Hopp til innholdet
Hjem » Klassisk Bordlampe – Elegante Bordlamper i Klassisk Stil

Klassisk Bordlampe – Elegante Bordlamper i Klassisk Stil

  Bordlamper er en viktig del av den dekorative belysningen i et hjem, med en bordlampe kan du skape fokuspunkter i innredningen og samtidig få flere lag av lys i hjemmet, noe som skaper en koselig atmosfære og ett mer behagelig innemiljø.

  Med disse vakre og elegante bordlampene i klassisk stil kan du dekorere med lys på en elegant måte, perfekt til stue, oppholdsrom, kontor, gang eller soverommet. En klassisk bordlampe passer kjempefint til både den moderne, skandinaviske eller klassiske og landlige interiørstilen.

  Mozart er en elegant vintage bordlampe med en rekke autentiske detaljer som skaper et delikat og koselig lys i rommet.

  Mozart – Vintage klassisk bordlampe /Lampegiganten.no
  Bordlampe Cuscini fra Markslöjd har base i keramikk og skjerm i lin /Homeroom.no

  Thorina er en elegant og flott klassisk bordlampe med stor svart tekstilskjerm som kan skape et hyggelig lys i rommet. Bordlampen er laget med en fot av mønstret keramikk og lampeskjermen har en gyllen innside som gir et ekstra varmt og koselig lys. Perfekt som nattbordslampe eller sidebord lampe i stue og gang.

  Thorina – Klassisk og elegant bordlampe med stoffskjerm /Lampegiganten.no

  Servi er en stilig, rustikk inspirert bordlampe med klassisk lampeskjerm og en lampefot av oksidert metall med kjempefin patina.

  Servi bordlampe med fot av oksidert metall /Homeroom.no

  Den populære Cobra lampen fra Georg Jensen er designet av Constantin Wortmann, gründer av designstudioet Büro für Form og mottaker av flere designpriser. De kurvige og myke formene på denne lampen er inspirert av den unike kobraformen som blir en fin kontrast i et skandinaviskt stylet hjem.

  Cobra – Georg Jensen /Kitchentime.no
  Cobra – Georg Jensen /Kitchentime.no
  Fang Hong Bordlamper med klassisk dekor /Kitchentime.no

  Hebe fra det danske designhuset Ferm Living har en unik formet lampebase av håndformet keramikk, kombinert med en klassisk lampeskjerm som gir et mykt og diffust lys. Bordlampens dristige form puster liv i den klassiske innredningen og gir hjemmet et kunstnerisk preg. Hebe kommer i flere herlige farger og fasonger, hver og én bordlampe er håndlaget og unik.

  Hebe Bordlampe fra Ferm Living /Lampemesteren.no
  Hebe Bordlampe fra Ferm Living /Lampemesteren.no
  Cous bordlampe fra Markslöjd. Fot i keramikk og hvit tekstilskjerm /Homeroom.no

  Bordlampen Creto kombinerer enkle former og fargetoner for å skape et tidløst og uprangende design som vil passe kjempefint inn i den skandinaviske og landlige interiørstilen. Med sin vide stoffskjerm i hvit tekstil sprer bordlampen et mykt lys utover bordflate og rom.

  Creto klassisk bordlampe med stor lampeskjerm i stoff /Lampegiganten.no

  Louis Poulsen designet de første PH-lampene i 1925-1926 for en utstilling i Paris. Her har han brukt et vitenskapelig perspektiv ettersom lampen er bygget på den logaritmiske spiralen, en matematisk spiralkurve som forekommer mange steder i naturen. Dette gir en jevn fordeling over hele skjermkurven og sammen med den diffuse refleksjonen gjennom glasset skapes et harmonisk og blendingsfritt lys.

  PH Bordlampe fra Louis Poulsen /Lampemesteren.no

  Moon bordlampen fra Euluna har formen og stilen til en klassisk bordlampe, men med en halvgjennomsiktig røkfarget lampeskjerm som matcher elegant den sølvfargede og mørke bordbasen av keramikk.

  Moon – Klassisk bordlampe med gjennomsiktig lampeskjerm /Lampegiganten.no

  Lacrima er en eksklusiv bordlampe med en flott avrundet base av farget, munnblåst glass. Lampeskjermen har en gyllen innside som reflekterer et ekstra varmt og behagelig lys ut i rommet og ned mot glassbasen som reflekterer lyset. Kjempefin og unik bordlampe til stue, vindu og gang / entre.

  Lacrima bordlampe av glass og tekstil/Lampegiganten.no
  Lacrima bordlampe av glass og tekstil/Lampegiganten.no
  Bordlampe Ruma med irrfarget metallfot og hvit skjerm /Homeroom.no

  Le Klint 352 har en vakker og funksjonell form som fungerer ypperlig som dekorlampe i stue eller som leselampe til kontorpulten. Le Klints unike lampeskjermer håndbrettes av dyktige fagarbeidere i Danmark.

  Le Klint 352 Bordlampe i klassisk stil /Lampemesteren.no

  Andor er en lekker, moderne bordlampe med en forkrommet bordbase og klassisk konet lampeskjerm av tekstil som også kommer i svart tekstil. Bordlampen passer like fint inn i den moderne som den klassiske interiørstilen hvor den forkrommede lampebasen vil skape vakre refleksjoner og lysspill.

  Andor – Fin bordlampe med forkrommet lampebase /Lampegiganten.no
  Andor – Fin bordlampe med forkrommet lampebase /Lampegiganten.no

  Calliota er en vakker klassiker med rund lampebase og en konet lampeskjerm av stoff som smalner av mot toppen. Lampen kommer i hel-hvit eller i fargede alternativer. Bordlampen i hvitt har et rent og enkelt design som er perfekt til å skape lagvis belysning i dekoren, uten å fange for mye oppmerksomhet.

  Calliota Bordlampe i hvitt /Lampegiganten.no
  Calliota Bordlampe i farget alternativ /Lampegiganten.no

  Kaiser Idell med sin Bauhaus inspirerte designstil er nå tilgjengelig i en ny og lekker farge, easy grey. Denne subtile, matte fargen skaper en kjempeflott kontrast til den gylne lampearmen i bøyd messing og passer samtidig fint inn blant moderne veggfarger i matt stil.
  Elegant både som skrivebord og soveromslampe, men den kan også brukes som flott dekorlampe på et sidebord ved siden av lenestolen eller i gang og entre.

  Kaiser Idell – Easy Grey /Lampemesteren.no
  Kaiser Idell – Easy Grey /Lampemesteren.no

  Jinda er en nydelig og stilren bordlampe med klassiske designlinjer, men med en elegant skråstilt lampeskjerm. Bordlampen kommer i flere myke fargetoner som gjør at den passer lett inn i den moderne eller skandinaviske interiørstilen. Ettersom lampeskjermen er skråstilt er denne bordlampen perfekt som nattbordslampe eller leselampe i stue.

  Jinda Bordlampe med skråstilt lampeskjerm /Lampegiganten.no
  Jinda Bordlampe med skråstilt lampeskjerm /Lampegiganten.no

  Oppdag mer inspirerende belysning til hjemmet, se blant annet Lampe Gras Lamper – Ikoniske Franske Designlamper i snart 100 år, Vakre og elegante munnblåste glasslamper fra Ebb & Flow og Oppladbare Lamper & Lamper på Batteri – Inspirasjon.