Hopp til innholdet
Hjem » Hagelamper – Utendørs lamper i hagen for pynt og belysning

Hagelamper – Utendørs lamper i hagen for pynt og belysning

  Gjør det koselig og fint i hagen når kvelden kommer med disse flotte og dekorative hagelampene, perfekt for å kombinere dekorasjon med godt lys i hagen. En hagelampe kan være med på å forlenge sommerkvelden og gi et stemningsfullt lys ut i de sene timer.

  Sackit Light – De nye lampene fra danske Sackit skaper liv og atmosfære – og takket være sin svært portable design og innebygde batteri kan du plassere disse lampene hvor enn du måtte ønske.
  Denne kjempefine serien med runde batterilamper kommer i tre størrelser som gjerne kan kombineres sammen for å skape en kjempefin belysning på balkong, i hage eller innendørs.

  Vakre kuppellamper med kraftig batteri /Sackit.no
  Light – Elegante batterilamper fra Sackit /Sackit.no

  Dekorativ og fleksibel belysning, perfekt til både hjem og hytte.

  Disse runde kuppellampene i sort sokkel og opal-hvitt glass har et stort batteri som kan lyse i 24 timer med vanlig lysstyrke eller 14 timer på det høyeste nivået. Batterilampene kan dimmes i flere nivåer slik at du skaper den stemningen du selv ønsker.

  Lampene kommer i tre størrelser /Sackit.no
  Med et gulvstativ kan du også lage din egen gulvlampe utav batterilampene /Sackit.no

  Dew Drop hagelykt med små tråder av glødende lys. Disse kan man gjerne henge fra grener i trærne, plassere langs gangstien eller la dem lyse opp fra sporadiske plasser i hagen. Lyktene kommer med solcelle slik at du står svært fritt i plasseringen.

  Dew Drop /Homeroom.no

  Rocket fra NewGarden er en elegant serie av høye og lave gulvlamper av tre som kan brukes både innendørs og utendørs og skaper en kjempeflott og stemningsfull belysning i de sene kveldstimer. Plasser gjerne denne gulvlampen i et hjørne av hagen eller terrassen for å lyse opp uteområdet på en behagelig måte.

  Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no

  Lampene er robuste og værbestandige og kan styres med fjernkontroll for å forandre lysnivå eller lysfarge.

  Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no

  Rocket kommer også i en batteri og solcelle versjon slik at du fritt kan plassere denne flotte lampen uten å tenke på ledning eller strømuttak.

  Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no
  Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante utelamper av tre /Lampegiganten.no

  4 i 1 lampe med solcelle og flamme-effekt. Denne smarte hagelampen kan du bruke på flere måter, blant annet som vegghengt, spyd eller plassert på en hagestolpe. Her kan du dekorere hage og uteområdet uten å tenke på strømledning, men plassere lampene der du måtte ønske.

  Starflame – Solcelle og flere plasseringsmåter /Lampeguru

  Sponge serien fra Nordlux er en lekker og moderne serie lamper med batteri som passer kjempeflott til utendørs belysning eller til hytter uten innlagt strøm. I serien finner du både bord, pendel og gulvlamper med batteri som du enkelt kan flytte rundt på. Lampene lades opp via Micro-USB.

  Sponge serien fra Nordlux /Lampegiganten.no
  Garden – Markslojd IP44 /Homeroom.no

  Lily XL Hue White & Color er en smart utendørs hagelampe i Hue-serien fra Phillips som tillater deg å forandre fargen på lyset. Lily plasseres på spyd eller brakett der du måtte ønske, noe som gjør den ideell for å lyse opp trær, busker eller fasaden på boligen.

  Lily XL Hue – Phillips /Lampemesteren.no
  Lily kit med sensor /Elektroimportøren.no

  Med Lily kan du skape effektfull belysning i hagen ved å f.eks lyse opp et tre, en busk eller fasaden på boligen.

  Lily XL Hue – Phillips /Lampemesteren.no

  Round er en sjarmerende enkel og koselig taklampe med IP44 klassifisering som passer perfekt inn i hagestuen eller over et bord på balkongen eller terassen. Bruk f.eks en stang for å henge pendellampen opp fra bakken dersom du ikke har tak over uteplassen.

  Agra – Klassisk svart solcellelykt med LED /Homeroom

  Kuntuk fra Kare Design er en kjempeflott lampe av håndflettet rotting med luftig og naturlig design som skaper mye dekorativt lys i hytte og hjem. Lampen har flere variasjoner i mønsteret og skaper et vakkert lysspill når mørket senker seg. Siden lampen er av ekte rotting kan den brukes utendørs, men må henge under tak for å beskytte rottingen mot sol og regn.

