Søte Håndlagde Barnelamper i treverk & vakre farger

Søte Håndlagde Barnelamper i treverk & vakre farger

Vakre og søte lamper til barnerommet med dyremotiv i fine farger og positurer. Her finner du en stolt løve, et drømmende rådyr, eller hva med kanskje en tøff lysende brannbil? Alle sammen håndlaget. Utskåret i solid treverk og malt med kjærlighet.

Solide lamper – håndlaget av solid tre /Villakids.no

Håndlagde trelamper til barnerommet

Lampene lages av Little Lights. Little Lights er en liten bedrift som holder til i Krakow, Polen. Her lages lampene for hånd ved å bruke ekte solid treverk som freses ut i fine former og mønstre. De utskårne tre-rammene pusses og poleres så fint ned, og blir deretter malt for hånd i passende farger.

Lampene skjæres ut av solid treverk
Grundig nedpussing og polering for hånd
Deretter males dem for hånd i mange flotte farger
Til slutt innsettes dem med LED dioder

Dimbare – Perfekt som nattlampe

Hver lampe leveres med en dimmer som er enkel å justere, også for små barnehender.

Etter at trerammene er pusset og malt, innsettes det små LED-dioder i lampen som du kan justere lysmengden på med den medfølgende dimmeren.

Søte motiv – her en drømmende rådyr /Villakids.no

Trygghet

Lampene drives på vanlig stikkontakt, og det følger med en lang ledning. Derimot drives led-diodene av svakstrøm fra omformeren. Det betyr at ledningen opp til lampen, og selve lampen drives av svakstrøm som er en ekstra trygghet i seg selv.

Barnelamper med søte motiv

Lamper med mange forskjellige motiver, farger og former, som passer like fint hengende på en vegg, som på et bord eller oppe i sengen. Med den dimbare funksjonen fungerer disse utmerket som nattlampe på barnerommet.

En tøff løvelampe /Villakids.no
Søt flylampe fra Little Lights /Villakids.no
Koselig toglampe i fine farger /Villakids.no
En tøff og fargerik brannbil lampe /Villakids.no

Heng dem på veggen – eller ta dem med ned i sengen

Lampene er ment å inspirere barn, gi dem glede, farger og varme. Målet for Little Lights er å skape uforglemmelige barndomsøyeblikk og bringe tilbake håndlaget kvalitet som varer i mange år.

Derfor bruker Little lights kun høy kvalitet led-dioder med en minimums levetid på 100.000 timer (sammenlign det mot vanlige downlights som har en levetid på 30 – 50.000 timer).

Søt sovende rev /Villakids.no

Svakstrøm lamper som er trygge å ta med seg /Villakids.no

Se alle de flotte lampe-motivene og barnelampene i nettbutikken villakids.no. Villakids kjøper inn disse lampene, og om de går tom på lager så håndlages det en ny lampe til deg på bestilling iløpet av seks uker.

Tips. Bruk koden “villa10” og du får 10% avslag på handelen (også tilbudsvarer).


Back to top