Hopp til innholdet

Ritz fra Globen: Fine glasslamper i vakre farger

vakre glass lamper i fine farger

Perfekte som vinduslamper, nedhengt alene – eller hengende sammen med flere. Ritz fra Svenske Globen Lighting er noen vakre medium-store, og stilrene glasslamper med nydelig glans og finish.

Kombiner glasslampen med en klassisk Edison glødepære, eller en mer moderne variant av LED med synlige glødetråder for en ekstra eksklusiv og varm belysning.

Elegant rav-farget glasslampe /Homeroom
Røkfarget glass skaper en utrolig fin glans i rommet /Homeroom

Glasslamper i fine farger

Ritz er tilgjengelig i et stort mangfold av farger, fra hippe og glade farger som grønn, rosa og blå, til mer klassiske og gloriøse farger som opal/messing, amber/rav og smok/røk-farget. Ritz har en praktfull glans som er så karakteristisk for lamper av glass.

Grønn & svart /Homeroom
Rosa-tonet glass /Homeroom

Ritz Amber/Rav/Homeroom
Ritz Slipt Glass /Homeroom

Elegant lampe med et moderne uttrykk. Ritz kommer også i en utgave med klassisk klart glass med slipte detaljer. Det slipte glasset bryter ikke bare opp lampen, men er også med på å skape et nydelig lysbilde.

Opal & Messing /Homeroom

Eksklusivt uttrykk og klassisk eleganse er ord som kan beskrive Ritz opal/messing. Lampene har et rent og typiskt Skandinavisk design med flotte fargekombinasjoner av messing og hvitt glass som gjør at den passer inn i de aller fleste hjem og interiørstiler.

Se alle Ritz lampene på Homeroom.no

Kombiner med en fin dekorasjonspære

Mine favorittpærer er klassiske glødepærer i en retro edison-utforming. Disse lampene er trinnløst dimbare som gir et mykt og stemningsfullt lys, akkurat slik du måtte ønske det.
Ulempen er at disse bruker litt mer strøm enn moderne LED pærer, se gjerne min oversikt over fine dekorasjonspærer.

Glødepære 40 watt, dimbar – klar /Lampemesteren