Hopp til innholdet
Hjem » Lamper til hytter uten strøm – Belysning med og uten batteri

Lamper til hytter uten strøm – Belysning med og uten batteri

  lamper til hytte uten innlagt strøm

  På hytter utenfor allfarvei har man sjeldent luksusen med innlagt strøm – men du kan fortsatt få et godt lys selv om du har en hytte uten strøm. Her er noen flotte lamper du kan bruke til hytter uten strøm, både tradisjonelle olje- og parafinlamper, og andre fine lamper både med og uten batteri.
  Les gjerne også lamper i hyttestil – eller interiør til hytta.

  Sackit Light – De nye lampene fra danske Sackit skaper liv og atmosfære – og takket være sin svært portable design og innebygde batteri kan du plassere disse lampene hvor enn du måtte ønske.
  Denne kjempefine serien med runde batterilamper kommer i tre størrelser som gjerne kan kombineres sammen for å skape en kjempefin belysning på balkong, i hage eller innendørs.

  Vakre kuppellamper med kraftig batteri /Sackit.no
  Light – Elegante batterilamper fra Sackit /Sackit.no

  Dekorativ og fleksibel belysning, perfekt til både hjem og hytte.

  Disse runde kuppellampene i sort sokkel og opal-hvitt glass har et stort batteri som kan lyse i 24 timer med vanlig lysstyrke eller 14 timer på det høyeste nivået. Batterilampene kan dimmes i flere nivåer slik at du skaper den stemningen du selv ønsker.

  Lampene kommer i tre størrelser /Sackit.no
  Med et gulvstativ kan du også lage din egen gulvlampe utav batterilampene /Sackit.no

  The Muse fra Tala er en spennende og dekorativ trådløs bordlampe som du kan enkelt kan plassere på bord, i vinduskarm eller ta med deg ut i hagen som bordbelysning. Lampen er inspirert av gamle britiske lanterner og har et kjempeflott retro-utseende samtidig som den er proppfull av moderne teknologi.

  Med sitt varme og behagelige warmdim lys som enkelt justeres via dimmerknappen er lampen perfekt som dekorativ hagebelysning, eller som bord og vindulampe på hytte, hjem og kafé.

  The Muse fra Britiske Tala /Lampemesteren.no

  Med trådløs lading, vanntetthet, stor batterikapasitet som varer i 24 timer og warm-dim funksjon har The Muse egenskaper som gjør den attraktiv både som nattbordslampe og vindulampe, men også som hagelampe til sene sommerkvelder.

  IP44 og 24 timers batterilevetid /Lampemesteren.no

  The Muse er en retro og flott batterilampe som du enkelt kan ta med deg dit du ønsker litt lys og hygge. Man kan også la den stå på ladeplaten i vinduskarmen eller på kommoden. Warmdim lyset skaper et utrolig varmt og behagelig lys som fjerner mesteparten av det blå lysspekteret, den er derfor også godt egnet som kveldsbelysning på nattbord og i stue.

  Trådløs batterilampe med varm og koselig warmdim lys /Lampemesteren.no

  Easy Peasy ToGo fra Studio Italia Design er en nydelig serie lamper med utsøkt finish og design som kan lades opp og plasseres rundt omkring i hjemmet uten å tenke på ledning. Med munnblåste glasskjermer fra Murano og vakre kombinasjoner av materialer og farger vil Easy Peasy ToGo batterilampen være et bra valg for deg som ønsker vakker Italiensk design og håndverk.

  Easy Peasy ToGo fra Studio Italia Design /Lampemesteren.no

  Easy Peasy Lampene lades opp via en USB-kabel, og når den er fulladet, kan den lyse i 19 timer ved lav intensitet
  for en koselig belysning, ved mellomstyrke i 10 timer, og hvis den slås på for full effekt, kan
  den lyse i 6 timer.

  Easy Peasy ToGo kommer i flere farger /Lampemesteren.no

  Rocket fra NewGarden er en elegant serie av høye og lave gulvlamper av tre som kan brukes både innendørs og utendørs og skaper en kjempeflott og stemningsfull belysning i de sene kveldstimer. Plasser gjerne denne gulvlampen i et hjørne av hagen eller terrassen for å lyse opp uteområdet på en behagelig måte.

  Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no

  Lampene er robuste og værbestandige og kan styres med fjernkontroll for å forandre lysnivå eller lysfarge.

  Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no

  Rocket kommer også i en batteri og solcelle versjon slik at du fritt kan plassere denne flotte lampen uten å tenke på ledning eller strømuttak.

  Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no
  Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no

  Lamper uten batteri

  Det finnes lampemodeller som lager sin egen strøm. Noen via solceller innebygget i lampen, og andre som lager strøm med bioetanol og varme. Her har jeg lagt ved noen flotte lamper du kan bruke innendørs og utendørs i en hytte uten innlagt strøm.

  Til hytter uten strøm, som reservelys i tilfelle strømbrudd eller simpelthen for atmosfæren og kosens skyld vil en olje og parafinlampe være et kjempefint alternativ. Her kan du se de vakre og elegante olje- og parafinlampene fra Karlskrona Lampfabrik, som siden 1894 har produsert fantastisk vakre oljelamper i utsøkt design og håndverk. Her kan du både finne tradisjonelle materialer og design, samt nydelige moderne varianter i fantastisk farget glass.

  Elegant håndverk – Olje og parafinlamper fra Karlskrona Lampfabrik /Nordicnest.no
  Håndverk og kvalitet siden 1894
  Elegant håndverk – Olje og parafinlamper fra Karlskrona Lampfabrik /Nordicnest.no

  Candlelight fra Le Klint
  Danske Le Klint har skapt to nye vakre bærbare lamper på batteri som passer kjempefint inn i både hus og hytte, såvél som sjøbu, til terassebordet eller i båten. Disse vakre oppladbare lanternerne kommer i naturlig eik med et nydelig tremønster eller i en moderne lekker sort variant. Med sin munnblåste glasskuppel, fine mønster og en «levende flamme» effekt kan du skape en koselig og stemningsfull belysning på bord og vinduskarm.

  Candlelight fra Le Klint /Lampemesteren
  Candlelight fra Le Klint /Lampemesteren

  Snowball fra Spring Copenhagen er en vakker batteridrevet bordlampe som lades opp via USB på 3-4 timer og som deretter kan lyse i opptil 10 timer i strekk. Kjempefin som dekorlampe i vinduskanten, på bord eller til bruk som en portabel pyntelampe utendørs når det ikke regner. Snowball har en munnblåst glasskule i opalhvitt glass som sprer lyset og en naturlig lampefot i lys bjørk.

  Snowball – oppladbar bordlampe /Lampeguru
  Snowball – oppladbar bordlampe /Lampeguru

  Sponge serien fra Nordlux er en lekker og moderne serie lamper med batteri som passer kjempeflott til utendørs belysning eller til hytter uten innlagt strøm. I serien finner du både bord, pendel og gulvlamper med batteri som du enkelt kan flytte rundt på. Lampene lades opp via Micro-USB.

  Sponge serien fra Nordlux /Lampegiganten.no

  Lucerna fra Loom Design er en oppladbar lampe som har hentet inspirasjon fra den tradisjonelle gruvelykten og oppgradert utseendet til en moderne vri som kan brukes på flere måter. I tillegg til vanlig bærbar belysning som kan plasseres rundt omkring i bolig eller i hage, kan man også plassere objekter, dekor og planter i selve lykten og lyse dem opp.

  Oppladbar og håndholdt lampe som er perfekt til varme sommerkvelder eller som atmosfærisk og dekorativ belysning i forbindelse ved sofahjørnet.

  Lucerna – Loom Design /Lampemesteren

  Tradisjonelle olje og parafinlamper

  Taklamper med olje/parafin /Marineonline

  Tradisjonelle olje og parafinlamper skaper godt lys og en god varme på en hytte uten strøm. De passer samtidig fint inn i den rustikke hyttestilen og det er enkelt å frakte med seg det man trenger av brensel for å lyse opp hytten på kveldstid.

  Svart oljelampe i tradisjonell stil /Marineonline

  Les mer om oljelamper til hytte, hus eller båt.

  En lyslykt kan være et kjempefint alternativ til tradisjonelle lamper og lykter som bruker strøm. Bruk gjerne en lykt i Hurricane stil for et vakkert og stemningsfullt levende lys som er godt beskyttet.

  Hurricane lyslykt fra Richmond Interiors /Glass og interiør

  Candela – moderne oljelampe som lader seg selv

  Francisco Gomez Paz har for det nyskapende firmaet Astep designet Candela.

  Candela er en moderne versjon av oljelampen og lager sin egen strøm av varmen som genereres fra den røykfrie flammen.
  Denne strømmen bruker den til å lade opp sitt innebygde batteri, slik at du kan bruke lampen med eller uten levende flamme.

