Hopp til innholdet
Hjem » Elegante Utendørs Vegglamper – Dekorativ veggbelysning utendørs

Elegante Utendørs Vegglamper – Dekorativ veggbelysning utendørs

  Dekorér uterommet og lys opp oppkjørsel og hage med disse elegante og vakre vegglampene for utendørs bruk. En utendørs vegglampe kommer i mange stilarter og design og det kan være fint å velge en vegglampe utendørs som matcher boligens stil, f.eks en klassisk eller vintage utelampe til et gammel hus, mens til moderne hus har man ofte litt flere valgmuligheter. Det viktigste er uansett å velge en vegglampe utendørs som oppfyller dine ønsker og behov, her har vi et forslag til vakre utelamper som kan monteres på veggen.

  Ginger er en moderne lampe fra Marset som består av en serie runde former hvor den ytterste forhøyningen har skjult led-belysning som skinner et fint, indirekte lys tilbake mot den bakerste platen. Vegglampene (ikke treverk versjonen) kan også monteres utendørs.

  Ginger vegglampe fra Marset i treverk og metall /Lampemesteren.no
  Ginger vegglampe fra Marset i treverk og metall /Lampemesteren.no

  Cassian er en elegant og moderne utendørs vegglampe i flott design som passer kjempefint til boliger hvor man ønsker en oppgradert og stilfull utendørs veggbelysning. Vegglampen etterligner en hengelykt med klart, rundt glass som omkranser lyskilden og gir et veldig stilrent utseende.

  Cassian vegglampe fra Lucande /Lampemesteren.no

  In The Tube fra franske DCW er en lekker designlampe for utendørs bruk. In The Tube er en fantastisk multifunksjonell lampe, som kommer i flere forskjellige lengder, diametre og farger og som samtidig kan brukes som både Vegglampe, Taklampe, Taklampe, utendørslampe og baderomslampe. 

  Laget i materialer som Borosilikat glass, aluminium, rustfritt stål og silikon er dette en av de mest robuste og hardføre lampene på markedet, alt pakket inn i et fantastisk design som vil vekke oppmerksomhet.

  In the Tube fra DCW /Andlight.no
  In the Tube fra DCW /Andlight.no

  Night Rider fra Design By Us er en spennende utelampe som kan brukes både innendørs og utendørs. Vegglampen har hentet inspirasjon fra tradisjonelle skott-lamper, men snudd den litt om og skjult lyskilden bak den perforerte skjermen av metall. Night Rider kommer i anodisert metall i to varianter messing eller svart. Denne kan vinkles slik du selv ønsker og gir et kult og dekorativt lys.

  Night Rider – Design By Us /Lampemesteren.no

  For deg som vil ha noe retro-vintage og klassisk vil kanskje Marcelino fra Lucande være et godt valg. Dette er en utendørs vegglampe for deg som ønsker noe med en gammeldags look og flotte detaljer. Marcelino er full av smijernsdetaljer og børstet metall som tilsammen gir et veldig elegant og klassisk utseende, perfekt til gård, villa eller det klassiske hus.

  Marcelino fra Lucande – Klassisk og retro smijernslampe /Lampemesteren.no

  Franske Lampe Gras er et ikonisk og ettertraktet lampemerke som siden begynnelsen av århundret har vært synonymt med kvalitet og godt håndverk. Lampe Gras kommer nå også i utendørs versjon som kan henges opp på vegg eller i tak utendørs.

  Opprinnelig designet og yttenkt ti kontorer og til industrien var serien totalt unik og revolusjonerende på sin tid med sitt enkle, robuste og allikevel veldig ergonomisk design. Den grunnleggende formen til en Lampe Gras lampe er at den skal være funksjonell uten hverken skruer eller sveisede sammenføyninger.

  Lampe Gras – Ikoniske utendørslamper /Lampemesteren.no
  Lampe Gras – Ikoniske utendørslamper /Lampemesteren.no

  Evie er en populær utendørs vegglampe med opp og ned lys med et rent design i kubeform. Vegglampen er ypperlig for plassering og opplysing av boligens fasader og hjørner om kvelden.

  Evie – Utendørs kubeformet vegglampe /Lampegiganten.no

  Fuzo 2 Wall Lantern fra Phillips HUE er en smart utendørs vegglampe som du kan koble opp til smarthus systemet ditt eller andre HUE belysning. Lys og lamper kan du styre via telefon eller sette opp på egne programmer. Fuzo 2 er en utendørslampe med et moderne og stilig design hvor det opale dekselet lyser opp på en fin og jevn måte om kvelden.

  Fuzo Square fra Phillips Hue /Lampemesteren.no

  Vipp551 har det samme ikoniske utseendet som de velkjente innendørs vegglampene, men i en utendørs versjon. Vipp551 ligner ikke på noen annen utendørs vegglampe hvilket gjør den spesielt godt egnet for deg som ønsker noe annerledes og delikat i belysningen utendørs. Signatur-perforeringene på lampeskjermen tillater små lysstråler å skinne gjennom den robuste skjermen og gir et flott og behagelig lys.

  Vipp551 Utendørs vegglampe /Lampemesteren.no

  Alvin er en dekorativ semi-sirkulær utendørs vegglampe i rustfritt stål, noe som betyr at lampen er spesielt hardfør og robust. Alvin har med sin krommede utseende et moderne marint uttrykk og passer kjempeflott til boliger og hytter nær sjøen. En pen vegglampe med et elegant utseende og jevn lysfordeling.

  Alvin – Moderne vegglampe i rustfritt stål /Lampegiganten.no

  Ferdinand fra Lindby har en moderne og stilren design som passer kjempeflott til det moderne hjem. Denne utendørs vegglampen har ingen synlig pære, men bruker istedet integrert led øverst i lampen til å skape et fint og godt lys som sprer seg godt utover gårdsplass.

  Ferdinand – Utendørs vegglampe med LED /Lampemesteren.no
  Ferdinand – Utendørs vegglampe med LED /Lampemesteren.no

  Doblo fra Eco-Light er en moderne kubeformet utendørs vegglampe nesten uten synlig metallramme. Her er selve den kubeformede diffusoren i fokus og designet gir en nærmest glødende firkant når mørket senker seg.

  Doblo utendørs kubeformet vegglampe /Lampegiganten.no

  Ferda fra Lucande er en elegant vegghengt utelampe med et moderne uttrykk og innebygget sensor som slår av og på lyset automatisk når kvelden senker seg. Ferda har et fint og rent moderne uttrykk med en rund glasslykt som er innhyllet av en metallramme.

  Ferda utelampe fra Lucande /Lampemesteren.no

  Les også gjerne mer om Stålampe og Gulvlampe til Hagen, perfekt for å skape en delikat atmosfære om kvelden. Se også disse populære Batteridrevne Lamper – Vakre lamper med Batteri til pynt og fest, Premium Stearinlys med fjernkontroll eller robuste Hagemøbler i Metall og stål.