Hopp til innholdet
Hjem » Rottingmøbler ute og inne – Vakre møbler i rotting

Rottingmøbler ute og inne – Vakre møbler i rotting

  Skap en vidunderlig oase med disse vakre og elegante rottingmøblene til både innendørs og utendørs bruk. Rotting er et trevirke som gjør det mulig å skape flotte møbler i intrikate design og forskjellige stilarter. Slike møbler med sin naturlige stil og fargeprakt passer kanskje spesielt godt sammen med grønne planter og pynteputer.

  Rotting er et naturmateriale, og kan derfor ha litt ulik farge fra møbel til møbel. Det kan også være nødvendig å klippe bort små utstikkende fibre etter at møbelet er tatt i bruk.

  Akit – Lenestol i ekte rotting og mahogny /Homeroom.no

  Rottingmøbler utendørs?

  Det er ingenting i veien for å bruke møbler av rotting utendørs, men dersom du velger møbler i ekte rotting må disse plasseres slik at man unngår direkte sollys og regn. Dette er fordi sterkt sollys og regn kan tørke eller sprekke den naturlige rottingen.
  Dersom du ønsker utemøbler av rotting som kan stå utendørs med lite vedlikehold, f.eks på en terasse, bør du velge utemøbler av kunstrotting.

  Braided: Disse vakre og delikate lampene av flettet rotting er perfekte dersom du ønsker en eller flere hengelamper på soverommet. Lampene er designet av Ferm Living og skaper et mykt og fint lys hvor tusenvis av lysstråler vil finne veien igjennom den håndflettede rottingen og skape en vakker lyseffekt. Les mer om lamper til soverom.

  Lamper av flettet rotting – Ferm Living /Lampemesteren.no

  Praktö er en flott serie av ekte naturfarget rotting som består av en lenestol, bord og fotskammel i samme landlige stil.

  Praktö – rottingmøbler i landlig stil /Homeroom.no
  Praktö – rottingmøbler i landlig stil /Homeroom.no

  Aruba er en lekker og dekorativ veggplafond hvor flettet rotting filtrerer lyset på en behagelig, mild måte. Aruba er en kjempeflott lampe å bruke som dekorbelysning, og vil være like fin med lyset av som på.

  Aruba fra Globen Lighting /Homeroom.no

  Vakker og oppsiktsvekkende designstol fra HK living med sirkler av rotting som skaper et kjempeflott dekorativt utseende. Perfekt som dekormøbel i stuen, på soverommet – eller som loungestol på terassen.

  Loungestol – HK Living /Kitchentime.no

  Urbino er en serie møbler i kunstrotting hvor stoler og sofa har en lav og tilbakelent profil, perfekt for sene sommerkvelder og avslapping. Møbelserien er heller ikke så stor og passer fint dersom du har en mindre balkong eller terasse.

  Urbino – Kunstrotting /Jotex.no
  Vega – Utemøbelsett av kunstrotting /Homeroom.no

  Den luftige konstruksjonen gjør Frutas til en perfekt fruktkurv som lar fargene på frukten skape en flott stemning på kjøkkenet ditt. Den håndlagde kurven er lagd helt og holdent for hånd, noe som gjør at hver kurv får et helt unikt utseende.

  Frutas – Dekorativ kurv i rotting /Nordicnest.no

  Camo er et dekorativt sidebord fra danske Bloomingville i flettet rotting som passer fint inn innenfor husets fire vegger såvel som på uteplassen omringet av grønne planter og fargerike krukker.

  Fantastisk flott sofa i rotting fra det danske merket Nordal. Sofaen, med sine naturlige farger og myke puter i grått stoff, gir en koselig og elegant følelse. Sofaen med sitt retro-inspirerte design passer fint inn i både hus og hytte.

  Rattan Sofa – Nordal /Unoliving.no
  Rattan Sofa – Nordal /Unoliving.no

  Webbing serien fra HK Living er en utrolig elegant og stilfull serie av møbler til innerommet som kombinerer heltre og vakre detaljer av flettet rotting. Med sitt flotte retro-preg er dette et perfekt møbel for deg som ønsker din egen unike stil i hjemmet.

  Webbing – Dekorativ og retro /Kitchentime.no
  Webbing – Dekorativ og retro /Kitchentime.no
  Webbing – Dekorativ og retro /Kitchentime.no
  Dekorativ vegghylle med flettet rotting fra Nordal /Unoliving.no

  Relax er en stilig serie av innendørs og utendørs rottingmøbler av ekte rotting i en mer moderne stil. I tillegg til natur-farget rotting kommer også møblene i svart eller brunt, perfekt for å skape kontraster i interiøret.

  Disse lekre barstolene av rotting passer både inne og ute, perfekt til kjøkkenøy eller tiki-baren. Siden Relax består av ekte rotting bør møblene plasseres under tak for å skygge for sol og regn.

  Air er en vakker serie av møbler fra Design House Stockholm som kombinerer heltre og dekorative dører med flettet rotting i flere farger og størrelser.

  Air – Design House Stockholm /Nordicnest.no
  Air – Design House Stockholm /Nordicnest.no

  Bombay er en elegant og dekorativ lenestol som har hentet mye av sin inspirasjon fra orienten og er full av vakre og delikate detaljer i rotting, mangotre, messingstifter og tekstil.

  Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er bombay-stol-rotting-1-721x1000.jpg
  Bombay lenestol /Jotex.no
  Bombay lenestol /Jotex.no

  Fra danske IB Laursen kommer denne elegante og klassiske lounge-stolen av flettet rotting i vakkert design med mange flotte detaljer. Salongstolen passer like fint inn på terassen som innendørs hvor dens retro og klassiske utførelse passer fint inn til den landlige stilen.

  Loungestol klassisk av rotting / Unoliving.no

  Alice er en dekorativ lampe av rotting som med sine mange gliper slipper ut små lysstråler og skaper en varm og dekorativ belysning. Lampe i ren stil som passer til soverom og stue.

  Alice – Taklampe av rotting /Lampegiganten

  Kuntuk fra Kare Design er en kjempeflott lampe av håndflettet rotting med luftig og naturlig design som skaper mye dekorativt lys i hytte og hjem. Lampen har flere variasjoner i mønsteret og skaper et vakkert lysspill når mørket senker seg.

  Kuntuk – Lampe i håndflettet rotting /Lampegiganten

  Kombinér gjerne ute – og innemøblene av rotting med ett par flotte lamper av bambus eller noen dekorative lamper i tre.

  Det elegante og luksuriøse skapet «Teak» fra danske Nordal kombinerer mørkt treverk med retro skapdører av flettet rotting. Resultatet er et unikt og dekorativt møbel, perfekt til stue, soverom eller entré.

  Teak – Nordal /Unoliving.no

  Len deg tilbake og nyt feriedagene i denne behagelige solsengen av kunstrotting. Solsengen kommer med et lite tak slik at du kan trekke deg unna den sterke ettermiddagssolen om du ønsker.

  Solseng i kunstrotting /Homeroom.no

  Les gjerne mer om interiør og design, se blant annet interiør til hytta eller disse fine dekorfigurene man kan pynte med.