Hopp til innholdet
Hjem » Flowerpot Portable – Ikonisk bordlampe med batteri

Flowerpot Portable – Ikonisk bordlampe med batteri

  Flowerpot lampene er en populær serie som opprinnelig kan spore sin historie tilbake til 1960-tallet og flowerpower bevegelsen. Lampene har et enkelt – men smart design med to skjermer som skaper et vakkert og stemningsfullt lys uten og blende. Nå kommer disse flotte lampene i en ny serie med innebygget batteri, slik at du kan ta dem med deg overalt i boligen og ut i hagen.
  Flowerpot Portable gjør det mulig å dekorere terassebord og hagebord til fest, eller plassere en bordlampe inni en hylle eller på toppen av en kommode uten å tenke på strøm eller ledning.

  Kjempefin som bordbelysning ute og inne /Lampemesteren
  Flowerpot Portable på batteri /Lampemesteren
  Flowerpot Portable på batteri /Lampemesteren

  Flowerpot Portable er en nyere og bærbar versjon av den klassiske Flowerpot lampen fra Verpan, og er utformet for å møte de moderne behovene for mobilitet og fleksibilitet. Denne batteridrevne lampen har en batteritid på opptil 11 timer, noe som gjør den ideell for bruk både innendørs og utendørs, og gir frihet til å plassere den hvor som helst uten å være begrenset av ledninger eller strømkilder.

  Perfekt som bordlys på restaurant /Lampemesteren

  Fordelene med en batterilampe inkluderer enkel transport og omarrangering etter behov, samt muligheten til å skape stemningsfull belysning i områder hvor tilgang til strøm er begrenset. Designet av Flowerpot Portable er tro mot det ikoniske utseendet til den originale Flowerpot lampen, med de karakteristiske halvkuleformede skjermene og det myke, diffuse lyset. Denne bærbare versjonen av lampen kommer i en rekke farger og har et kompakt og robust design, noe som gjør den til et allsidig og praktisk tilskudd til ethvert interiør eller uterom.

  Tilgjengelig i mange forskjellige farger /Lampemesteren

  Flowerpot portable er litt mindre enn de andre bordlampene i samme serie, noe som gjør at den svært fleksibel å plassere rundt omkring i rommet eller utendørs.
  Dim dem gjerne ned for å tilpasse til bruken du ønsker og stemningen du ønsker å skape. Flowerpot portable kan dimmes ned til 50% eller 20%.

  Lampene lades opp via USB og har lang batterilevetid. Ved et lys på 100% vil lampene vare i omtrent 11 timer, men dimmer du dem ned vil batteriet vare enda lengre.

  Lang batterilevetid /Lampemesteren
  Flowerpot Portable – &Tradition /Lampemesteren

  Flowerpot portable er et kjempefint og lekkert alternativ dersom du ønsker bordlys på batteri til en restaurant, kafe eller en bar. Siden lampene har IP44 klassifisering kan disse fint tåle å stå utendørs, også om det skulle komme et regnskyll. Les gjerne mer om lamper på batteri eller lamper til hytter uten strøm.

  Flowerpot Portable – &Tradition /Lampemesteren

  Få mer inspirasjon om vakker belysning, se våre tips til belysning av stue eller belysning av kjøkken. Her kan du også finne tips om lamper til hytte eller lese mer om vakre, sorte bordlamper.