  Kuntuk – Lampe i håndflettet rotting /Lampegiganten

  Bellhop er en oppladbar bordlampe i stilrent design fra FLOS. Base og skjerm i farget polykarbonat, med opal diffuser og 24 timers batteritid.

  Bellhop – Flos / Andlight.no

  Garden Pullert fra Markslojd er perfekt for å lyse opp bed, planter eller hageflekker på en dekorativ og ny måte.

  Edison The Giant er en stor utendørs gulvlampe med et tradisjonelt og klassisk utseende og flere smarte funksjoner. Styr lampen via app og veksl mellom fargetoner eller synkroniser flere lamper samtidig.

  Edison the giant – Fatboy /Lampemesteren

  Edison kommer i flere farger og størrelser, blant annet denne superelegante og stilrene bordlampen på batteri. Plassér den på hagebordet eller på murkanten for en vakker belysning.

  Edison bordlampe utendørs – Fatboy /Lampemesteren
  Trane – Solcelledrevet Dekorlampe /Lampegiganten

  Til hagefesten eller spesielle anledninger kan man benytte de smarte Bolleke pendellampene fra Fatboy til å dekorere hage og trær. Disse pendlene har batteri slik at man kan henge dem opp der man måtte ønske.

  Bolleke pendler – Fatboy /Lampemesteren

  Flotte lysende blomsterpotter til utendørs bruk fra Svenske Konstsmide. Disse gjør det enkelt å få en fin – og unik utendørs belysning. Perfekt til gangsti, brygge eller på kanten av terassen.

  Assissi Lysende Blomsterpotter / Elektroimportøren
  LED-solcellelampe Hannika, flakkende lys /Lampegiganten

  Jellyfish er en flott taklampe av lampakanay, et økologisk naturmateriale som egner seg kjempefint som en dekorativ og rustikk belysning over hagebordet på sene sommerkvelder.

  Jellyfish /Homeroom

  Monkey & Bird er en IP44 variant av de populære figurlampene fra Seletti. Lampene kommer i flere varianter og skaper en leken og artig belysning i hage eller ved inngangsparti.

  Monkey with rope – IP44 /Lampemesteren

  Disse utendørs hagelampene skaper et artig og flott dekorativt element, perfekt for å pynte opp en utendørs murkant eller hageområdet med.

  Bird fra Seletti – IP44 /Lampemesteren

  Spanske Santa & Cole har designet denne elegante bærbare batterilampen som kombinerer vakker og tidløs design med funksjonalitet. Cestita Bateria er batteri versjonen av dere populære lampe til gulv og bord med samme utseendet.

  Cestita Bateria – Santa & Cole /Lampemesteren
  Cestita Bateria – Santa & Cole /Lampemesteren

  Snowball fra Spring Copenhagen er en vakker batteridrevet bordlampe som lades opp via USB på 3-4 timer og som deretter kan lyse i opptil 10 timer i strekk. Kjempefin som dekorlampe i vinduskanten, på bord eller til bruk som en portabel pyntelampe utendørs når det ikke regner. Snowball har en munnblåst glasskule i opalhvitt glass som sprer lyset og en naturlig lampefot i lys bjørk.

  Snowball – oppladbar bordlampe /Lampeguru
  Snowball – oppladbar bordlampe /Lampeguru

  Skap en varm og lun belysning i hagekroken med et par flotte lampeskjermer i f.eks et naturlig materiale som rotting eller bambus. Disse enkle naturlige materialene passer kjempeflott inn utendørs, spesielt omkranset av grønne planter og andre naturlige elementer.
  Se gjerne også flere vakre lamper i bambus.

  Knute – Lampeskjerm av Kunstrotting for utendørs bruk /Jotex.no

  Megastone: Gjør det ekstra dekorativt med disse stilige, fargevekslende kulene som slår seg på automatisk når mørket senker seg. Lades opp via solcelle og kan lyse i opptil 20 timer på fulladet batteri.

  Megastone – Fargevekslende lyskuler til hagen /Lampegiganten

  Dekorér gjerne samtidig også hagen med noen flotte møbler og interiør, f.eks disse kule sacco-sekkene med rygg til inne- og utendørs bruk.

  Kule saccosekker fra Sackit.no

  Eller skap en naturlig oase med disse herlige og innovative møblene av bambus.

  møbler utendørs i bambus

  Du kan lese flere interiør og møbel-tips her, f.eks hvordan du kan pynte med vakkert interiør på hytta.