Hopp til innholdet
Hjem » Lamper med solcelle – Flotte solcellelamper til pynt og belysning

Lamper med solcelle – Flotte solcellelamper til pynt og belysning

  En lampe med solcelle har den store fordelen av at den er portabel og lett å plassere dit du måtte ønske så lenge solen slipper til og kan lade dens batterier. En solcellelampe er derfor et ideelt valg for stemningslys og dekorlys i hage og til terrassen. Men en solcelle lampe kan også stå innendørs i vinduskarmen, for eksempel som kveldsbelysning på en hytte uten strøm eller som belysning i båt og bobil.

  Sunlight pendellampe med solcelle /Nordicnest.no

  Her kan du finne flotte lamper med solcelle-ladning i vakkert design til pynt og belysning som man med stolthet kan sette frem på terrassen eller hagebordet når mørket senker seg.

  Rocket fra NewGarden er en elegant serie av høye og lave gulvlamper av tre som kan brukes både innendørs og utendørs og skaper en kjempeflott og stemningsfull belysning i de sene kveldstimer. Plasser gjerne denne gulvlampen i et hjørne av hagen eller terrassen for å lyse opp uteområdet på en behagelig måte.

  Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no

  Lampene er robuste og værbestandige og kan styres med fjernkontroll for å forandre lysnivå eller lysfarge.

  Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no

  Rocket kommer også i en batteri og solcelle versjon slik at du fritt kan plassere denne flotte lampen uten å tenke på ledning eller strømuttak.

  Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no
  Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no

  Sunlight fra Eva Solo er en flott serie av lamper med oppladning via skjulte, innebygde solceller. Lampene er frost og vannsikker med et utseende i stilrent frostet glass og anodisert aluminium som ikke ruster. De innebygde solcellene lader opp lampen på omtrent 8 timer og kan gi lys i opptil 20 timer.

  Dekk opp bordet med stilige solcellelamper /Nordicnest.no
  Sunlight kan brukes både som inne og utelamper /Nordicnest.no

  Sunlight kommer i flere versjoner, noen av lampene har spyd slik at man kan stikke dem ned i gresset, mens andre har utseendet til en vanlig bordlampe og vil dermed være kjempeflotte som bordbelysning på sene sommerkvelder utendørs.

  Qimka fra Lucande er en høy og moderne pullert eller stolpelampe som med sine solceller betyr at den er lett å ettermontere i områder eller hagepartier hvor man ikke har lagt ut rør eller strøm tidligere. Qimka har også en innebygget sensor slik at du kan velge om lampen bare skal slå seg på når den merker bevegelse eller stå om natten med en dempet bakgrunnsbelysning.

  Qimka pullert med solcellepanel /Lampegiganten.no

  Qimka kommer også i en lavere pullert/hagestolpe variant og som vegglampe.

  Soft Spot fra Rosendahl er en populær serie av bærbare stemningslamper med innebygget solcelle for diskret oppladning om dagen – og et kjempeflott, mykt lys på kvelden. Soft Spot kommer i bronse eller oliven grønn farge og ser ut som en svevende, lysene kule som vil gi et nydelig og koselig lys om kveden.

  Soft Spot fra Rosendahl /Nordicnest.no

  Denne lampen kan du enkelt ta med deg til stranda, i båten eller for å pynte opp i hagen eller terrasse.

  Soft Spot fra Rosendahl /Nordicnest.no

  DL-20 fra Dyberg Larsen har et populært og blendingsfritt design som lenge har gjort deres innendørs lamper og pendellamper et populært valg. DL 20 er nå tilgjengelig som en solcelle variant og du kan nå plassere disse solcellampene med sitt flotte design rundt omkring i hagen eller langs en sti for å få et hyggelig lys når kvelden senker seg.

  DL-20 solcellelampe fra Dyberg Larsen /Lampemesteren.no
  Solia bordlampe med snor og solcelle /Lampegiganten.no

  Diamond er en lekker bordlampe i flott design med solcelle som er lett å løfte opp og bære med seg. Med sitt moderne design er bordlampen flott å plassere på hytten eller i hjemmet for en koselig kveldsbelysning, men kan like gjerne brukes i båten eller i bobil dersom du ønsker en solcellelampe med et flott design.

  Diamond bordlampe med solcelle og moderne design /Jotex.no

  Tecka fra Les Jardins er en stor og imponerende gulvlampe i naturlig teak treverk som vil passe kjempeflott inn i hagen langs trær og grønne planter. Gulvlampen har innebygde solceller og en sensor som kan slå seg på dersom den merker bevegelse. Med sine flotte lameller av teak skapes det et nydelig mønster når lyset trenger igjennom.

  Tecka – Stor gulvlampe i teak med solcelle /Lampegiganten.no

  Med en solcelle lampe har man stor fleksibilitet til å få god og vakker belysning på områder hvor det er vanskelig eller upraktisk å legge frem fast strøm, og med disse elegante lampene i flott design vil man samtidig få glede og dekor med på kjøpet.

  Les gjerne mer om oppladbare lamper med batteri eller lamper og belysningsideer til hytter uten strøm. Se også mer om led strips utendørs, Flowerpot Portable – fine lamper til ute og inne og Glamorøse og elegante lamper – Skap en belysning med stil.