Hopp til innholdet

Nye Figurlamper fra Italienske Seletti

kjempefine dekor og figurlamper fra seletti

Det Italienske designhuset Seletti er kjent for sine kreative figur-lamper og har nylig lansert en rekke nyheter. Her finner du ape lamper, fugle lamper, til og med katt og muse-lamper.

Disse lampene er ment som en humoristisk vri på belysning, men er samtidig vellaget i høy kvalitet, og med stor sans for detaljer og estetikk. Lampene kan for eksempel gjerne brukes i gang og entre, her kan en fugl sitte på hyllekanten med en lyspære i nebbet – garantert en festlig samtalestarter.

Figurlampene kan også for eksempel brukes i restauranter og hoteller, som skjulte festlige lyspunkt bortgjemt langs vegger, oppe ved taket eller innimellom dekoren.

Apekatt Figurlamper

Monkey fra Seletti er en festlig og populær serie apekatt lamper, med blanding av vegglamper, takpendler og bordlamper.
Bruk fantasien og skap et festlig lys! Siden dem er apekatter kan de jo finne på å henge hvor som helst.

Svart Ape Figurlampe /Lampemesteren
Apekatt vegglampe /Lampemesteren
Apekatt Lamper /Lampemesteren

Bird – Fugl figurlampe

Figurlamper som tar formen av en fugl, nærmere bestemt en ravn. Ravner er vakre, intelligente og utspekulerte dyr som er kjent for sine rampestreker.

Fuglelampene i «Bird» serien fra Seletti hyller disse fantastiske fuglene og har skapt mange forskjellige versjoner i forskjellige sittestillinger. Kommer i svart og hvitt.

Bird – Fuglelamper – Seletti /Lampemesteren.no
Bird – Fuglelamper – Seletti /Lampemesteren.no

Jobby – Katt Figurlampe

Jobby ser nesten litt skummel ut, men som katter flest er det egentlig en fredelig sjel, han hilser deg velkommen med halen høyt til værs, og passer perfekt sammen med de andre figurlampene, kanskje spesielt muselampene? – Kommer også i Sort/Hvit flekket versjon.

Jobby – Katt Figurlampe /Lampemesteren

Mouse – Mus Figurlampe

En kjempesøt figurlampe serie fra Seletti. Hva er vel mer skjønt enn en liten mus som holder en pære egentlig?

Figurlampene av mus kommer i gående, stående og sittende posisjoner i grå og hvit versjon. Lettplasserte dekorasjonslamper som passer kjempefint inn på hyller, skjenk, sidebord og nattbord.

Mouse – Mus Figurlampe /Lampemesteren
Mouse – Mus Figurlampe /Lampemesteren

I gull & rosa

Muselampene kommer også i kjempefine farger som gull og rosa.

Mouse – Mus Gull Figurlampe /Lampemesteren
Mouse – Mus Rosa Figurlampe /Lampemesteren

Banan lampe

En morsom og dekorativ lampe som garantert får sin del av oppmerksomheten. Lampen har en form av en banan, hvor det skrelte bananskallet enten kan være tradisjonelt og naturlig, eller gyllent og ekstra dekorativt. Banana kommer også som vegglampe.

Banan lampe – Seletti /Lampemesteren
Banan lampe – Seletti /Lampemesteren

Se alle de flotte figurlampene til Italienske Seletti på lampemesteren.no, blant annet også disse morsomme og dekorative dinosaur lampene