Hopp til innholdet
Hjem » Oppladbare Batteridrevne Lamper – Bordlamper uten ledning til inne og ute

Oppladbare Batteridrevne Lamper – Bordlamper uten ledning til inne og ute

  En oppladbar bordlampe gir høy fleksibilitet med belysning og design. Her har vi samlet en rekke populære bordlamper som nå kommer med oppladbare batterier – perfekte for å lyse opp hjemmet eller hagen.

  Oppladbare lamper med batteri har en stor fordel i at de er flyttbare og fleksible i sin plassering, en lampe med batteri har ikke ledning, noe som gjør at den enkelt kan brukes både innendørs eller utendørs. En Batteri-bordlampe uten ledning egner seg kanskje spesielt godt for oppdekking av bord til fest og selskaper.

  Disse vakre oppladbare bordlampene kan lyse opp et hagebord, plasseres på terrassen eller i vinduskanten uten at man behøver å tenke over ledning og strøm. Ettersom de er oppladbare er de også ideelle å ta med seg på tur, for eksempel som elegant camping belysning når kvelden senker seg.

  Den elegante Como lampen fra &Tradition er en oppladbar lampe i moderne og stilren design med enkle geometriske former og skjult lyskilde som både lyser opp stammen og bordet hvor den plasseres. Como er kjempefin å plassere fast tilkoblet på nattbordet eller i stuehjørnet – og når kvelden kommer kan denne tas med ut eller plasseres i vinduskanten.

  Como fra &Tradition i mørk messing og den populære varianten i aluminium /Lampemesteren.no
  Como oppladbar lampe fra &Tradition /Lampemesteren.no

  Visir fra Örsjö Belysning er en hyllest til den klassiske bærbare oljelampen. Med ny LED-teknologi og et effektivt oppladbart batteri kan du la denne stå fasttilkoblet i USB laderen eller ta med deg lampen rundt i rommet eller ut i hagen uten ledning når du ønsker litt ekstra hyggelig belysning.

  Visir fra Örsjö Belysning – Med trådløs QI lading /Nordicnest.no
  Visir fra Örsjö Belysning – Kommer i flere farger /Nordicnest.no

  Visir håndlages i Sverige og kommer i en rekke lekre finisher, blant annet rød kobber, messing, svart matt og hvit. Batteriet lades opp via USB og varer i ca 6 timer. Den kan også lades opp trådløst via en QI plate, noe som gjør alt mye enklere.

  Visir fra Örsjö Belysning – Perfekt for inne og ute /Nordicnest.no

  Asteria Move fra danske Umage er en stilren og slank, moderne bordlampe som kommer med oppladbart batteri som lades opp via USB og har opptil 35 timers batteritid. Perfekt for å lyse opp bord, kommoder, bad eller uteområder. Lampen dimmes enkelt via en knapp og du kan velge mellom 3 lysnivåer.

  Asteria Move fra Umage /Lampemesteren.no
  Asteria Move fra Umage /Lampemesteren.no

  Skulpturell og elegant – Kizu fra New Works kombinerer en hemisfærisk lampeskjerm av opal-akryl som sprer lyset elegant og en avrundet, oval lampefot av eksklusiv marmor. Lampen har innebygd batteri, gir et varmt lys, kan dimmes og kan plasseres hvor enn du ønsker i hjem og hage.

  Utsøkt marmor og opal skjerm i elegant kombinasjon /Lampemesteren.no
  Lampen kan dimmes og gir et mykt, varmt lys /Lampemesteren.no

  Designklassiker fra 1971: Panthella Portable kommer nå med innebygd batteri. Denne bærbare batterilampen med sitt ikoniske design er perfekt som borddekorasjon ute som inne. Man kan også lett plassere den på hyller eller i trapp uten å tenke på ledning eller strøm. Den har flere lysinnstillinger og vil lyse på fullt lys i 5 timer.

  Panthella Portable på batteri /Lampemesteren.no
  Panthella Portable på batteri /Lampemesteren.no

  Sackit Light – De nye lampene fra danske Sackit skaper liv og atmosfære – og takket være sin svært portable design og innebygde batteri kan du plassere disse lampene hvor enn du måtte ønske.
  Denne kjempefine serien med runde batterilamper kommer i tre størrelser som gjerne kan kombineres sammen for å skape en kjempefin belysning på balkong, i hage eller innendørs.

  Vakre kuppellamper med kraftig batteri /Sackit.no
  Light – Elegante batterilamper fra Sackit /Sackit.no

  Dekorativ og fleksibel belysning, perfekt til både hjem og hytte.

  Disse runde kuppellampene i sort sokkel og opal-hvitt glass har et stort batteri som kan lyse i 24 timer med vanlig lysstyrke eller 14 timer på det høyeste nivået. Batterilampene kan dimmes i flere nivåer slik at du skaper den stemningen du selv ønsker.

  Lampene kommer i tre størrelser /Sackit.no
  Med et gulvstativ kan du også lage din egen gulvlampe utav batterilampene /Sackit.no

  The Muse fra Tala er en spennende og dekorativ trådløs bordlampe som du kan enkelt kan plassere på bord, i vinduskarm eller ta med deg ut i hagen som bordbelysning. Lampen er inspirert av gamle britiske lanterner og har et kjempeflott retro-utseende samtidig som den er proppfull av moderne teknologi.