  Candela kan brukes innendørs eller utendørs, og er perfekt å plassere i hjemmets hyggekrok eller på terassen. Se den hos Lampemesteren.no

  Candela benytter BioEthanol – en fornybar ressurs /Lampemesteren
  Candela kan brukes inne og utendørs /Lampemesteren

  Gasslykt – Gasslanterner

  Gasslyktene fra Kovea er noen smarte lamper å ha tilgjengelig på både hytta og til campingen hvor du ikke har strøm men ønsker lys.
  Du fester dem simpelthen til en gassboks og trykker på tenneren.

  Kovea lager lyktene i fire varianter med forskjellige størrelser, fra 35 lux – helt opptil 170 lux, se utvalget hos Skittjakt.no

  Kovea Gasslanterner /Skittjakt.no

  Bruk stearinlys lamper

  Til hytter uten innlagt strøm vil stearinlys være en ypperlig lyskilde å ta i bruk, disse er enkle å frakte og setter du flere sammen i en lysekrone eller en stor lysestake vil du få et koselig og varmt lys i hytta.

  Candelux Lysestaker /Homeroom
  Morsø Roots serien /Glass og interiør
  Country – Menzel /Lampegiganten
  Mille Moi Nordic /Glass og interiør

  Candela – Light & Charge

  Candela lager sin egen strøm via sin røykfrie forbrenning av bioethanol, denne strømmen kan du utnytte til å lade opp mobiltelefon – eller annen elektronikk i «Light & Charge» lampen.

  Lampens batteri lades opp ved å utnytte varmen fra flammen, når batteriet først er oppladet kan du fortsette å bruke lampen til å gi lys og lade apparatene dine.

  Candela Light & Charge /Lampemesteren

  Sunlight Bordlampe

  Sunlight er en lekker ny serie fra Eva Solo. Bordlampen er frost og vannsikker laget i frostet glass og anodisert aluminium. Lampen får strøm via sine innebygde solcellepaneler og full lades av 8-timer i solen. Solen lader opp de innebygde batteriene som kan gi lys i opptil 20-timer.

  Sunlight fra Eva Solo gjør seg godt både som en dedikert utendørs bordlampe – eller som en blanding ved at du tar den inn om kvelden for å få lys i din strømløse hytte.

  Sunlight Bordlampe /Lampegiganten.no
  Sunlight Bell Bordlampe /Lampegiganten.no

  Sunlight Pendel & Hagespyd

  Sunlight kommer også i en hagespyd og pendel versjon. Bruk disse i uteområdet på hytten – langs hytteveggen og mer. Som bordlampe versjonen er også disse produsert i høy kvalitet og for lang levetid.

  Sunlight hagespyd og pendel /Lampegiganten.no

  Como er en lekker og moderne bordlampe fra &Tradition i sort med tykk base av anodisert aluminium som smalner inn mot toppen før lampeskjermen brer seg ut og kaster et mykt, fint lys utover og ned langs bordet. Como kan brukes med og uten ledning da den har et innebygget batteri med tre lysstyrker. Denne kan du dermed enkelt plassere i hyller eller bruke som bordbelysning uten å tenke på ledning.

  Como fra &Tradition – Stilfull batterilampe /Hviit.no

  BioLite Solarhome

  En solcelle pakke fra Biolite, perfekt for hytter uten strøm, en utendørs bod, campingbil eller andre steder hvor du ønsker lys.

  Biolite er allerede i bruk i over 5000 hjem i Kenya og er testet rundt om i hele verden. Systemet er enkelt å sette opp og gir et godt lys i mange timer. Se det komplette settet og spesifikasjoner på Outnorth.no.

  Biolite /Outnorth.no
  Biolite /Outnorth.no

  Lamper til hytten på batteri

  Har du lademulighet på hytten øker utvalget av lamper. En lademulighet kan kanskje være et solcellepanel, bilen eller en vindmølle. Les gjerne mer om lamper på batteri eller vakre lamper i hyttestil.

  Thierry Le Swinger / Lampemesteren.no

  Har du noen gang savnet en pendellampe du kan bruke utendørs?
  Thierry Le Swinger er en slik lampe, ikke bare kan den brukes utendørs – den er også oppladbar slik at du slipper ledning!

  Perfekt for sene sommerkvelder – alt du trenger er noe å henge den i!

