Hopp til innholdet
Hjem » Kalisa fra Lucande – Stående lamper til hage, gangsti og innkjørsel

Kalisa fra Lucande – Stående lamper til hage, gangsti og innkjørsel

  Lys opp gangsti, hage og innkjørsel med disse flotte og moderne hagelampene fra Lucande og kom hjem til en fin og opplyst gangvei på mørke kvelder. Disse stående «gulvlampene» til hage, parkering, gangsti og park gir et flott og praktisk lys som viser vei.

  Lav hagelampe som gir et fint lys til innkjørsel og gangstier /Lampegiganten.no

  Kalisa følger moderne trender innen design og kommer i flere varianter, velg for eksempel mellom klassisk E27 sokkel hvor du selv kan skru inn en dekorpære av eget ønske, eller variant med innebygget LED. Ved å legge rør i bakken eller en PFSP kabel under brostein eller jord kan du få en skjult strømtilførsel til lampene. Ønsker du å styre belysningen kan du enkelt montere en Plejd brikke som både kan styres via mobil eller innebygget astro-ur.

  Høy hagelampe gir bedre spredning av lys /Lampegiganten.no
  Betongblokk i bunnen gir høy stabilitet og IP44 grad /Lampegiganten.no

  Kalisa lampene til hage og sti har et åpent og luftig design hvor lyset enkelt kan spres i alle retninger langs sti og hage. Den har en stilig design som blant annet defineres av sin mørkegrå overflatefinish.

  Innebygget LED gir en litt mer slankere design /Lampegiganten.no

  Oppdag mer inspirasjon til belysning av hage og innkjørsel. Les gjerne mer om Elegante Utendørs Vegglamper – Dekorativ veggbelysning utendørs, Stålampe og Gulvlampe til Hagen – Skap stemningsfull belysning i hagen og Hagemøbler i Bambus – Naturlig & Sjarmerende.