Hjem » Batteridrevne Lamper – Vakre lamper med Batteri til pynt og fest

Batteridrevne Lamper – Vakre lamper med Batteri til pynt og fest

Batteridrevne lamper har en stor fordel i at de er flyttbare og fleksible i sin plassering, en lampe med batteri kan brukes både innendørs eller utendørs og egner seg spesielt godt for oppdekking av bord til fest og selskaper. Dersom du er ute etter en batteridrevet lampe som også ser fin ut bør du ta en titt på vår liste over vakre lamper med innebygget batteri.

Disse lampene kan lyse opp et hagebord, plasseres på terrassen eller i vinduskanten uten at man behøver å tenke over ledning og strøm. Lampene er også ideelle å ta med seg på tur, for eksempel som elegant camping belysning når kvelden senker seg.

Sackit Light – De nye lampene fra danske Sackit skaper liv og atmosfære – og takket være sin svært portable design og innebygde batteri kan du plassere disse lampene hvor enn du måtte ønske.
Denne kjempefine serien med runde batterilamper kommer i tre størrelser som gjerne kan kombineres sammen for å skape en kjempefin belysning på balkong, i hage eller innendørs.

Vakre kuppellamper med kraftig batteri /Sackit.no
Light – Elegante batterilamper fra Sackit /Sackit.no

Dekorativ og fleksibel belysning, perfekt til både hjem og hytte.

Disse runde kuppellampene i sort sokkel og opal-hvitt glass har et stort batteri som kan lyse i 24 timer med vanlig lysstyrke eller 14 timer på det høyeste nivået. Batterilampene kan dimmes i flere nivåer slik at du skaper den stemningen du selv ønsker.

Lampene kommer i tre størrelser /Sackit.no
Med et gulvstativ kan du også lage din egen gulvlampe utav batterilampene /Sackit.no

Column fra Menu er en moderne søyleformet bordlampe av anodisert aluminium med en karakteristisk overflate av bronseoptikk som gir lampen et særlig robust og elegant uttrykk. Bordlampen er med sitt innbygde batteri lett å transportere og flytte rundt til dit du måtte ønske den og lampen skinner med et varmt, fint lys.

Column fra Menu /Lampegiganten.no

Easy Peasy ToGo fra Studio Italia Design er en nydelig serie lamper med utsøkt finish og design som kan lades opp og plasseres rundt omkring i hjemmet uten å tenke på ledning. Med munnblåste glasskjermer fra Murano og vakre kombinasjoner av materialer og farger vil Easy Peasy ToGo batterilampen være et bra valg for deg som ønsker vakker Italiensk design og håndverk.

Easy Peasy ToGo fra Studio Italia Design /Lampemesteren.no
Easy Peasy ToGo fra Studio Italia Design /Lampemesteren.no

Easy Peasy Lampene lades opp via en USB-kabel, og når den er fulladet, kan den lyse i 19 timer ved lav intensitet
for en koselig belysning, ved mellomstyrke i 10 timer, og hvis den slås på for full effekt, kan
den lyse i 6 timer.

Easy Peasy ToGo kommer i flere farger /Lampemesteren.no

Det finnes et voksende utvalg av elegante designlamper med batteri, stadig flere designere og produsenter har laget sine egne varianter i et vakkert design som man gjerne setter frem om kvelden.

Den kjente Flowerpot lampen har nå fått en batteridrevet versjon som med letthet kan plasseres på bord eller i vinduskanter. Flowerpot Batteri kan dimmes fra 100% til 50% eller 20%, har 11 timers brukstid på 100% lysstyrke og enda lengre om lampen dimmes ned for å skape et koselig bakgrunnslys uten ledning. Lampene har også IP44 tetthet slik at disse også kan brukes utendørs.

Flowerpot Portable – &Tradition /Lampemesteren
Flowerpot Portable – &Tradition /Lampemesteren

Med en batterilampe kan du skape en koselig belysning uten å tenke på skjøteledning eller stikkontakt. Simpelthen lad opp lampen på forhånd og plasser den der du måtte ønske.

Snowball fra Spring Copenhagen er en vakker batteridrevet bordlampe som lades opp via USB på 3-4 timer og som deretter kan lyse i opptil 10 timer i strekk. Kjempefin som dekorlampe i vinduskanten, på bord eller til bruk som en portabel pyntelampe utendørs når det ikke regner. Snowball har en munnblåst glasskule i opalhvitt glass som sprer lyset og en naturlig lampefot i lys bjørk.

Snowball – oppladbar bordlampe /Lampeguru
Snowball – oppladbar bordlampe /Lampeguru
Snowball – oppladbar bordlampe /Lampeguru

Candlelight fra Le Klint

Pynt opp båt, hus og hytte med de vakre bærbare batteridrevne lampene «Candlelight» fra danske Le Klint. Disse oppladbare batterilampene kommer i en stilren design av munnblåst glass og naturlig eik og skaper en delikat levende flamme, perfekt til bord eller som et koselig bakgrunnslys.

Candlelight fra Le Klint /Lampemesteren
Candlelight fra Le Klint /Lampemesteren

Cestita Bateria

Cestita Bateria fra spanske Santa & Cole kombinerer nydelig enkel design med vakre materialer og funksjonalitet. Dette er en batteridrevet lampe som er enkel å frakte rundt med den praktiske hanken av treverk og er fin å plassere langs gulv, trapper eller på terrassen.

Cestita Bateria – Santa & Cole /Lampemesteren
Cestita Bateria – Santa & Cole /Lampemesteren

Lamper med solcelle er også et godt alternativ til batteridrevne lamper. Disse vil nemlig lade opp seg selv om dagen og har et innebygget batteri som gir et fint og romantisk lys resten av kvelden. Les gjerne mer om lamper med solcelle.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper med innebygget solcelle /Lampegiganten.no

Les gjerne mer om Oppladbare lamper, lamper til hytter uten strøm eller Lamper med solcelle. Se gjerne også disse elegante stearinlysene på batteri i slank design med ekte voks som gir et levende lys.