  Med sitt varme og behagelige warmdim lys som enkelt justeres via dimmerknappen er lampen perfekt som dekorativ hagebelysning, eller som bord og vindulampe på hytte, hjem og kafé.

  The Muse fra Britiske Tala /Lampemesteren.no

  Med trådløs lading, vanntetthet, stor batterikapasitet som varer i 24 timer og warm-dim funksjon har The Muse egenskaper som gjør den attraktiv både som nattbordslampe og vindulampe, men også som hagelampe til sene sommerkvelder.

  IP44 og 24 timers batterilevetid /Lampemesteren.no

  The Muse er en retro og flott batterilampe som du enkelt kan ta med deg dit du ønsker litt lys og hygge. Man kan også la den stå på ladeplaten i vinduskarmen eller på kommoden. Warmdim lyset skaper et utrolig varmt og behagelig lys som fjerner mesteparten av det blå lysspekteret, den er derfor også godt egnet som kveldsbelysning på nattbord og i stue.

  Trådløs batterilampe med varm og koselig warmdim lys /Lampemesteren.no

  Column fra Menu er en moderne søyleformet bordlampe av anodisert aluminium med en karakteristisk overflate av bronseoptikk som gir lampen et særlig robust og elegant uttrykk. Bordlampen er med sitt innbygde batteri lett å transportere og flytte rundt til dit du måtte ønske den og lampen skinner med et varmt, fint lys.

  Column fra Menu /Lampegiganten.no

  Easy Peasy ToGo fra Studio Italia Design er en nydelig serie lamper med utsøkt finish og design som kan lades opp og plasseres rundt omkring i hjemmet uten å tenke på ledning. Med munnblåste glasskjermer fra Murano og vakre kombinasjoner av materialer og farger vil Easy Peasy ToGo batterilampen være et bra valg for deg som ønsker vakker Italiensk design og håndverk.

  Easy Peasy ToGo fra Studio Italia Design /Lampemesteren.no
  Easy Peasy ToGo fra Studio Italia Design /Lampemesteren.no

  Easy Peasy Lampene lades opp via en USB-kabel, og når den er fulladet, kan den lyse i 19 timer ved lav intensitet
  for en koselig belysning, ved mellomstyrke i 10 timer, og hvis den slås på for full effekt, kan
  den lyse i 6 timer.

  Easy Peasy ToGo kommer i flere farger /Lampemesteren.no

  Det finnes et voksende utvalg av elegante designlamper med batteri, stadig flere designere og produsenter har laget sine egne varianter i et vakkert design som man gjerne setter frem om kvelden.

  Den kjente Flowerpot lampen har nå fått en batteridrevet versjon som med letthet kan plasseres på bord eller i vinduskanter. Flowerpot Batteri kan dimmes fra 100% til 50% eller 20%, har 11 timers brukstid på 100% lysstyrke og enda lengre om lampen dimmes ned for å skape et koselig bakgrunnslys uten ledning. Lampene har også IP44 tetthet slik at disse også kan brukes utendørs.

  Flowerpot Portable – &Tradition /Lampemesteren
  Flowerpot Portable – &Tradition /Lampemesteren

  Med en batterilampe kan du skape en koselig belysning uten å tenke på skjøteledning eller stikkontakt. Simpelthen lad opp lampen på forhånd og plasser den der du måtte ønske.

  Snowball fra Spring Copenhagen er en vakker batteridrevet bordlampe som lades opp via USB på 3-4 timer og som deretter kan lyse i opptil 10 timer i strekk. Kjempefin som dekorlampe i vinduskanten, på bord eller til bruk som en portabel pyntelampe utendørs når det ikke regner. Snowball har en munnblåst glasskule i opalhvitt glass som sprer lyset og en naturlig lampefot i lys bjørk.

  Snowball – oppladbar bordlampe /Lampeguru
  Snowball – oppladbar bordlampe /Lampeguru
  Snowball – oppladbar bordlampe /Lampeguru

  Candlelight fra Le Klint

  Pynt opp båt, hus og hytte med de vakre bærbare batteridrevne lampene «Candlelight» fra danske Le Klint. Disse oppladbare batterilampene kommer i en stilren design av munnblåst glass og naturlig eik og skaper en delikat levende flamme, perfekt til bord eller som et koselig bakgrunnslys.

  Candlelight fra Le Klint /Lampemesteren
  Candlelight fra Le Klint /Lampemesteren

  Cestita Bateria

  Cestita Bateria fra spanske Santa & Cole kombinerer nydelig enkel design med vakre materialer og funksjonalitet. Dette er en batteridrevet lampe som er enkel å frakte rundt med den praktiske hanken av treverk og er fin å plassere langs gulv, trapper eller på terrassen.

  Cestita Bateria – Santa & Cole /Lampemesteren
  Cestita Bateria – Santa & Cole /Lampemesteren

  Lamper med solcelle er også et godt alternativ til batteridrevne lamper. Disse vil nemlig lade opp seg selv om dagen og har et innebygget batteri som gir et fint og romantisk lys resten av kvelden. Les gjerne mer om lamper med solcelle.

  Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper med innebygget solcelle /Lampegiganten.no

  Les gjerne mer om Oppladbare lamper, lamper til hytter uten strøm eller Lamper med solcelle. Se gjerne også disse elegante stearinlysene på batteri i slank design med ekte voks som gir et levende lys.


  Bygg dine egne lamper og belysning
  Bygg dine egne lamper og belysning /Lampedeler.no