Hopp til innholdet
Hjem » Sydhavsvibber – Fine lamper i naturlige materialer

Sydhavsvibber – Fine lamper i naturlige materialer

  Skap en herlig sydhavstemning med disse lekre taklampene av naturlige materiale.
  Disse flotte pendlene med sin naturlige sjarm passer like fint inn i en moderne leilighet, omgitt av grønne planter, som på en hytte omgitt av bølgende blå sjø.

  Dersom du liker lamper av naturlige materialer slik som denne strålampen, vil du kanskje også like disse flotte lampene i tre – eller hva med disse lampene i bambus?

  Braided: Disse vakre og delikate lampene av flettet rotting er perfekte dersom du ønsker en eller flere hengelamper på soverommet. Lampene er designet av Ferm Living og skaper et mykt og fint lys hvor tusenvis av lysstråler vil finne veien igjennom den håndflettede rottingen og skape en vakker lyseffekt. Les mer om lamper til soverom.

  Lamper av flettet rotting – Ferm Living /Lampemesteren.no

  Aruba er en lekker og dekorativ veggplafond hvor flettet rotting filtrerer lyset på en behagelig, mild måte. Aruba er en kjempeflott lampe å bruke som dekorbelysning, og vil være like fin med lyset av som på.

  Aruba fra Globen Lighting /Homeroom.no

  Cebu lampene fra PR Home er håndflettet i Filipinene på tradisjonelt vis og laget av lampakanay. En type plante som har en flott og røff overflate. Cebu er derfor vakker som dekorativ lampe til alle typer interiørstiler, moderne såvel som rustikke og landlige. Cebu kommer i flere størrelser og kan gjerne kombineres om hverandre eller hengende alene, ute som inne(under tak).

  Cebu fra PR Home over kjøkken øy /Homeroom.no
  Cebu – Kjempefin både ute og inne – Pr Home/Homeroom.no

  Naturlige råvarer og overflater er stadig mer populære, se også disse flotte hagemøblene av bambus til hjem og hytte.


  Bygg dine egne lamper og belysning
  Bygg dine egne lamper og belysning /Lampedeler.no