Hopp til innholdet
Hjem » Eksklusiv Tekstil og hverdagsluksus: Dansk håndverk siden 1500-tallet

Eksklusiv Tekstil og hverdagsluksus: Dansk håndverk siden 1500-tallet

  Utsøkt kvalitet, og vakker tidløs design er blant kjennetrekkene til det Danske tekstil og designhuset Georg Jensen Damask.
  Med en interessant historie som kan spores helt tilbake til 1500-tallet, har Georg Jensen Damask igjennom hundrevis av år med fokus på kvalitet og vakker design, idag vokst til å bli en ettertraktet merkevare og offisiell kongelig Dansk hoffleverandør.

  Den originale veven i eik er karbon-datert til 1500-tallet, og står idag i deres butikklokale på utstilling.

  Georg Jensen Damask samarbeider med en rekke talentfulle designere fra hele verden som er med på å utvikle kolleksjonen videre med nye ideer og produksjonsmetoder, samtidig som de holder seg tro til sine kjerneverdier om uovertruffen kvalitet og sans for detaljer.

  Tradisjonsrik tekstil i utsøkt kvalitet

  I deres nettbutikk kan du blant annet bla igjennom flere forskjellige temaer. Her finner du utvalgte produkter til forskjellige høytider, og gaveideer til mor og far, alle er produsert i henhold til de strenge kvalitetskravene som har holdt Georg Jensen Damask aktuell igjennom hundrevis av år, mens andre veverier har måttet stenge ned.

  Juleduk Vevd av 100% egyptisk, dobbeltvunnet, kjemmet bomull /Georg Jensen Damask
  Juleløper Winter Grey /Georg Jensen Damask

  Georg jensen Damask leverer et vakkert utvalg av juleduker, håndklær, linservietter og andre flotte juleprodukter av utsøkt kvalitet og i både et tradisjonsrik design, og tekstil i et mer moderne preg.

  Kubus Sengeteppe Navy Blazer /Georg Jensen Damask

  Navy Blazer er et grafisk sengeteppe vevd i en behagelig og myk blanding av bomull og viskose som også får frem den eksklusive levende fremtoningen og gir en vakker senge-bekledning på dagtid.

  Luksuriøs Kimono. Vevd av 100% lin. /Georg Jensen Damask

  Elegant satengvevet lin-kimono av ypperste kvalitet, som med sitt klassiske snitt passer for både kvinner og menn. Kimonoen har nydelige fargesammensetninger og et levende fargespill, en moderne klassiker som bare blir mykere, mer behagelig og som du blir mer og mer glad i etterhvert som tiden går.

  Påskeduk Lemon Curd /Georg Jensen Damask

  Påskeduk og tilbehør i en herlig og blid gulfarge som skaper en koselig påskestemning rundt spisebordet. Georg Jensen Damask skapte dette klassiske designet i 1978 og vil takket være sitt tidløse, enkle fremtoning og uovertrufne kvalitet bli en tradisjonsrik duk under høytiden for deg og din familie, som du kan ha glede av i mange år fremover.

  Damaskduk Asphalt /Georg Jensen Damask

  Hverdagsduk i damaskvevd 100% bomull, som er overflatebehandlet med akryl på forsiden av duken. Dette gir duken de samme praktiske egenskapene som en voksduk og vil være perfekt for hverdagsbruk og til småbarnsfamilier som ønsker en duk som er lett å rengjøre.

  Mykt pledd strikket i 50 % ull og 50 % bomull /Georg Jensen Damask

  Flecked er et eksklusivt og mykt strikket pledd med tosidet design og elegante grå og sorte farger. Dette myke og vakre pleddet kan du tre over deg på kjølige kvelder, men vil også se like fint ut henslengt i et hjørne eller over en stol. Flecked kommer også i en serie puter som komplementerer hverandre vakkert.