Hopp til innholdet
Hjem » Forny din IKEA Sofa – Hvordan gjøre en gammel sofa som ny

Forny din IKEA Sofa – Hvordan gjøre en gammel sofa som ny

  forny din gamle sofa med nye stofftrekk

  Lei av din gamle sofa? Er den flekkete og stygg? Eller skulle du kanskje ønsket at du var litt mer vågal når du bestemte deg for fargevalget? Heldigvis er det ikke bare du som har opplevd at din gamle trofaste IKEA sofa kan trenge en fornyelse en gang i levetiden.

  Firmaet Bemz, som selvfølgelig også er skandinavisk. Har nemlig spesialisert seg på å tilby nye trekk til IKEA møbler og sofaer.
  På en enkel måte kan du dermed fornye, forandre farge, eller bytte tekstil-materiale etterhvert som det originale sofatrekket har blitt slitt og gammelt.
  Fordelene er mange, bla:

  • Skreddersydde sofa & putetrekk
  • Også til utgåtte sofamodeller
  • Kan vaskes i vaskemaskin


  Miljøvennlig med fornying

  Å ta godt vare på det man allerede har er selve drivkraften bak Bemz. Ved å trekke om en gammel sofa vil den fremstå som ny, så slipper du å kaste den – eller måtte kjøpe ny.

  Sofatrekkene er også avtagbare og lar seg vaske i vaskemaskinen, en egenskap mange småbarnsforeldre vet å sette pris på.

  Perfekt passform – Nye trekk gjør IKEA sofaene nye /Bemz
  Noen behagelige farger i simply-linen kolleksjonen

  Materialer av høy kvalitet er gjennomgående for sofa-trekkene og stoffet som brukes. Her ser du noen av deres Simply-Linen trekk, som er satt sammen av 45 % børstet lin og 55 % slitesterk bomull som gir en perfekt balanse mellom mykhet og slitestyrke.

  IKEA + Fløyel = Luksus

  Skulle du ønske at sofaen din kanskje hadde en annen farge, stil eller materiale? Prøv noe nytt, hva for eksempel med litt fløyelsmyk eleganse inspirert av det deilige 70-tallet?

  Nytt sofatrekk til IKEA

  Eksperimenter med forskjellige farger og materialer i deres online sofabygger. Her kan du finne din sofa – eller stol, og velge blant mange ulike materialer som lin, fløyel, bomull eller resirkulerte materialer.
  De tilbyr også gratis vareprøver på stoffet som leveres slik at du kan se og kjenne på materialene før du bestiller.

  Den klassiske Ektorp sofaen i stilig retro-stil /Bemz

  Nye trekk til IKEA stoler og puffer

  Selv om Bemz har spesialisert seg på sofa-fornying, har dem også en stor kolleksjon av IKEA spisestoler, barstoler og lenestoler som du kan trekke om i nye vakre stoffer og materialer.

  Også puffer, sengeramme og hodegavl finnes i kolleksjonen. Bytt enkelt ut det gamle og slitte med noe nytt i alle regnbuens farger.

  Besøk Bemz sin nettbutikk og utforsk valgmulighetene du har til å fornye gamle IKEA møbler og sofaer.