Hopp til innholdet
Hjem » Bytte til Warmdim: Downlights som gir et varmt og koselig lys

Bytte til Warmdim: Downlights som gir et varmt og koselig lys

  Warmdim er en teknologi som gjør lyset varmt og gult når man dimmer det ned, mens det gir et klart og hvitt lys når man dimmer det opp. Warmdim downlights er derfor et kjempeflott valg til både praktisk belysning og for å få et koselig lys på kvelden.

  Fordeler med warmdim

  Warmdim brukes for det meste I downlights, men man kan også finne teknologien I vanlige lyspærer og led strips. En av de store fordelene med warmdim er at man får et ekstra varmt og koselig lys når man dimmer lyset ned noe som gjør det velegnet for Installasjon I stue, rundt spisebordet eller på hytten.

  Man regner gjerne lys fra warmdim downlights som mer behagelig enn tradisjonelle led-downlights som også med fordel kan benyttes I restauranter og barer for å skape den rette stemningen.

  I tillegg til å skape en behagelig lysfarge vil også warmdim downlights ha andre fordeler, blant annet kan disse dimmes på vanlige dimmere og mengden blått lys som produseres vil også være betraktelig mindre enn I vanlige downlights og vil kunne hjelpe deg med å holde en mer normal produksjon av melatonin og dermed hjelpe til ved å holde døgnrytmen.

  Mine egne warmdim downlight med vinklet innfesting fra Unilamps

  Nyheten Plejd isolasjonssikre downlight kan brukes inne og ute, har valgfri warmdim funksjon og justerbar fargetemperatur. Du kan også sette opp dine egne soner eller bruke det innebygde astrouret for å automatisk slå på/av downlighten utendørs. Enkelt forklart får du her en stilren og moderne downlight med masse funksjoner til samme eller lavere pris enn andre downlights.

  Plejd downlight med valgfri warmdim, fargetemperatur, iso-sikker og styring via app eller veggdimmer til samme eller lavere pris enn konkurrende merker /Elektroimportøren.no

  En rimelig warmdim downlight er Alto tilt fra J&El. Denne gir et varmt og mykt lys som du kan vinkle opptil 20 grader i alle retninger, perfekt når man skal montere nye wardim downlight i boligen eller dersom man ønsker å bytte ut de gamle.

  Alto Tilt LED Downlight warmdim /Elektroimportøren
  Unicone Safe Asym /Elektroimportøren

  Hvor kan man bruke Warmdim downlights?

  Det er ingenting i veien for å benytte warmdim downlights i alle husets rom. Men hvor disse kommer til sitt rette element er i rom hvor man ofte dimmer ned lyset eller ønsker en mer avslappende belysning.

  Typiske rom hvor en warmdim downlight kommer til sin rett er i stua, på kjøkkenet, på soverommet eller på badet hvor du kan veksle mellom et klart og sterkt lys, og dimme ned til «levende lys effekt» når du måtte ønske.

  Komplett Alfa WarmDim Downlightpakke /Elektroimportøren

  Er det forskjell på Warmdim og dim to warm?

  Warmdim, Glowdim og dimtowarm er forskjellige ord om det samme lyset. Alle går ut på å beskrive en lyskilde som skaper et varmere og gulere lys når den dimmes ned, litt som en tradisjonell glødetråd-pære.

  Med phillips hue kan du enkelt justere lysfargen /Elektroimportøren
  Med phillips hue kan du enkelt justere lysfargen /Elektroimportøren

  Trenger man en egen dimmer for warmdim downlight?

  Man trenger ingen spesiell type dimmer for å justere på warmdim downlights, en LED dimmer eller en standard Elko GLE/GLED fungerer utmerket til å dimme ned disse.

  Warmdim bytte med elektriker /Elektroimportøren

  Bestill bytte til warmdim downlight

  Hos elektroimportøren kan du via nettbutikken bestille oppgradering av dine eksisterende downlight til moderne LED downlight med warmdim funksjon, med elektriker inkludert i prisen.

  Les gjerne flere innlegg om belysning på bloggen, les blant annet mer om led downlights eller belysning tips til stua.