Hopp til innholdet
Hjem » Norgesglass Lampe – Superkoselig og sjarmerende lampe i norgesglass

Norgesglass Lampe – Superkoselig og sjarmerende lampe i norgesglass

  Mange har kjære minner om det tradisjonsrike norgesglasset og det har lenge vært populært å lage sin helt egne, unike lampe ut av gamle norgesglass.

  Norgesglass lampe – en sjarmerende pendellampe /Hyttefeber.no
  Lysholder til Norgesflasken for koselig stearinlys belysning /Hyttefeber.no

  Norgesglass lampen kan brukes på flere måter enn én, man kan naturligvis henge den opp som en dekorativ pendellampe, gjerne som en vindulampe som skaper et dekorativt lys uten å blokkere for mye av utsikten. En annen mulighet som blir veldig flott er vist man henger opp flere norgesglass lamper i en klynge. Da får man en større lampe, mer lys og en mer effektfull dekor og belysning.

  Norgesglass lampe i klynge /Hyttefeber.no

  Her kan du gjerne eksperimentere litt med forskjellige vinklinger, man kan enten henge dem opp i en stor «klase», eller man kan henge dem opp sammen i forskjellige høyder. En slik installasjon gjør at norgesglass lampen vil passe superfint inn over et sofabord eller et rundt bord.

  Norgesglass lampe festet i tre-grein /Hyttefeber.no

  En annen idé for å lage din egen personlige vri kan f.eks være å finne et stort stykke med drivved og feste drivveden med kjetting (kjetting kan sort-lakkeres) og surre opp 3-4 norgesglass lamper rundt drivveden. På en slik måte kan man lage en avlang lampe med norgesglass med et kult rustikt preg, perfekt som lampe på hytta og til avlange bord eller en kjøkkenøy.

  Norgesglass lampe på bordet /Hyttefeber.no

  Men, man behøver ikke bare å henge dem opp heller. Med sin lange ledning kan du også bruke dem som dekorativ bordbelysning. Perfekt for koselig sommerstemning rundt hagebordet eller langbordet. Norgesglass lampen kan også plasseres oppå en skjenk i gangen eller stue.

  Se gjerne flere flotte lamper i hyttestil eller dekorerer feriehuset med flott interiør til hytta.