Lamper til hytter uten strøm

Lamper til hytter uten strøm

På hytter utenfor allfarvei har man sjeldent luksusen med innlagt strøm – men du kan fortsatt ha en viss luksus alikevel. Her er noen flotte lamper du kan bruke i hytter uten strøm.

Lamper uten batteri

Det finnes lampemodeller som lager sin egen strøm. Noen via solceller innebygget i lampen, og andre som lager strøm med bioetanol og varme. Her har jeg lagt ved noen flotte lamper du kan bruke innendørs og utendørs i en hytte uten innlagt strøm.

Candela

Francisco Gomez Paz har for det nyskapende firmaet Astep designet Candela.

Candela er en moderne versjon av oljelampen og lager sin egen strøm av varmen som genereres fra den røykfrie flammen.
Denne strømmen bruker den til å lade opp sitt innebygde batteri, slik at du kan bruke lampen med eller uten levende flamme.

Candela kan brukes innendørs eller utendørs, og er perfekt å plassere i hjemmets hyggekrok eller på terassen. Se den hos Lampemesteren.no

Candela benytter BioEthanol – en fornybar ressurs
Candela kan brukes inne og utendørs

Candela – Light & Charge

Candela lager sin egen strøm via sin røykfrie forbrenning av bioethanol, denne strømmen kan du utnytte til å lade opp mobiltelefon – eller annen elektronikk i “Light & Charge” lampen.

Lampens batteri lades opp ved å utnytte varmen fra flammen, når batteriet først er oppladet kan du fortsette å bruke lampen til å gi lys og lade apparatene dine.

Candela Light & Charge

Sunlight Bordlampe

Sunlight er en lekker ny serie fra Eva Solo. Bordlampen er frost og vannsikker laget i frostet glass og anodisert aluminium. Lampen får strøm via sine innebygde solcellepaneler og full lades av 8-timer i solen. Solen lader opp de innebygde batteriene som kan gi lys i opptil 20-timer.

Sunlight fra Eva Solo gjør seg godt både som en dedikert utendørs bordlampe – eller som en blanding ved at du tar den inn om kvelden for å få lys i din strømløse hytte. Se den hos Glass og Interiør.

Sunlight Bordlampe
Sunlight Bell Bordlampe

Sunlight Pendel & Hagespyd

Sunlight kommer også i en hagespyd og pendel versjon. Bruk disse i uteområdet på hytten – langs hytteveggen og mer. Som bordlampe versjonen er også disse produsert i høy kvalitet og for lang levetid. Se pendellampe versjonen på Confident Living – og hagespyd versjonen hos Christiania Belysning.

Sunlight hagespyd og pendel

BioLite Solarhome

En solcelle pakke fra Biolite, perfekt for hytter uten strøm, en utendørs bod, campingbil eller andre steder hvor du ønsker lys.

Biolite er allerede i bruk i over 5000 hjem i Kenya og er testet rundt om i hele verden. Systemet er enkelt å sette opp og gir et godt lys i mange timer. Se det komplette settet og spesifikasjoner på Kjell & Co.

 

Lamper til hytten på batteri

Har du lademulighet på hytten øker utvalget av lamper. En lademulighet kan kanskje være et solcellepanel, bilen eller en vindmølle.

Thierry Le Swinger / Lampemesteren.no

Har du noen gang savnet en pendellampe du kan bruke utendørs?
Thierry Le Swinger er en slik lampe, ikke bare kan den brukes utendørs – den er også oppladbar slik at du slipper ledning!

Perfekt for sene sommerkvelder – alt du trenger er noe å henge den i!

Bolleke utendørs kuppellampe fra Fatboy /Lampemesteren.no

Nok en utendørs pendellampe fra Nederlandske FatBoy. Denne er i likhet med Thierry også oppladbar, og kan flyttes rundt.

Denne utendørs kuppellampen kommer i fargene rød, lys grå, taupe og industriell grønn.

FollowMe

En veldig fleksibel og dekorativ bordlampe – FollowMe med sitt innebygde batteri holde i 5-timer på maksnivå / eller 20-timer på hyggenivå.

Med tiltbar skjerm og detaljer av messing og håndtak i Eik er FollowMe en lekker kompanjong, enten du bruker den på terrassen eller tar den med inn i hytten. Den kommer i 2-versjoner, stor og liten. Se den hos Lampemesteren.no

FollowMe Bordlampe

Bring Along

Fra Halo-Design kommer Bring Along. En batteridrevet bordlampe som gir et godt lys og har en flott, moderne design.

Perfekt for telttur eller hytte, batteriet varer i 5-timer ved fullt bruk og den har en enkel touch bryter på basen. Se flere detaljer hos Christiania Belysning.

Bring Along – batteridrevet bordlampe

Ani Mobil

Ani Mobil er en unik 3 i 1 lampe. Bruk den i 2-versjoner som bordlampe, eller som en pendellampe på batteri.

Ani har 2-styrket lysfunksjon for å øke batterilevetiden om du ønsker hyggelys eller et praktisk lys. En allsidig lampe du kan lade via USB kontakt eller den medfølgende laderen. Se den hos Lampemesteren.

 

Bon Jour Unplugged

Fra danske Flos kommer denne versatile bordlampen som er tilgjengelig i en rekke design og farger. Ypperlig som bordlampe til sene kvelder på terasse eller i hytten.

Til tross for sitt minimale design har denne lampen 6W LED som gir godt lys – Den kan også stilles på 4 forskjellige styrkenivå. Finn din versjon hos Lampemesteren.

Bon Jour Unplugged

Clizia Battery

Fra Italienske Slamp kommer den populære bordlampen Clizia i en batteri-versjon. Clizia tar sin inspirasjon fra den botaniske verden og er produsert i nyskapende materialer som Slamp selv utvikler.

Denne bærbare lampen kan lett tas rundt fra sted til sted, Clizia er en dekorativ lampe som ikke bare er pen å se på, men har også en 3W led som utgir 550 lumen – med en batterilevetid på 7-8 timer holder Clizia ut til langt på kvelden. Se Clizia hos Lampemesteren.

Clizia Batteridrevet bordlampe
Clizia Batteridrevet bordlampe

Valentina Battery

En vakker batteridrevet lampe fra Italienske Studio Italia, Valentina battery har en klassisk og luksuriøs fremtoning, med prismeskjerm og høyglanset overflate.

Lampen har en 3.5W LED pære, gir 450 lumen og har et 3400 mAh innebygget batteri, tilgjengelig i 4-farger hos Lampemesteren.

Valentina Battery
Valentina Battery

Solceller til hytten?

Kjell & Co har et større utvalg av rimelige – og gode alternativer for solcelle ladning til hytte. Om du ikke behøver de største anleggene er disse produktene gode alternativer. Se utvalget av solcelleprodukter hos Kjell & Co.

Back to top