Hopp til innholdet
Hjem » Søte nattlamper til barn og baby

Søte nattlamper til barn og baby

  nattlamper til barn

  En søt og sjarmerende nattlampe til barnerommet skaper både et koselig lys og kan virke betryggende for de minste når mørket senker seg om kvelden.
  De fleste barn og babyer liker ikke å sove i et komplett mørke, med en koselig og søt nattlampe får barnet et behagelig bakgrunnslys, som kan virke beroligende og søvndyssende.

  Her kan du se et utvalg av glade og koselige nattlamper, som er så søte at du kanskje også vil ha en helt for deg selv! Heng lampene på veggen, la dem sitte på en kommode eller ta dem med opp i sengen for et koselig lys om natten.

  Det finnes flere typer lamper, blant annet den søte serien til Ferm Living Kids. Den inneholder sjarmerende og stilfulle lamper i lekne motiver, noen i naturlig treverk som kan males om man ønsker, eller barnelamper som kan kjøpes ferdig malt.

  Barnelampe fra Ferm Living Kids /Lampemesteren.no
  Barnelampe fra Ferm Living Kids /Lampemesteren.no
  Barnelampe fra Ferm Living Kids /Lampemesteren.no
  Barnelampe fra Ferm Living Kids /Lampemesteren.no

  Til større barn – eller kanskje deg selv kan du henge, plassere eller ta med deg disse søte og sjarmerende nattlampene fra Polske Little Lights.
  Hver lampe er unik, håndfreset ut av treverk og håndmalt i beroligende farger før dem innsettes med led dioder som lyser om natten.
  Se flere fine nattlamper fra little lights lengre ned.

  Håndlaget og håndmalt nattlampe i treverk fra Little lights/Jollyroom.no

  Little Lights Lamper

  Nydelige lamper i søte motiv av utskåret treverk, laget for hånd og med kjærlighet.

  Little lights lages i Polen og kommer i mange forskjellige søte former. Lampene har en høy kvalitet som varer i mange år, se alle motivene hos Jollyroom.no

  Søt pinnsvin barnelampe fra Little Lights /Jollyroom.no
  Solide lamper – håndlaget av solid tre fra Little Lights /Jollyroom.no
  Håndlagde barnelamper av tre /Jollyroom.no
  Søte motiv – her en drømmende rådyr/Jollyroom.no

  Atelier Pierre Junior har også skapt noen sjarmerende og søte barnelamper som passer perfekt som nattlyslamper og dekorlamper. Her finner du raketter, løver, svaner og rev i flotte farger og søte positurer. Nyheten leon er en søt løve som også kommer i en versjon med trådløs høyttaler for musikk eller historier.

  Søte barnelamper fra Atelier Pierre Junior /Lampemesteren
  Søte barnelamper fra Atelier Pierre Junior /Lampemesteren
  Løvelampe med trådløs høyttaler /Lampemesteren

  Dekorer nattbordet med disse glade og søte nattlampene fra Zoolights i form av lysende dyr – lampene kommer i mange slags dyr, så det er bare å velge seg sin egen favoritt, Andlight.no.

  Doomoos nattlampe Spooky er en innovativ og søt nattlampe som sprer et behagelig og rolig lys på barnerommet. Spooky vil ikke bare lyse opp, men kan også også brukes som en beroligende sutteklut og gi trygghet til barnet.

  Lampen tennes gjennom et enkelt trykk på hodet, og den vil deretter lyse i 10 minutter. Den er utstyrt med sensor slik at lampen tennes automatisk om barnet våkner og gråter, og lyser da i 10 minutter for å deretter slukke igjen.

  Spooky fra Doomoos /Homeroom
  Spooky fra Doomoos /Homeroom

  For de aller minste barna og babyer kan du la dem falle lettere i søvn om kvelden ved å følge med på den skiftende og bevegelige stjernehimmelen fra denne myke og koselige stjernehimmel projektoren.

  Denne nattlampen er full av innovative funksjoner blant annet Baby Cry Sensor, som starter om barnet våkner om natten, og gir en beroligende lyd som ligner lyden i mammas mage.

  Smart stjernehimmel med mange funksjoner /Homeroom

  For litt større barn kan du henge opp en av disse koselige silhuettlampene fra Roommate på veggen. Lampene kommer i et stort utvalg av former og farger, og gir et behagelig nattlys som ikke er for skarpt eller blender.

  Slihuettlamper fra Roommate /Andlight
  Slihuettlamper fra Roommate /Andlight

  Les mer om fine og søte lamper til barnerommet eller se de vakre, håndlagde barnelampene til littlelights.