Hjem » Bytte til Warmdim: Downlights som endrer farge

Bytte til Warmdim: Downlights som endrer farge

Warmdim downlight og spotter har iløpet av kort tid blitt en populær lyskilde i mange tusen norske hjem og det er ikke så rart. Warmdim downlights gir et herlig fint og varmt lys, som skaper god stemning og en behagelig atmosfære i et rom.

Det varme, gule og gode lyset gir en lysfarge som kan minne om fargen til et levende lys, og er perfekt til blant annet filmkvelder, avslapning på kvelden og romantiske middager.

Mine egne warmdim downlight med vinklet innfesting fra Unilamps

En rimelig warmdim downlight er Alto tilt fra J&El. Denne gir et varmt og mykt lys som du kan vinkle opptil 20 grader i alle retninger, perfekt når man skal montere nye wardim downlight i boligen eller dersom man ønsker å bytte ut de gamle.

Alto Tilt LED Downlight warmdim /Elektroimportøren
Unicone Safe Asym /Elektroimportøren

Hvor kan man bruke Warmdim downlights?

Det er ingenting i veien for å benytte warmdim downlights i alle husets rom. Men hvor disse kommer til sitt rette element er i rom hvor man ofte dimmer ned lyset eller ønsker en mer avslappende belysning.

Typiske rom hvor en warmdim downlight kommer til sin rett er i stua, på kjøkkenet, på soverommet eller på badet hvor du kan veksle mellom et klart og sterkt lys, og dimme ned til «levende lys effekt» når du måtte ønske.

Komplett Alfa WarmDim Downlightpakke /Elektroimportøren

Er det forskjell på Warmdim og dim to warm?

Warmdim, Glowdim og dimtowarm er forskjellige ord om det samme lyset. Alle går ut på å beskrive en lyskilde som skaper et varmere og gulere lys når den dimmes ned, litt som en tradisjonell glødetråd-pære.

Med phillips hue kan du enkelt justere lysfargen /Elektroimportøren
Med phillips hue kan du enkelt justere lysfargen /Elektroimportøren

Trenger man en egen dimmer for warmdim downlight?

Man trenger ingen spesiell type dimmer for å justere på warmdim downlights, en LED dimmer eller en standard Elko GLE/GLED fungerer utmerket til å dimme ned disse.

Warmdim bytte med elektriker /Elektroimportøren

Bestill bytte til warmdim downlight

Hos elektroimportøren kan du via nettbutikken bestille oppgradering av dine eksisterende downlight til moderne LED downlight med warmdim funksjon, med elektriker inkludert i prisen.

Les gjerne flere innlegg om belysning på bloggen, les blant annet mer om led downlights eller belysning tips til stua.