av eller på. Velg imellom lampefot i svart eller hvit, og velg forskjellige farger/størrelser på lampeskjermene av fjær.

  Bygg din egen gulvlampe i forskjellige farger /Lampeguru.no
  Bygg din egen bordlampe /Lampeguru.no
  EOS Tak/Vegglampe /Lampeguru

  Kate – Globen Lighting

  Lekker og luftig «sky» lampe av tyll fra svenske Globen – Romantisk og koselig taklampe i en herlig tyggegummi-rosa farge som vil bli en stjerne i alle rom den henger og stråler i.

  Taklampe Kate – Globen /Nordicnest.no

  Dun – Aneta

  Flott og lekker taklampe fra svenske Aneta. Lampen har et rundt design og er sammensatt av ekte fjær som sprer lyset fint og jevnt.

  Dunlampe fra Aneta /Homeroom

  Bloom – Kartell

  Fra det Italienske designhuset Kartell kommer disse nydelige blomster-inspirerte lampene. Disse er ikke laget av fjær eller stoff, men i glitrende technopolymer som skaper en utrolig glød og glans.

  Lampene kommer i en rekke fargesprakende design, men også i hel-hvite eller de populære metalliske variantene kobber og gull.

  Bloom Grønn /Lampemesteren
  Bloom Lavendel /Lampemesteren
  Bloom pendellampe /Lampemesteren
  Bloom pendellampe /Lampemesteren
  Bloom Gull /Lampemesteren
  Bloom Kobber /Lampemesteren

  Spennende designlamper fra Slamp

  Italienske Slamp er kjent for sine kreative og fargerike designlamper i nyskapende materialer. Slamp kan også tilby et stort utvalg av luftige lamper i eksklusiv design. Å nevne alle de forskjellige lampemodellene vil være en utfordring i dette innlegget, det store utvalget er absolutt verdt et besøk og en nærmere titt.

  Lamper fra Slamp /Lampemesteren
  Lamper fra Slamp /Lampemesteren
  Lamper fra Slamp /Lampemesteren

  En fjærlampe skaper et behagelig, deilig dempet og diffust lys i rommet. Mens den klassiske hvite fjær lampen er den mest populære har lampene også kommet i friske og nye farger som rosa eller sotet-grå.

  Hvordan rengjøre en lampe av fjær?

  Å gjøre ren en fjærlampe er veldig enkelt, det enkleste trikset er å simpelthen blåse dem fri for støv og smuss med en hårføner. Har du ikke hårføner kan du børste dem lett med en tørr fille.

  Les gjerne mer om Lamper til soverom, de nydelige Secto lampene i tre, tips til Planlegging av belysning eller Belysning til kjøkken – Fine lamper til kjøkkenet