  Bolleke utendørs kuppellampe fra Fatboy /Lampemesteren.no

  Nok en utendørs pendellampe fra Nederlandske FatBoy. Denne er i likhet med Thierry også oppladbar, og kan flyttes rundt.

  Denne utendørs kuppellampen kommer i fargene rød, lys grå, taupe og industriell grønn.

  Oak – Le Klint

  Stilren lanterne med en illusjon av levende lys i flott eik. Oppladning tar 4 timer og den gir 150 timer med lys. Bruk den som stemningslys ute eller inne.

  Le Klint Candle Oak – Oppladbar lanterne /Lampemesteren

  FollowMe

  En veldig fleksibel og dekorativ bordlampe – FollowMe med sitt innebygde batteri holde i 5-timer på maksnivå / eller 20-timer på hyggenivå.

  Med tiltbar skjerm og detaljer av messing og håndtak i Eik er FollowMe en lekker kompanjong, enten du bruker den på terrassen eller tar den med inn i hytten. Den kommer i 2-versjoner, stor og liten. Se den hos Lampemesteren.no

  FollowMe Bordlampe /Lampemesteren.no

  Bring Along

  Fra Halo-Design kommer Bring Along. En batteridrevet bordlampe som gir et godt lys og har en flott, moderne design.

  Perfekt for telttur eller hytte, batteriet varer i 5-timer ved fullt bruk og den har en enkel touch bryter på basen. Se flere detaljer hos Lampeguru

  Bring Along – batteridrevet bordlampe / Lampeguru

  Ani Mobil

  Ani Mobil er en unik 3 i 1 lampe. Bruk den i 2-versjoner som bordlampe, eller som en pendellampe på batteri.

  Ani har 2-styrket lysfunksjon for å øke batterilevetiden om du ønsker hyggelys eller et praktisk lys. En allsidig lampe du kan lade via USB kontakt eller den medfølgende laderen. Se den hos Lampemesteren.

   

  Bon Jour Unplugged

  Fra danske Flos kommer denne versatile bordlampen som er tilgjengelig i en rekke design og farger. Ypperlig som bordlampe til sene kvelder på terasse eller i hytten.

  Til tross for sitt minimale design har denne lampen 6W LED som gir godt lys – Den kan også stilles på 4 forskjellige styrkenivå. Finn din versjon hos Lampemesteren.

  Bon Jour Unplugged /Lampemesteren

  Clizia Battery

  Fra Italienske Slamp kommer den populære bordlampen Clizia i en batteri-versjon. Clizia tar sin inspirasjon fra den botaniske verden og er produsert i nyskapende materialer som Slamp selv utvikler.

  Denne bærbare lampen kan lett tas rundt fra sted til sted, Clizia er en dekorativ lampe som ikke bare er pen å se på, men har også en 3W led som utgir 550 lumen – med en batterilevetid på 7-8 timer holder Clizia ut til langt på kvelden. Se Clizia hos Lampemesteren.

  Clizia Batteridrevet bordlampe /Lampemesteren
  Clizia Batteridrevet bordlampe /Lampemesteren

  Valentina Battery

  En vakker batteridrevet lampe fra Italienske Studio Italia, Valentina battery har en klassisk og luksuriøs fremtoning, med prismeskjerm og høyglanset overflate.

  Lampen har en 3.5W LED pære, gir 450 lumen og har et 3400 mAh innebygget batteri, tilgjengelig i 4-farger hos Lampemesteren.

  Valentina Battery /Lampemesteren
  Valentina Battery /Lampemesteren

  Solceller til hytten?

  100 watt solceller /Scandihills

  Kjell & Co har et større utvalg av rimelige – og gode alternativer for solcelle ladning til hytte. Om du ikke behøver de største anleggene er disse produktene gode alternativer. Se utvalget av solcelleprodukter hos Kjell & Co.

  12 volt på hytta?

  Om du har 12 volt på hytten kan du bruke vanlige lamper og simpelthen bytte ut lyspæren til en som fungerer på 12V. I innlegget lamper i hyttestil kan du finne 12 volt pærer helt nederst.

  Les mer om ettermontering av downlights, belysningtips av stue, interiørtips til hytta eller se disse flotte nye hagemøblene i bambus.

  Disse oppladbare lampene er perfekte for telttur, ta gjerne en titt på Northsport.no sin oversikt over store telt med god plass.

  Les mer om interiør til hytte, lamper til hytte eller disse dekorative hagelampene. Perfekt for lys og pynt, hjemme eller på hytten.